Kezdőlap Napi hasznos statisztikák A nap leghasznosabb statisztikái, 2022.02.15.

A nap leghasznosabb statisztikái, 2022.02.15.

22761
0

A NAP LEGHASZNOSABB STATISZTIKÁI

2022.02.15.
Mérkőzés:Smouha – Zamalek
Bajnokság és kezdés:Egyiptom, Premier League – 16:30
Statisztika:A Zamalek az elmúlt 17 bajnoki megmérettetéséből 14-et tudott megnyerni!
Magyarázat:Egyiptomban is kezd beindulni a bajnokságban, hiszen már a 9. fordulónál tartanak. A Smouha elég szép formajavuláson ment keresztül, így összességében 8 lejátszott bajnoki után 15 pontot zsebeltek be, az eddigi mérlegük pedig 4 győzelem, 3 döntetlen és 1 vereség. Hazai környezetben viszont egészen elképesztően teljesítenek, hiszen az eddigi négy otthon lejátszott csörtéjükből egyet sem buktak el, döntetlent is mindössze egyet játszottak három győzelem mellett, 10:5-ös gólaránnyal karöltve.

A Zamalek formajavulása is mindenképp figyelemreméltó, összességében pedig ugyanannyi pontot szedtek össze, mint az első helyezett Al Ahly. Igaz, ők eggyel kevesebb meccset játszottak. A vendég alakulat 6-szor ünnepelhetett győzelmet idén, 1 egál és 1 vereség kíséretében. Az elmúlt 5 bajnokijuk alapján senki nincs jobb formában náluk, 10:2-es gólaránnyal 4 győzelmet és 1 döntetlent értek el. Idegenben viszont annyira nem sikerült eddig villogniuk, hiszen 4 csörtén mindössze 5 pontot szedtek össze!

A két gárda legutóbbi hat összecsapása során határozottan a Zamalek minősült jobbnak, hiszen háromszor is diadalmaskodni tudtak, míg a Smouha csupán három egálnak örülhetett. Az elmúlt időszakban mindkét csapat nagyszerűen teljesít, de jó esély van rá, hogy a Zamalek ma is folytassa remek sorozatát.

Előfizetői tartalom

A nap legérdekesebb és leghasznosabb statisztikái most következnek. Amennyiben érdekel csatlakozz hozzánk most! Az előfizetéshez klikk ide!

Már előfizetőnk vagy? KLIKK IDE a bejelentkezéshez!