Kezdőlap Napi hasznos statisztikák A nap leghasznosabb statisztikái, 2022.01.11.

A nap leghasznosabb statisztikái, 2022.01.11.

14179
0

A NAP LEGHASZNOSABB STATISZTIKÁI

2022.01.11.
Mérkőzés:Sunderland – Lincoln
Bajnokság és kezdés:Anglia, League One – 20:45
Statisztika:A Sunderland az utolsó 13 hazai bajnoki mérkőzéséből 11 alkalommal is győzelmet tudott aratni.
Magyarázat:Jelenleg az angol harmadosztály 2. helyén áll a Sunderland csapata és elég jó formában vannak, hiszen az utolsó öt meccsükből egyszer sem szenvedtek vereséget. 25 mérkőzés alatt 50 gólt lőttek, és 29-et kaptak, emellé a gólarány mellé pedig 15 győzelem, öt döntetlen, és öt vereség társul mérlegként. Hazai környezetben ugyancsak nagyon jól megy az együttesnek, 12 hazai meccsükből 10 alkalommal győzelmet arattak, egyszer ikszeltek, ki pedig szintén egyszer kaptak otthon, ezzel a legjobb mérleget tudhatják maguénak.

Ezzel szemben a Lincoln csapata a 19. helyen áll 23 lejátszott meccset követően. Ők hat győzelmet tudtak aratni a bajnokságban, emellett 10-szer szenvedtek vereséget, és hétszer ikszeltek. Vendégként valamivel jobban megy a csapatnak, a 12. legjobb mérleggel rendelkeznek, 11 vendégként lejátszott összecsapásukból hármat tudtak megnyerni, négyszer remiztek, és négyszer kaptak ki.

Az utóbbi időben a Sunderland csapata eléggé a Lincoln fölé tud kerekedni. A két gárda utolsó kilenc egymás elleni találkozójából csak kettőt tudott megnyerni a Lincoln, ötször diadalmaskodott a Sunderland, kétszer pedig döntetlen született.

Előfizetői tartalom

A nap legérdekesebb és leghasznosabb statisztikái most következnek. Amennyiben érdekel csatlakozz hozzánk most! Az előfizetéshez klikk ide!

Már előfizetőnk vagy? KLIKK IDE a bejelentkezéshez!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét