Kezdőlap Gyorshírek A Real Madrid végérvényesen túlad Martin Ødegaard játékjogán!

A Real Madrid végérvényesen túlad Martin Ødegaard játékjogán!

10443
0

A legmegbízhatóbb sajtó értesülések szerint Martin Ødegaard az Arsenal csapatánál folytatja, és immáron nem csak kölcsönszerződés keretein belül. A Real Madrid valamivel kevesebb, mint 40 millió fontot kap majd a 22 éves irányítójáért, az északlondoniakkal pedig 5 éves szerződést köt a futballista.

A norvég játékmestert az előző idény felénél már egyszer kölcsönbe került az piros-fehérekhez, az Ágyúsok szakmai vezetői elégedettek voltak a kreatív futballista teljesítményével – 14 bajnokin 1 gólt, 2 asszisztot, valamint mérkőzésenként 1.4 kulcspasszt produkált. Ebből fakadóan – néhány alaptalannak bizonyuló sajtóhírt leszámítva -egész nyáron az ő leigazolásán dolgozott Edu sportigazgató.

A Real Madrid első csapatában 5 különböző szezonban is pályára lépett, azonban összesen csak 489 játékperc erejéig viselte a habfehérek mezét a norvég játékos, ezalatt pedig gólban szerepet nem tudott vállalni. Ezek alapján tehát nem nagy veszteség Ancelotti számára Ødegaard távozása, de persze azt csak a jövőbeli teljesítménye határozza majd meg, hogy mennyire fogja bánni ezt a döntését Florentino Perez és a Királyi Gárda szurkolói gárdája.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét