Kezdőlap Napi hasznos statisztikák A nap leghasznosabb statisztikái, 2021.01.04.

A nap leghasznosabb statisztikái, 2021.01.04.

1134
0

A NAP LEGHASZNOSABB STATISZTIKÁI

2021.01.04.
Mérkőzés:Eskisehirspor – Boluspor
Bajnokság és kezdés:1. Lig – 14:00
Statisztika:Az Eskisehirspor 29 mérkőzés óta nyeretlen
Magyarázat:Az Eskisehirspor a török másodosztály utolsó helyén áll, miután 6 döntetlenjük mellett 10 alkalommal kikaptak. Ezzel a rossz szériával már 29 mérkőzésre rúg a nyeretlen meccseiknek a száma. Komoly gondok akadnak a védekezéssel, hiszen 32 kapott góljuk magasan a legtöbb, ráadásul a legutóbbi 8 pályára lépésük során rendre kaptak legalább 2 gólt. Ők maguk mindössze 10 esetben tudták megzörgetni a hálót. 16 bajnokiból 8-on kellett hátrányból elkezdeniük a második játékrészt, míg egyetlen alkalommal vonulhattak a szünetre előny birtokában.

A Boluspor 4-4 győzelemmel és döntetlennel, valamint 8 vereséggel a 12. helyen áll. Egy 3 ütközetből álló vereség sorozat szakadt meg, miután 30-án le tudták győzni az Adanaspor gárdáját. 16 góljukra 20 alkalommal jött már válasz. Otthonuktól távol nem szerepelnek olyan rosszul, hiszen 2 sikert és 3 döntetlent értek el, de ugyancsak 3 vereség is áll már a nevük mellett. Vendégszerepléseik során 11:12-es gólaránnyal rendelkeznek.

Mérkőzés:Palestino – Curico Unido
Bajnokság és kezdés:Primera Division- 14:30
Statisztika:A Palestino megnyerte a legutóbbi 4 meccsét
Magyarázat:A Palestino 10-10 győzelemmel és vereséggel, valamint 5 döntetlennel a chilei bajnokság 8. helyén áll, így egyre közelebb kerül a Copa Sudamericana részvételéhez. Ehhez nagyban hozzájárul kiváló formájuk, hiszen 5 ütközet óta veretlenek, amiből a legutóbbi 4-et meg is nyerték. A Palestino odahaza 7 diadal mellett 3-3 döntetlent és vereséget könyvelhetett el. 30 idei góljukból 20-at szereztek otthonukban, míg 31 kapott gólból 15 jutott át a gólvonalon saját pályájukon.

A Curico Unido 11 siker mellett 4 döntetlent és 9 vereséget ért el, ami a 6. helyre sorolja őket. Nem lehetnek túl boldogak az elmúlt időben nyújtott teljesítményük miatt, hiszen a legutóbbi 3 viadalt elbukták, így ha ezt a formát megtartják, akkor könnyen lecsúszhatnak a nemzetközi kupában való részvételről. Mindössze 28 találattal rendelkeznek, ami mellé 33-at kaptak 24 forduló alatt. Otthonuktól távol közel sem tündökölnek, hiszen 37 pontjukból csak 12-t szereztek meg vendégszerepléseik során (3 GY, 3 D, 6 V). Gólarányuk idegenben 11:21.

Mérkőzés:Lamia – Arisz
Bajnokság és kezdés:Szuperliga – 18:30
Statisztika:Az Arisz a legutóbbi 8 idegenbeli meccséből 7-en nem kapott gólt
Magyarázat:A Lamia a sereghajtója a Szuperligának, hiszen 10 bajnoki után csupán 2 pontot zsebeltek be. Ők szerezték idén a legkevesebb gólt (5), viszont holtversenyben a legtöbbet is ők kapták (24). Érdemes kiemelni, hogy eddig 7 alkalommal léphettek pályára stadionjukban, ahol mindkét döntetlenjüket elérték. 8 alkalommal kellett hátrányból kezdeniük a második játékrészt, ebből 7-szer nem sikerült kozmetikázni az eredményen és vereség lett a vége. A Lamia a legutóbbi 6 ütközetéből 5-ön gólt sem tudott szerezni.

Az Arisz a görög élvonal második helyén áll 9 győzelemmel, 2 döntetlennel és 1 vereséggel, amit az éllovas Olypmiakosz mért rájuk. A legjobb idegenbeli mutatóval ők rendelkeznek a bajnokságban, hiszen 5 sikerük mellett csak 1 alkalommal kellett beérniük 1 egységgel. Érdemes azt is kiemelni, hogy az elmúlt 8 vendégszereplésük során 7 alkalommal tudták lehúzni a rolót. Az elmúlt időszakban kifejezetten jól megy nekik otthonuktól távol, hiszen a legutóbbi 3 vendég meccsükön rendre szereztek 2 gólt, így nem meglepő, hogy ezen meccsek mindegyike 2.5 találat feletti végeredményt hozott.

Mérkőzés:Gil Vicente – Belenenses
Bajnokság és kezdés:Primeira Liga – 20:00
Statisztika:A Belenenses legutóbbi 7 idegenbeli mérkőzésének mindegyikén 2.5 találat alatti végeredmény született
Magyarázat:A Gil Vicente 3-3 győzelemmel és döntetlennel, valamint 5 vereséggel a portugál bajnokság 11. helyén áll. mindössze 9 gólt szereztek, míg 12-t kaptak 11 forduló alatt. Összesen 3 csörtéjük során esett legalább 3 gól, de érdemes megjegyezni, hogy 5 hazai ütközetükből erre csak egyszer volt precedens. Odahaza 12 eddigi pontjukból 7-et szereztek (2 GY, 1 D, 2 V), tehát valamivel veszélyesebbek saját pályájukon.

A Belenenses 1 ponttal mai ellenfelétől lemaradva, 2 sikert és 5 döntetlent elkönyvelve áll a 15. helyen. Nincsenek túl jó formában, hiszen legutóbbi 2 ütközetüket elbukták, így már 4 vereségük van a szezonban. 11 mérkőzés alatt mindössze 6 alkalommal találtak a kapuba, de az ő hálójuk is csak 9 esetben zörrent meg, ami a 2. legjobb mutató. A Belenenses a legutóbbi 4 vendégszereplése során nyeretlen maradt (2 D, 2 V), ráadásul ezen meccseken még gólt sem tudtak rúgni. 5 idegenbeli meccsük egyikén sem esett még 3 gól.

Mérkőzés:Fortuna Düsseldorf – Paderborn
Bajnokság és kezdés:Bundesliga 2 – 20:30
Statisztika:A Düsseldorf legutóbbi 6 mérkőzésén esett legalább 3 gól
Magyarázat:A Fortuna Düsseldorf a német másodosztály 5. helyén áll 7 győzelemmel, 2 döntetlennel és 4 vereséggel. A december hónapot remek formában teljesítette a csapat, hiszen mind a 4 bajnokijukat megnyerték. Otthonukban még nem kaptak ki idén, mérlegük 5 diadal és 1 döntetlen. Fontos azt is megjegyezni, hogy 19:18-as a gólarányuk, amiből 11-et szereztek és csak 4-et kaptak saját pályájukon. Az együttes legutóbbi 5 bajnokiján rendre esett 3 találat, illetve a karácsony előtti kupamérkőzésen is 2.5 gól feletti eredmény született. Összesen 9 alkalommal zárult 2.5 találat feletti végeredménnyel csörtéjük a ligában. Érdemes azt is kiemelni, hogy a düsseldorfiak a legutóbbi 4 másodosztályú meccsükön rendre szereztek legalább 2 találatot.

A Paderborn 5-5 győzelemmel és vereséggel, illetve 3 pontosztozkodással 18 egységet zsebelt be, ami a 12. helyre elegendő jelen állás szerint. Nekik nem alakult túl jól a december eleje, hiszen 3 vereséget tudtak felmutatni, majd javuló tendencia volt látható és végül egy döntetlennel és egy győzelemmel zárták ezt az évet a bajnokságban. Már csak hab a tortán, hogy az élvonalban remeklő Union Berlin együttesét is sikerült kiejteniük a kupából. Idegenben 7 alkalommal léptek pályára és ezen derbik során 8 pont lett a jussuk. Jelenleg ők a harmadik legjobb védelemmel rendelkező csapat, hiszen 15 gólt kaptak, viszont ők is csak 17-et tudtak szerezni.

Előző cikkPrimeira Liga, Portimonense – Farense, 2020.01.04, 22:15
Következő cikkSüper Lig, Kasımpaşa SK- Fenerbahçe SK, 2020.01.04, 17:00