Kezdőlap Mérkőzés elemzések Skót Kupa, Hibernian – Cove Rangers, 2022.01.20. 20:45

Skót Kupa, Hibernian – Cove Rangers, 2022.01.20. 20:45

4213
0

HIBERNIAN – COVE

2022.01.20. 20:45, Skócia – Skót Kupa, 4. forduló
 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

Helyszín: A találkozónak a bő húszezer férőhellyel rendelkező Easter Road ad otthont.
Távolság: A két klub közötti távolság nem nagy (kb. kétszáz kilométer), így kevesebb, mint két és fél óra alatt odaérnek a buszút során a vendégek.
Várható időjárás:A hőmérséklet öt fok körül alakul és 15 km/h-ás széllökések várhatóak, de legalább csapadékra nem mutatkozik nagy esély.
Játékvezető:Egyelőre még nem közölték le a játékvezető választást erre az összecsapásra, de amint megteszik frissítjük az adatokat!
Közvetítés:Az ütközetet Magyarországon egyik TV csatorna sem közvetíti!
Egymás elleni eredmények:Mind ezidáig egyetlen alkalommal futott össze a két egyesület, méghozzá 2020. október 10-én! Ekkor egyébiránt egy a végletekig kiélezett párharcot láthattunk tőlük, ugyanis Higgins révén már a 17. minutumban előnyre tett szert a Cove Rangers és sokáig nem is tudták feltörni a védelmüket! Azonban ami késik nem múlik és Gullan megszerezte az egyenlítést, majd Nisbet megfordította a parti eredményét, ezzel kialakítva a 2:1-et.

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

Előfizetői tartalom

Az elemzés érdekes része most következik, amely minden kulcsinfót feltár előtted a mérkőzésről! Tarts velünk és legyél Te a legfelkészültebb sportfogadó, blogger, focirajongó. Az előfizetéshez klikk ide!

Már előfizetőnk vagy? KLIKK IDE a bejelentkezéshez!