Kezdőlap Mérkőzés elemzések Süper Lig, Fenerbahce – Gaziantep, 2022.04.29., 19:30

Süper Lig, Fenerbahce – Gaziantep, 2022.04.29., 19:30

455
0

FENERBAHCE – GAZIANTEP

2022.04.29., 19:30, Süper Lig, 35. forduló
 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

Helyszín:A mérkőzésre kora este kerül sor Isztambul városában, a helyi Şükrü Saracoğlu Stadyumu nevű arénában. A komplexum 47 834 néző befogadására alkalmas, azonban már nincs semmilyen járványügyi korlátozás, így ez a mérkőzés akár telt házas is lehet.
Távolság: A vendég együttesre egy hosszabb túra várt, mivel 850 kilométer választja el a két stadiont egymástól. Ezt az utat egy közel két órás repüléssel tudták áthidalni.
Várható időjárás:A mérkőzés idején Isztambul városában az előrejelzések szerint 16° C várható, erős légmozgással. A levegő páratartalma 70%-os lesz, illetve felhők is előfordulhatnak. Csapadékkal nem kell számolni.
Játékvezető:A kora esti ütközet Sarper Saka sípmester jelzésére indul el. A szóban forgó játékvezető 2015 óta vezet mérkőzéseket legmagasabb török osztályban. Eddig 182 alkalommal volt rá lehetősége. Ezeken a megmérettetéseken kiosztott 845 darab sárga lapos figyelmeztetést (4,64/meccs), 38 pirosat (0,21/meccs), illetve megítélt 39 büntetőt is (0,21/meccs).

Az idei szezonban eddig 23 összecsapáson dirigált, melyeken 72 sárga (3,13/meccs), 5 piros (0,22/meccs) és szintén 5 büntető a mérlege (0,22/meccs).

Ami a csapatokat illeti, eddig a hazai gárdának vezetett egy mérkőzést, amely során győzelmet értek el.

A Gaziantep ezidáig 6 találkozón bíráskodott és ezek alkalmával egy siker, két remi és 3 kudarc jött össze a számukra.

Ebben a párharcban még nem vezetett mérkőzést.
Közvetítés:Hazánkban egyetlen csatorna sem közvetíti a párharcot.
Egymás elleni eredmények:A két csapat rivalizálása nem nyúlik vissza hosszú időre, ugyanis eddig 6 mérkőzést játszottak, minden sorozatot figyelembe véve, a mérleg pedig a következőképp néz ki: 4 sikert értek el a hazaiak, mellette a Gaziantep számára 2 diadalt jegyezhettek fel.

Viszonylag gólgazdag meccseket játszanak egymással az utóbbi időszakban, mivel ebből 6 fellépésükből 5-ször a nézők minimum 3 hálózörrenést láthattak. További érdekesség még, hogy csak a legutóbbi 3 alkalommal volt képes mindkét fél a gólszerzésre.

A párharc legeredményesebb játékosa Alexandru Maxim, aki 3 alkalommal volt képes betalálni a Fenerbahce elleni fellépései során.

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

Előfizetői tartalom

Az elemzés érdekes része most következik, amely minden kulcsinfót feltár előtted a mérkőzésről! Tarts velünk és legyél Te a legfelkészültebb sportfogadó, blogger, focirajongó. Az előfizetéshez klikk ide!

Már előfizetőnk vagy? KLIKK IDE a bejelentkezéshez!