Kezdőlap Napi hasznos statisztikák A nap leghasznosabb statisztikái, 2022.01.03.

A nap leghasznosabb statisztikái, 2022.01.03.

14180
0

A NAP LEGHASZNOSABB STATISZTIKÁI

2022.01.03.
Mérkőzés:Persepolis – Tractor-Sazi
Bajnokság és kezdés:Irán, Pro League – 14:30
Statisztika:A Persepolis az utolsó 17 hazai bajnoki mérkőzéséből 15 alkalommal is győzelmet tudott aratni.
Magyarázat:Jelenleg az iráni élvonal 2. helyén áll a Persepolis csapata és elég jó formában vannak, hiszen az utolsó három meccsüket egyaránt meg tudták nyerni a bajnokságban. 12 mérkőzés alatt 17 gólt lőttek, és 8-at kaptak, emellé a gólarány mellé pedig hét győzelem, négy döntetlen, és egy vereség társul mérlegként. Hazai környezetben ugyancsak jól megy az együttesnek, hat hazai meccsükből négy alkalommal győzelmet arattak, kétszer ikszeltek, ki pedig még nem kaptak otthon, ezzel a 2. legjobb mérleget tudhatják maguénak.

Ezzel szemben a Tractor-Sazi csapata a 13. helyen áll 12 lejátszott meccset követően. Ők három győzelmet tudtak aratni a bajnokságban, emellett hétszer szenvedtek vereséget, és kétszer ikszeltek. Vendégként ugyancsak nem megy túl jól a csapatnak, a 2. legrosszabb mérleggel rendelkeznek, hat vendégként lejátszott összecsapásukból egyet sem tudtak megnyerni, kétszer remiztek, és négyszer kaptak ki.

Nem jellemző, hogy gólgazdag meccseket játszanak egymás ellen, ugyanis a legutóbbi nyolc találkozójukból csak egyszer történt meg, hogy legalább háromszor zörgették meg a hálót a csapatok.

Előfizetői tartalom

A nap legérdekesebb és leghasznosabb statisztikái most következnek. Amennyiben érdekel csatlakozz hozzánk most! Az előfizetéshez klikk ide!

Már előfizetőnk vagy? KLIKK IDE a bejelentkezéshez!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét