Kezdőlap Mérkőzés elemzések Premier League, Chelsea – Wolverhampton, 2021.01.27. 19:00

Premier League, Chelsea – Wolverhampton, 2021.01.27. 19:00

1190
0

CHELSEA – WOLVERHAMPTON

2021.01.27. 19:00, Premier League
 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

Helyszín:A Premier League 20. fordulóját rendezik. Egyik szerdai nyitómeccsének a több, mint 41 ezer fő befogadására képes Stamford Bridge ad otthont, London városában. A hazaiak a Holocaust áldozataira emlékeznek a mai napon, tiszteletük jeléül megjelöltek nekik egy szektort. Itt többek között kiállításra került 20 sportoló férfi és nő sztorija azokról az időkről. Ez a nagyszerű kezdeményezés tovább emeli az ütközet fényét!
Távolság: A “farkasoknak” kb. 220 kilométer buszút után lesz lehetőségük megküzdeni a hazai csapattal. Két órájukba kerül nagyjából az utazás. Nem egy óriási távolság, de azért egy kis átmozgatás biztos jól esik a srácoknak majd utána.
Várható időjárás:Nagy valószínűséggel csapadékra nem kell számítanunk a rengeteg felhő ellenére és szerencséjükre a szél sem fogja elfújni az orruk elől a játékszert. Az összecsapáson kilenc fok körüli lesz a hőmérséklet.
Játékvezető:Andrew Madley lett kijelölve a mérkőzés játékvezetőjének. A sporttárs az angol élvonalban idén hét ütközeten fújta a sípot, ki is osztott ezeken 21 sárga lapot (3 lap/meccs), egy piros lapot (0,1 lap/meccs) és megítélt négy tizenegyest (0,6 büntető/meccs). A 37 éves bíró a lapokkal fukarkodik, de büntetőt gyakran ítél.

A Chelsea-nek eddig karrierje során egyetlen egy mérkőzést vezényelt és az sem bajnoki csata volt. A Notthingham Forest együttesét verték meg 2:0 arányban az FA Kupában. A találkozó érdekessége nem az eredmény vagy az egy kiosztott sárga lap. Egy bizonyos Cesc Fabregas hagyott ki büntetőt akkor, pedig Madley hozzá segítette őket.

A Wolves gárdáját 11 alkalommal fújta össze a szél eddig a sporival. Két győzelem, három döntetlen és hat vereség vele a mérlegük. A Premier League-ben még nem tudtak nyerni a keze alatt a vendégek. Ami a figyelmeztetéseket illeti felmutatott 15 sárga (1,3 lap/ meccs) és egy piros kártyát. Tizenegyest inkább ellenük ítélt a játékvezető, hiszen három ellenében csak egy járt nekik.
Közvetítés:Az összecsapást Magyarországon 18:55-től lehet megtekinteni a Digi Sport 1 tv adón!
Egymás elleni eredmények:A Premier League-ben legutoljára 2020.12.15-én találkoztak, akkor a vendégek nyertek nagy meglepetésre egy 2:1-es találkozón. Ennek ellenére az utolsó tíz mérkőzésen három győzelmük van, egy döntetlen és hat Chelsea siker mellett. Nem éppen pozitív a mérlegük a narancssárga mezeseknek. Legutóbbi tíz megmérkőzésük során hétszer is 2,5 gól felett rúgtak egymásnak a csapatok.

Előfizetői tartalom

Az elemzés érdekes része most következik, amely minden kulcsinfót feltár előtted a mérkőzésről! Tarts velünk és legyél Te a legfelkészültebb sportfogadó, blogger, focirajongó. Az előfizetéshez klikk ide!

Már előfizetőnk vagy? KLIKK IDE a bejelentkezéshez!

Előző cikkCoppa Italia, Atalanta – Lazio, 2021.01.27., 17:45
Következő cikkCoppa Italia, Juventus – SPAL, 2021.01.27. – 20:45