Kezdőlap Napi hasznos statisztikák A nap leghasznosabb statisztikái

A nap leghasznosabb statisztikái

1542
0

A NAP LEGHASZNOSABB STATISZTIKÁI

2021.01.18.
Mérkőzés:Palestino – Cobresal
Bajnokság és kezdés:Primera División – 14:30
Statisztika:A Palestino 12-t megnyert a 13 legutóbbi hazai meccséből a Cobresal ellen
Magyarázat:A Palestino 11 sikert, 8 döntetlent és 10 vereséget ért el a chilei élvonalban, ami az 5. helyre elegendő. Jelenleg 9 meccses veretlen szériát futnak, de a legutóbbi 3 során csak döntetlenre futotta az erejükből. 38 alkalommal jártak túl az ellenfél kapusainak az eszén, míg őket 37 esetben mattolták. Otthonukban kifejezetten jól teljesítenek, hiszen 8 diadalt, 4 döntetlen és csupán 3 vereséget értek el itt. Odahaza 5 csörte óta veretlenek, amelyből 4-et meg is nyertek. Az utóbbi időben kifejezetten izgalmas mérkőzéseket vívnak, hiszen az utolsó 8 hazai ütközetükből 7 során született legalább 3 gól.

A Cobresal 10 győzelmével, 6 döntetlenjével és 12 vereségével a 12. helyen áll, 8 ponttal a kiesőzóna fölött. nekik 35:34-es gólarányuk van. Idegenben 3-3 siker és döntetlen mellett 8-szor elbuktak. Ez azért is érdekes, mivel mindössze 3 esetben kellett hátránnyal elkezdeniük a második félidőt.

A Palestino kedveli a Cobresal elleni meccseket, főleg hazai pályán. A legutóbbi 13 ilyen összecsapásból 12-t meg tudtak nyerni. Az elmúlt 10 csatájuk 8 alkalommal hozott 2.5 találat feletti végeredményt, de ezeken ugyanilyen arányban tudott legalább 2-szer eredményes lenni a Palestino.

Mérkőzés:Fenerbahce – Ankaragücü
Bajnokság és kezdés:Süper Lig – 17:00
Statisztika:A Fenerbahce legutóbbi 15 hazai derbijéből 13 esetben született 2.5 találat feletti végeredmény
Magyarázat:A Fenerbahce 11 győzelemmel, 2 döntetlennel és 4 vereséggel a tarsolyában a második helyen áll jelenleg. Kifejezetten jó szériát fut az együttes, hiszen zsinórban 4 meccset nyertek meg, ráadásul ezek során 2 gólt kaptak csak, míg 12-t szereztek. Összességében a 35 eddigi találatukkal a Besiktas mögött a második legeredményesebbek, míg a 21 kapott góljuk a 3. legjobb mutató a ligában. Hazai környezetben döcög a gépezet. 4 siker és 1 döntetlen mellé 3 vereség is becsúszott, ráadásul ezek egymás után jöttek. Most úgy néz ki, hogy sikerült kikecmeregni a mélyből, hiszen azóta 2 győzelmet értek el, bár a kapujuk egyik esetben sem maradt érintetlen. A Fenerbahce mérkőzései rendre látványosak és izgalmasak, amit alátámaszt az is, hogy 1dén 17-ből 13 csötéjükön esett már legalább 3 gól, míg hazai pályán az elmúlt 15 találkozóból 13 végeredménye lépte túl a 2.5 gólos végeredményt. A Fenerbahce az elmúlt 4 fordulóban mindig eredményes tudott lenni legalább 2 alkalommal, ráadásul az utolsó 3 ütközetük során már a félidei szünetre is előnnyel mehettek le.

Az Ankaragücü 4 győzelmet és 3 döntetlent ünnepelhetett, míg 10 alkalommal üres kézzel kellett elhagynia a gyepet. 20 találatuk mellé 27 gólt kaptak, ami közepes teljesítmény. Otthonuktól távol a liga leggyengébb mutatójával rendelkeznek, hiszen egyetlen diadaljuk mellett kétszer szereztek 1 pontot, míg 5 esetben kikaptak. 7 alkalommal tudták megzörgetni a hálót, de ők is csak 14-szer kapituláltak.

A Fenerbahce a legutóbbi 15 Ankaragücü elleni csatából 13-at megnyert odahaza. Az elmúlt 12 találkozójuk, minden sorozatot figyelembe véve, 10-szer hozott 2.5 gól feletti végeredményt.

Mérkőzés:Estoril – Covilha
Bajnokság és kezdés:Liga Portugal 2 – 19:00
Statisztika:Az Estoril együttese 13 ütközet óta veretlen
Magyarázat:Az Estoril vezeti a portugál másodosztályt, ráadásul 15 bajnokiból 11-et megnyertek, ami mellé 3 döntetlen és egyetlen vereség csúszott be. Minden sorozatot figyelembe véve 4 legutóbbi csörtéjükön győzni tudtak, ráadásul legutóbb 1:2-re kiejtették a Kupából az első osztályú Rio Ave gárdáját. 27 találatuk magasan a legtöbb, de a legjobb védelem is az övék, hiszen ezidáig mindössze 9 alkalommal zörrent meg a hálójuk. Otthonukban 4 győzelem és 3 döntetlen jött össze, 16:8-as gólkülönbséggel.

A Covilha 4-4 sikere és döntetlenje mellé 6-szor felsült. 5 mérkőzés óta nyeretlenek, de a 3 vereséget most 2 döntetlen követi. 16 góljuk mellé ugyanennyit kaptak. Idegenben 2-2 győzelem és döntetlen 4 vereség kísér. Itt a gólarányuk 5:7. Idén csupán 2 alkalommal tudtak előnnyel a félidei szünetre vonulni. Otthonuktól távol 8-ból 6 meccsnek az eredménye döntetlen volt az első játékrészt követően.

Mérkőzés:Cagliari – AC Milan
Bajnokság és kezdés:Serie A – 20:45
Statisztika:A Milan a legutóbbi 29 összecsapásából mindössze 1-et bukott el
Magyarázat:A Cagliari 3 győzelmet ünnepelhetett a szezonban, míg 5 alkalommal be kellett érnie 1 ponttal. Összesen 9 vereség áll a nevük mellett, amelyből 4-et az elmúlt fordulókban szereztek. Jelenleg 9 ütközet óta nyeretlenek (4 D, 5 V). 23 találatukra 34-szer jött már válasz, ami a Torinoval és a Beneventoval holtversenyben a 3. legtöbb. Otthonukban hajszálnyit jobb a mutatójuk, hiszen 2-2 siker és remi mellé 4 vereség csúszott be. Itt 5 csörte óta tart a nyeretlen szériájuk.

A Milan 12 győzelemmel, 4 döntetlennel és 1 vereséggel vezeti az olasz élvonalt. 37 alkalommal lőtték a labdát a kapuba, míg az ő hálójuk 19 esetben zörrent meg. Legutóbbi 5 mérkőzésükből 4-et megnyertek, míg a Juventus 1:3-ra elpáholta őket hazai pályán. Idegenben kiválóan teljesítményük, hiszen idén még veretlenek (7 GY, 1 D), ráadásul a legutóbbi 14 vendégszereplésük során rendre eredményesek tudtak lenni legalább 2-szer. A remek idegenbeli formát támasztja az is alá, hogy az elmúlt 10 vendégszereplésük során 9 esetben már az első játékrész lefújásakor előnyben volt a csapat.

Pár szót kell ejteni az egymás elleni szerepléseikről, hiszen a milánóiak idegenben csak 1 alkalommal kaptak ki a Cagliari ellen a legutóbbi 16 ilyen összecsapás során. A Milan a legutóbbi 3 megmérettetésüket kapott gól nélkül nyerte meg.

Mérkőzés:SPAL – Reggiana
Bajnokság és kezdés:Serie B – 21:00
Statisztika:A Reggiana csapata 5 mérkőzés óta nem szerzett gólt
Magyarázat:A SPAL 17 fordulót követően a 6. helyen áll 8 győzelemmel, 5 döntetlennel és 4 vereséggel. 23 találatuk közepesnek mondható, viszont őket csak 16 alkalommal mattolták, ami egy kicsit jobb eredménynek számít. Odahaza jól szerepelnek, 8 siker mellett 2 döntetlen és mindössze 1 vereség született. A gólarányuk is kiváló, 15:6. Legelső, és eddig egyetlen vereségüket pont a legutóbbi hazai meccsükön szenvedték el a Brescia ellen, így egy hosszú sikerszériát adtak át a múltnak.

A Reggiana 4 diadalja mellett 3 döntetlent és 10 vereséget tud felmutatni, ami a 18. helyre elég csak. A jelenlegi formájuk is több, mint kiábrándító. 7 legutóbbi mérkőzésük során mindössze 1 pontot sikerült szerezniük. 5 ütközet óta nem sikerült a kapuba találniuk. A Reggiana csak 15 esetben tudta megzörgetni az ellenfelei hálóját, míg a kapusuk eszén már 29-szer túljártak. Otthonuktól távol 2 győzelem, 1 döntetlen és 5 vereség áll a nevük mellett, valamint egy silány 6:18-as gólarány.
Előző cikkPremier League, Arsenal – Newcastle United, 2021.01.18. – 21:00
Következő cikkSüper Lig, Fenerbahce – Ankaragücü, 2021.01.18. – 17:00