Kezdőlap Gyorshírek Berobbant a COVID Glasgowban! Több mint egy tucat hiányzó a Celtic csapatánál!

Berobbant a COVID Glasgowban! Több mint egy tucat hiányzó a Celtic csapatánál!

704
0
A képen Neil Lennon, a Celtic karanténba került szakvezetője.

A Celtic csapata a Hibernian elleni bajnoki mérkőzésre készülve a csapatának egy jelentős részét elveszítette a következő 10 napra. A glasgow-i együttes egyik játékosa, név szerint Christophere Julien, hátvéd pozitív koronavírus tesztet produkált. A keret többi tagjának ugyan negatív lett, de hatóságok azokat a személyeket, akik a franciával érintkeztek szintén házikaranténra kötelezte.

A fentebb leírtaknak a végkifejlettje, hogy 13 játékosát – akiknek a személyük a cikk írásakor még nem publikus – is elveszítette a Celtic a következő 10 napra, emellett pedig még a vezetőedző Neil Lennon, és az asszisztense John Kenedy is házikaranténba kell, hogy vonuljon.

Mindennek ellenére a Celtic hivatalos oldalán azt közölte, hogy a mérkőzés meg lesz tartva – ellenkező esetben automatikusan 0:3-as eredményt ítélhet a Skót Futballszövetség a Hibernian javára. Viszont várhatóan felforgatott kezdővel fognak játszani a hazaiak.

A klub a kommunikáció során egyúttal kiállt a dubai edzőtábor megvalósulása mellett, ahonnan nem rég tért vissza a Celtic. A Skót Kormány és a Labdarúgószövetség is kritikákkal illette emiatt a Keltákat. A hazai együttes ezen húzása amiatt akár a skót bajnokságot is felfüggeszthetik.

Forrás: https://www.celticfc.com/news/2021/january/Celtic-Football-Club-Statement/

Előző cikkA nap legfontosabb hiányzói 2021.01.11.
Következő cikkSüper Lig, Alanyaspor – Kasimpasa, 2021.01.11, 17:00