Kezdőlap Mérkőzés elemzések Premier League, Crystal Palace – West Ham United, 2021.01.26. 19:00

Premier League, Crystal Palace – West Ham United, 2021.01.26. 19:00

1047
0

CRYSTAL PALACE – WEST HAM

2021.01.26. 19:00, Premier League
 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

Helyszín:A szomszédvári rangadót a kb. 25 500 fős befogadóképességű, méltán híres Selhurst Parkban rendezik meg, Londonban. A járvány helyzet csak nem hagy alább és ez kihat a mérkőzésre is, ugyanis zártkapuk mögött rendezik meg.
Távolság:
Két londoni székhelyű csapatról beszélünk. Kicsit több, mint 20 kilométernyi autóút választja el a stadionokat egymástól, így az utazás általi kimerültség számlájára nem írhatnak semmit a vendégek!
Várható időjárás:Nehezítő körülmény az együttesek számára, hogy nagy valószínűséggel az idő nem lesz kegyes hozzájuk. Lehet számítani felhőre, esőre és kisebb széllökésekre. Azt hiszem erre mondják azt, hogy tipikus angol időjárás.
Játékvezető:A találkozót a rutinosnak mondható Stuart Attwell fogja vezetni. Idén tízszer bíráskodott a Premier League meccsein. Négy megítélt büntető (0,4 tizenegyes/meccs) mellett kiosztott 47 sárga lapot (4,7 kártya/meccs) és mindösszesen egy piros lapot (0,1 kártya/meccs).

A “kristály palota” felett idén kétszer, míg a karrierje során tízszer ítélkezett a sporttárs. Ebben a szezonban pozitív vele a mérlegük, hiszen egy győzelem mellett egy döntetlenre jutottak a játékvezető “kezei alatt”. Négy sárga lapot mutatott fel nekik, ami nem túl sok és ha ehhez hozzávesszük, hogy megajánlott nekik egy büntető is, akkor már biztos pozitív a kép a hazaiak számára.

A vendégeknek idén csak egyszer, míg az egész pályafutása alatt 12-szer fújta a sípot. A WHU szurkolói ebben a szezonban nem örültek miután Attwell ellátogatott hozzájuk. Kikaptak 2:0-ra a Newcastle Unitedtől és még két sárgát is begyűjtöttek azon az összecsapáson. Remélik, hogy idegenben javítanak a statisztikájukon.
Közvetítés:A fővárosiak csatáját a Digi Sport 2 tv adón lehet megtekinteni Magyarországon.
Egymás elleni eredmények:A bajnokságban legutoljára nemrég, december tizenhatodik napján futottak össze egy 1:1-es döntetlenre. Utolsó négy megmérkőzésükön képtelen volt nyerni a West Ham. Két döntetlen mellett két vereség született. Elmúlt nyolc találkozójuk közül öt is 2,5 gól felett rúgtak egymásnak a gárdák.

Előfizetői tartalom

Az elemzés érdekes része most következik, amely minden kulcsinfót feltár előtted a mérkőzésről! Tarts velünk és legyél Te a legfelkészültebb sportfogadó, blogger, focirajongó. Az előfizetéshez klikk ide!

Már előfizetőnk vagy? KLIKK IDE a bejelentkezéshez!

Előző cikkPremier League, Southampton – Arsenal, 2021.01.26, 21:15
Következő cikkCoppa Italia, Inter – AC Milan, 2021.01.26., 20:45