Kezdőlap Gyorshírek Bajban lehet a Real Madrid: két játékosuk is pozitív COVID-19 tesztet produkált!

Bajban lehet a Real Madrid: két játékosuk is pozitív COVID-19 tesztet produkált!

18290
0

A Királyi Gárda legközelebb 19-én, vasárnap lép majd pályára, amely során a Cadiz együttesét fogadja hazai pályán. Kétségtelen, hogy az idei szezonban nagy fejlődésen mentek keresztül, úgy a csapat, mint egy-egy játékos. Egyelőre viszont nagyon úgy tűnik, hogy hétvégén nem csak a sérültekkel, de a betegekkel is meg kell küzdeniük, ugyanis (egyelőre) a spanyol óriásnál két koronavírusos játékost közöltek.

Luka Modric hosszú évek óta meghatározó alakja a Real Madridnak, a gépezet egyik legfontosabb láncszeme. Kora ellenére idén is már 18 tétmeccsen jutott szerephez, amely során 5 gólpasszt osztott ki. A Királyi Gárda sikereiben tagadhatatlan része van, így a kiesése mindenképp nagy érvágás lehet. Idén eddig négy bajnokit hagyott ki, legutóbb a Rayo Vallecano ellen hiányzott még november 6-án.

A másik biztos kieső az Marcelo, aki az utóbbi időben nem igazán számít már kulcsfontosságúnak, gyakran olvasni a híreket, miszerint távozni szeretne. A brazil zsonglőr idén 14-szer került be a keretbe, viszont mindössze ötször lépett gyepre és ezalatt 140 játékpercet töltött a gyepen. Annak ellenére, hogy nem alapember a kiesése fájó lehet, ráadásul aggasztó is, hiszen érintkezett a csapat összes tagjával, így még probléma is lehet ebből.

Elképzelhető volt, hogy a Cadiz ellen egyébként is rotálni fog Ancelotti mester, viszont valószínűleg ő sem kényszerből szerette volna ezt tenni. Kérdés, hogy mikor térhet vissza az említett két játékos, illetve az is, hogy a napokban lesz-e még hasonlóan pozitív eset.