Kezdőlap Mérkőzés elemzések Eerste Divisie, VVV Venlo – Jong PSV, 2022.01.14. 20:00

Eerste Divisie, VVV Venlo – Jong PSV, 2022.01.14. 20:00

3843
0

VENLO – JONG PSV

2022.01.14. 20:00, Hollandia – Eerste Divisie, 22. forduló
 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

Helyszín: A találkozónak a bő hétezer férőhellyel rendelkező Seacon Stadion – De Koel ad otthont. A létesítmény sajnos a koronavírus járvány méretei miatt zárva tart a szurkolók előtt.
Távolság: A két klub közötti távolság nagyjából hatvan kilométer, így a fővárosiak tartalékcsapatának egy órás utat kellett megtennie a csapatbusszal.
Várható időjárás:A hőmérséklet egy fok körül alakul és 15 km/h-ás széllökések várhatóak, azonban csapadékra esély nem mutatkozik.
Játékvezető:Az ütközet levezénylését Luca Cantineau-ra bízták. A játékvezető ezt az idényt górcső alá véve nyolc másodosztályú bajnokin fújta a sípot, amiken kiosztott 24 sárga kártyát (3/meccs) és kétszer mutatott a büntetőpontra. Ki még nem állított idén senkit!

A vendéglátóknak ez lesz az első erőfelmérőjük, amin Cantineau irányít majd!

A vendégeskedőknek hét alkalommal dirigált karrierje során, akik ezalatt három diadalt, egy döntetlent és ugyancsak három vereséget jegyeztek fel. Meccsenként kerek egy sárga lapot érdemelnek ki Luca-tól, emellett egy piros és két tizenegyes alakult ki számukra!
Közvetítés:Az ütközetet Magyarországon egyik TV csatorna sem közvetíti!
Egymás elleni eredmények:Legutóbb 2021. október elsején egy bajnoki mérkőzésen néztek farkasszemet egymással a klubok, ahol egy szoros 2:1-es piros-fehér mezes sikerrel ért véget a kilencven perc.

Eddigi tíz egymás elleni tétmeccsükön történelmük során nyolcszor a vendégek diadalmaskodtak, egyszer pedig a venloiak sikerével ért véget szintén egy pontosztozkodás ellenében! A gólarány 20:13 a jelenlegi vendégek javára.

Ez lehet egyhuzamban a hatodik olyan találkozójuk, amin mind a két fél eredményes tudni lenni a másfél óra alatt!

Elmúlt öt megmérettetésük rendre 2,5 gól feletti góltermést hozott, s ebből négy pontosan háromnál állt meg!

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

Előfizetői tartalom

Az elemzés érdekes része most következik, amely minden kulcsinfót feltár előtted a mérkőzésről! Tarts velünk és legyél Te a legfelkészültebb sportfogadó, blogger, focirajongó! Az előfizetéshez klikk ide! Már előfizetőnk vagy? KLIKK IDE a bejelentkezéshez!