Kezdőlap Mérkőzés elemzések Championship, Watford – QPR, 2021.02.01. 20:45

Championship, Watford – QPR, 2021.02.01. 20:45

1119
0

WATFORD – QPR

2021.02.01. 20:45, Championship
 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

Helyszín:A mérkőzésnek a több, mint 21 ezer fő befogadására képes Vicarage Road ad otthont, London Watford nevű külvárosi részén. A lelátók sajnos ismét üresen maradnak a járvány miatt elrendelt zártkapuk miatt, de ettől még egy igazi angol derbire számíthatunk.
Távolság: Szomszédvári rangadó ez, hiszen minkét klubnak a fővárosban van a székhelye. A vendégeknek kb. félórát kell busszal utazniuk, ami alatt 30 kilométert tesznek meg nagyjából. A sok kirándulás számlájára tehát nem lesz írható egy esetleges gyengébb szereplés.
Várható időjárás:Csapadékra, szélre nagy valószínűséggel nem kell számítanunk az összecsapáson. A hőmérséklet kb. hat fok körül alakul.
Játékvezető:Jarred Gillett-re esett a választás, hogy levezesse a találkozót. Az egyébként ausztrál sporttárs az angol másodikvonalban idén 15 ütközeten fújta a sípot, ki is osztott ezeken 49 sárga lapot (3,3 lap/meccs), kettő piros lapot (0,1 lap/meccs) és megítélt négy tizenegyest (0,3 büntető/meccs).

A Watfordnak eddig karrierje során két mérkőzést vezényelt, ezeken egy győzelem és egy döntetlen a mérlegük. Ami a figyelmeztetéseket illeti három sárga villant, kiálltás nem történt. Tizenegyest az alakulatnak már ítélt egyet, amit értékesítettek is.

A QPR gárdáját egyszer fújta össze a szél eddig a 34 éves bíróval. A Millwall ellen 1:1-es döntetlennel zártak. Velük szemben felmutatott szintén három sárga kártyát, de egyéb beszámolni való nincs az ő kapcsolatukról.

Még egyik klubnak sem “esett folt a becsületén” a játékvezető által vezényelt párharcokon, lehet ez ma megváltozik!
Közvetítés:A találkozót tv adó nem adja Magyarországon.
Egymás elleni eredmények:Ez az első párbajuk a Vicarage Roadon 2013. decemberében lejátszott gólnélküli döntetlen óta!

A Championshipbe legutoljára 2020.11.21-én találkoztak, akkor egy 1:1-es csata után osztozkodtak a pontokon, de ennek ellenére az utolsó öt összecsapásukon csak ez az egy “iksz” született! Megosztva nyertek kétszer-kétszer fejenként, valamint külön érdekesség, hogy ezeken a megmérettetéseken négyszer is 2,5 gól alatt rúgtak egymásnak a csapatok.

Előfizetői tartalom

Az elemzés érdekes része most következik, amely minden kulcsinfót feltár előtted a mérkőzésről! Tarts velünk és legyél Te a legfelkészültebb sportfogadó, blogger, focirajongó. Az előfizetéshez klikk ide!

Már előfizetőnk vagy? KLIKK IDE a bejelentkezéshez!

Előző cikkLaLiga, Betis – Osasuna, 2021.02.01 – 21:00
Következő cikkPrimeira Liga, Porto – Rio Ave, 2021.02.01. – 20:00