Kezdőlap A nap elemzése Championship, Stoke City – Watford, 2021.01.22. 20:45

Championship, Stoke City – Watford, 2021.01.22. 20:45

1118
0

STOKE CITY – WATFORD

2021.01.22. 20:45, Championship
 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

Helyszín:A Championship 26. fordulójának nyitómeccsét a több, mint 30 ezer fő befogadására képes Bet365 Stadium-ban rendezik meg, Stoke-on-Trent városában. A lelátók sajnos ismét üresen maradnak a járvány miatt elrendelt zártkapuk miatt, de ettől még egy igazi angol derbire számíthatunk.
Távolság: A “lódarazsaknak” kb. 230 kilométer buszút után lesz lehetőségük megküzdeni a hazai csapattal. Két és fél órájukba kerül nagyjából az utazás.
Várható időjárás:Csapadékra nagy valószínűséggel nem kell számítanunk az összecsapáson, viszont az 5 fokos hőmérséklet nem éppen a legkellemesebb futball időjárást szolgálja.
Játékvezető:David Webbre esett a választás, hogy levezesse a találkozót. A sporttárs az angol második vonalban idén 17 ütközeten fújta a sípot, ki is osztott ezeken 46 sárga lapot (2,7 lap/meccs), öt piros lapot (0,3 lap/meccs) és megítélt öt tizenegyest (0,3 büntető/meccs). Mondhatni nem lapokkal, hanem szavakkal tart rendet.

A Stoke-nak eddig karrierje során öt mérkőzést vezényelt és bizony a hazaiak elmondhatják magukról, hogy Webb játékvezetése alatt nem kaptak ki (két győzelem, három döntetlen). Ami a figyelmeztetéseket illeti 5 sárga villant, kiálltás nem történt. Tizenegyest az alakulatnak még nem ítélt meg, ellenük viszont már kettőt is.

A Watfordot hétszer fújta össze a szél eddig Daviddel. Négy győzelem, két döntetlen és egy vereség vele a mérlegük. Velük szemben már bőkezűbb volt, hiszen felmutatott 14 sárga kártyát (2 lap/ meccs) és három piros kártyát (0,4 lap/meccs). Tizenegyesnek itt sem örülhettek, ráadásul ellenük is ítélt már (igaz csak egyet).
Közvetítés:A találkozót tv adó nem adja Magyarországon.
Egymás elleni eredmények:A Championshipbe legutoljára 2020.11.4-én találkoztak, akkor a vendégek nyertek egy gólgazdag 3:2-es találkozón, de ennek ellenére az utolsó hat összecsapásukon csak ez az egy győzelmük van! Egy döntetlen mellet még négyszer nyertek a “fazekasok”. Legutóbbi tíz megmérkőzésük során nyolcszor is 2,5 gól alatt rúgtak egymásnak a csapatok.

Előfizetői tartalom

Az elemzés érdekes része most következik, amely minden kulcsinfót feltár előtted a mérkőzésről! Tarts velünk és legyél Te a legfelkészültebb sportfogadó, blogger, focirajongó. Az előfizetéshez klikk ide!

Már előfizetőnk vagy? KLIKK IDE a bejelentkezéshez!

Előző cikkJupiler League, Anderlecht – Waasland-Beveren, 2021.01.22 – 20:45
Következő cikkA nap leghasznosabb statisztikái