Kezdőlap Mérkőzés elemzések Serie A, Sassuolo – AC Milan, 2022.05.22., 18:00

Serie A, Sassuolo – AC Milan, 2022.05.22., 18:00

4956
0

SASSUOLO – AC MILAN

2022.05.22., 18:00, Olaszország – Serie A, 38. forduló
 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

Helyszín:A mérkőzésnek a Reggio Emilia városában található Mappei Stadium ad majd otthont, amely 21 584 fő befogadására képes. Jelenleg nincs érvényben semmilyen korlátozás és mivel nagyon fontos meccs lesz a mai, így telt házról is szó lehet.
Távolság: A vendégekre légvonalban egy 142 km-es út várt, ami nem okozott gondot számukra és csapatbuszuk segítségével valamivel több, mint másfél óra alatt teljesítették az utat.
Várható időjárás:A mérkőzés idejére Reggio Emilia területén 29C fokot, 47%-os páratartalmat, gyenge széllel tarkított, ám napos időt jósolnak! Csapadékra nem mutatkozik esély.
Játékvezető:Daniele Doveri, a tapasztalt olasz bíró fogja dirigálni a két klub összecsapását. Karrierje során 342 alkalommal volt középbíró, ez idő alatt 1506 sárgát (4,4-es átlag) és 107 pirosat (0,31-es átlag) osztott ki a játékosoknak. Emellett elkönyvelhetett 124 befújt tizenegyest (0,36-os átlag) is!

A 2021/22-es idényben ez lesz a 24. összecsapás, amelyen ő dirigálhat. Az eddigiek során 93 sárgát osztott ki (4,04-es átlag), mellette 4 piros lapot (0,17-es átlag), míg 11 büntetőt (0,48-as átlag) fújt be!

Korábban a hazaiaknak 18-szor fújta a sípot, amelyek során 8-szor tudtak győzni tudtak 4 döntetlen mellett, illetve 6 vereséget is elszenvedtek.

vendégek 25-ször találkoztak a szóban forgó sípmesterrel és ezeken a találkozókon 14 siker, 7 remi és 4 kudarc a mérlegük.

Ebben a párharcban még nem vezetett mérkőzést.
Közvetítés:Hazánkban a Sport 2 csatorna fogja közvetíteni az összecsapást, amelynek kezdési időpontja 17:30-tól lesz.
Egymás elleni eredmények:A történelem során összesen 17 alkalommal mérte össze az erejét a két klub, amely során 6 hazai siker született és kétszer lett egál, illetve 9 esetben a vendégek tudnak győzni.

A két gárda legutóbbi 10 találkozása során inkább a vendégek akarata érvényesült az eredmények alakulása szempontjából: 6-szor tudott győzni a Milan együttese két remi mellett és két ízben a Sassuolo is örülhetett sikernek.

A gólok számát tekintve az utolsó 8 mérkőzésükön 5 esetben láthattak legalább 3-szor a nézők hálózörrenést. Érdekesség, hogy ezen mérkőzések során 6-szor fordult elő, hogy betalált volna mindkét fél!

A Sassuolo a Serie A-ban először tudna zsinórban három meccset nyerni az AC Milan ellen, ráadásul csak a 2014/15-ös idényben fordult elő, hogy egy szezonban mindkét meccset megnyerték a Rossoneri ellen az élvonalban.

A Milan a legutóbbi öt, Sassuolo elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésének mindegyikét megnyerte, mindezt azután, hogy a Serie A-ban az első három idegenbeli mérkőzésük mindegyikét elveszítették a Neroverdi ellen. A két csapat Mapei Stadionban rendezett nyolc találkozójából haton a Rossoneri legalább két gólt szerzett (köztük a legutóbbi négyből mindegyiken).

A párharc legeredményesebb játékosa Domenico Berardi, aki 10 alkalommal vette be a milánói alakulat kapuját.

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

Előfizetői tartalom

Az elemzés érdekes része most következik, amely minden kulcsinfót feltár előtted a mérkőzésről! Tarts velünk és legyél Te a legfelkészültebb sportfogadó, blogger, focirajongó. Az előfizetéshez klikk ide!

Már előfizetőnk vagy? KLIKK IDE a bejelentkezéshez!