Kezdőlap Mérkőzés elemzések Afrikai Nemzetek Kupája, Marokkó – Comore-szigetek, 2022.01.14. 17:00

Afrikai Nemzetek Kupája, Marokkó – Comore-szigetek, 2022.01.14. 17:00

632
0

MAROKKÓ – COMORE-SZIGETEK

2022.01.14. 17:00, Afrika – Afrikai Nemzetek Kupája – csoportkör, 2. forduló
 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

Helyszín:A találkozót a Stade Ahmadou Ahidjo-ban fogják megrendezni Yaounde városában, Kamerunban. Az aréna 42 500 néző befogadására alkalmas.
Távolság: Egyik félnek sem kellett sokat utaznia a helyszínre, mivel már napok óta ott tartózkodnak.
Várható időjárás:A megmérettetés idejére Yaounde területén 28°C-os hőmérsékletet jósolnak a szakemberek. Ezen kívül gyengén szeles (7 km/h, széllökések akár 19 km/h), 71%-os páratartalomra és helyenként felhős időjárásra van kilátás. Csapadékra nem mutatkozik esély.
Játékvezető:A mérkőzés játékvezetője Sadok Selmi lesz majd. A tunéziai sípmesternek ez lesz a 128. találkozója karriere során. Ezeken a találkozókon 387 sárga lap (3,88/meccs) mellett 27 pirosat (0,17/meccs) mutatott fel. Továbbá 51 büntetőt (0,38/meccs) ítélt meg.

Ebben a szezonban ez lesz a 4. összecsapás, amelyen bíráskodhat majd. Ezek során 9 sárga (3/meccs) lapot osztott ki összességében.

A szóban forgó sípmester a marokkói válogatottnak vezényelt már egy mérkőzést, méghozzá Egyiptom ellen még 2017 augusztusában, amikor is 3:1-es sikert tudtak aratni felettük.
Közvetítés:Hazánkban egyetlen sportcsatorna sem közvetíti az összecsapást.
Egymás elleni eredmények:A 3. összecsapásukra készülnek a felek egymás ellen. Ezeken egy alkalommal győztek a marokkóiak, illetve egyszer pedig döntetlennel zárult az összecsapás.

Mindkét mérkőzés a 2017-2019 közötti, ANK-ra való kvalifikáció alatt játszódott. Első, Marokkóban lejátszott mérkőzésükön a hazai alakulat győzött 1:0 arányban, míg a “visszavágón” 2:2-es remit értek el a felek.

A párharc legeredményesebb játékosának El Fardou Ben tekinthető, aki két alkalommal köszönt be a két válogatott pontosztozkodása alkalmával. A szóban forgó játékos európai légiósnak vallhatja magát, ugyanis Szerbiában a Red Star együttesében szerepel.

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

Előfizetői tartalom

Az elemzés érdekes része most következik, amely minden kulcsinfót feltár előtted a mérkőzésről! Tarts velünk és legyél Te a legfelkészültebb sportfogadó, blogger, focirajongó. Az előfizetéshez klikk ide!

Már előfizetőnk vagy? KLIKK IDE a bejelentkezéshez!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét