Kezdőlap Kulcsinfók A nem túl kirobbanó formában lévő Triestina csapatánál tovább gyűlnek a viharfelhők

A nem túl kirobbanó formában lévő Triestina csapatánál tovább gyűlnek a viharfelhők

374
0

Padova – Triestina
/Olaszország – Serie C – 18:00/

A Padova meglehetősen jól teljesít idén, a feljutás a cél náluk, amire nagyon jó esélyük is van.

Jelenleg a második helyet foglalják el a tabellán 29 pontjukkal, előttük pedig a Südtirol helyezkedik el 32-vel, de egy meccsel többet játszottak a Padova-nál. Ez azt jelenti, hogy egy esetleges győzelemmel beérhetik a Südtirolt, sőt, az egymás elleni eredményeknek köszönhetően ideiglenesen fel is állhatnának a dobogó legfelső fokára.

Legutóbbi két bajnokiját megnyerte a csapat, összesen 8 találatot szerezve, így mondható, hogy megy nekik a futball mostanában. Hazai környezetben kiválóan teljesítenek, 6 meccse veretlenek otthonukban, amiből csak egy zárult döntetlennel, a többit sikerrel vették. Ezen a 6 találkozón 16 gólt szereztek, ami mellé mindössze ötöt kaptak (ebből 3-at a Vis Pesaro elleni 5:3-as diadal alkalmával).

Mindössze két hiányzóval kell számolnia Andrea Mandorlini mesternek. Az egyik a Matteo Mandorlini (8/1/2), aki a 12. játékhéten sérült meg, a másik pedig a 30 esztendős kapitány, Ronaldo (12/5/3). Utóbbi kiesése nyilván fájó a csapatnak, de legutóbb amikor nem játszott, akkor is sikerült megoldani pótlását és 3:0-ra nyert a Padova.

A Triestina oldalán már sokkal felhősebb az elmúlt időszak, ráadásul ma több kulcsjátékosuk is csak otthonról követheti az eseményeket.

Előfizetői tartalom

Az elemzés érdekes része most következik, amely minden kulcsinfót feltár előtted a mérkőzésről! Tarts velünk és legyél Te a legfelkészültebb sportfogadó, blogger, focirajongó! Az előfizetéshez klikk ide! Már előfizetőnk vagy? KLIKK IDE a bejelentkezéshez!

Előző cikkEerste Divisie, Roda – Helmond, 2020.12.14, 21:00
Következő cikkA nap leghasznosabb statisztikái, 2020.12.15.