Kezdőlap Napi hasznos statisztikák A nap leghasznosabb statisztikái, 2022.01.12.

A nap leghasznosabb statisztikái, 2022.01.12.

14183
0

A NAP LEGHASZNOSABB STATISZTIKÁI

2022.01.12.
Mérkőzés:West Ham – Norwich
Bajnokság és kezdés:Anglia, Premier League – 20:45
Statisztika:A Norwich az utolsó 5 bajnoki mérkőzésének mindegyikén vereséget szenvedett.
Magyarázat:Jelenleg az angol élvonal 5. helyén áll a West Ham csapata és egészen jó formában vannak, hiszen az utolsó két meccsüket egyaránt meg tudták nyerni. 20 mérkőzés alatt 37 gólt lőttek, és 27-et kaptak, emellé a gólarány mellé pedig 10 győzelem, négy döntetlen, és hat vereség társul mérlegként. Hazai környezetben ugyancsak egészen jól megy az együttesnek, kilenc hazai meccsükből négy alkalommal győzelmet arattak, kétszer ikszeltek, ki pedig háromszor kaptak otthon, ezzel a 10. legjobb mérleget tudhatják maguénak.

Ezzel szemben a Norwich csapata az utolsó, 20. helyen áll 19 lejátszott meccset követően. Ők csupán két győzelmet tudtak aratni a bajnokságban, emellett 13-szor szenvedtek vereséget, és négyszer ikszeltek. Vendégként sem megy a csapatnak, a 3. legrosszabb mérleggel rendelkeznek, kilenc vendégként lejátszott összecsapásukból mindössze egyet tudtak megnyerni, kétszer remiztek, és hatszor kaptak ki.

Az utóbbi időben nem lehet panasz a gólok számára a két csapat egymás elleni összecsapásain. Az utolsó nyolc mérkőzésből ötször is legalább háromszor zörgették meg a csapatok a hálót együttesen, ráadásul négyszer legalább négy találatot láthatott a publikum.

Előfizetői tartalom

A nap legérdekesebb és leghasznosabb statisztikái most következnek. Amennyiben érdekel csatlakozz hozzánk most! Az előfizetéshez klikk ide!

Már előfizetőnk vagy? KLIKK IDE a bejelentkezéshez!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét