Kezdőlap Napi hasznos statisztikák A nap leghasznosabb statisztikái

A nap leghasznosabb statisztikái

590
0

A NAP LEGHASZNOSABB STATISZTIKÁI

2020.12.09
Mérkőzés:FK Haugesund – Bodo/Glimt
Bajnokság és kezdés:Eliteserien – 18:00
Statisztika:A Bodo/Glimt 96 gólt lőtt 28 forduló során (3.43 gól/meccs)
Magyarázat:Az FK Haugesund biztosan megúszta a kiesést, de a nemzeti kupát érő helyekről is lecsúszott, ezért nekik már tét nélküliek a szezon hátralévő meccsei. Jelenleg a 8. helyen állnak 10 győzelemmel, 6 döntetlennel és 12 vereséggel. Ezen ütközetek során 36 gólt rúgtak és 46-ot kaptak. A legutóbbi 6 csörtéjük során rendre megzörrent a hálójuk, de ők csak egyszer maradtak adósok a találattal.

A Bodo/Glimt együttese már bezsebelte pár hete a bajnoki címet, hiszen idén kimagasló teljesítményt nyújtottak. 19 ponttal vezetik a bajnokságot, ráadásul csak egyetlen alkalommal szenvedtek vereséget. A támadóik remekelnek, 96 találatot szereztek már, ami majdnem 3.5 gól/meccses átlagnak felel meg. Nem is csoda tehát, hogy az idei 28 bajnokiból 25 végződött 2.5 találat feletti eredménnyel. Ma is kifejezetten támadó szellemben fognak játszani, hiszen már csak 2 forduló van hátra, és Junker, aki 22 gólt termelt eddig, le van maradva 1 találattal a gólkirályi címről. A csapat a legutóbbi fordulót követően összeült beszélgetni, és az lett a konklúzió, hogy mindent megtesznek azért, hogy Junker megszerezhesse ezt a címet. Szóval ma érdemes lesz az ő játékát figyelni, illetve jó sok gólt várni.

Mérkőzés:Almeria – Zaragoza
Bajnokság és kezdés:LaLiga 2 – 19:00
Statisztika:Az Almeria a legutóbbi 12 mérkőzéséből csak 1-et bukott el
Magyarázat:Az Almeria 10 győzelemmel, 2 döntetlennel és 4 vereséggel a 3. helyen áll. A gyenge szezonkezdés után remekül játszanak, a legutóbbi 12 pályára lépésük alkalmával 9 győzelmet ünnepelhettek. 20 találatukkal a 3. legeredményesebbek, míg 11 kapott góljuk szintén a 3. legjobb mutató. 16 forduló során csupán csak 6 alkalommal esett legalább 3 gól a mérkőzéseiken, de odahaza ebből csak 2-t könyvelhettek el.

A Zaragoza a 20. helyen tanyázik 3 sikerével, ami mellett 4 döntetlen és 9 vereség csúfoskodik. Egy borzalmas sorozat szakadt meg a hétvégén, amikor 1:0-ra legyőzték a Fuenlabrada gárdáját, hiszen ezt megelőzően 12 meccses nyeretlen sorozatot tudhattak magukénak, ami 9 vereséget és 3 döntetlent foglalt magában. Idegenben a szezon elején még 0:3-ra legyőzték az Alcorcon együttesét, de azt követően egymás után 6 összecsapást buktak el, ráadásul ezeken a meccseken csak 1-szer tudtak eredményesek lenni, míg ők 8 gólt kaptak.

A legutóbbi 4 egymás elleni csörtéjük során 3 Almeria siker született, valamint egy esetben megosztozkodtak a csapatok a pontokon. A Zaragoza utoljára 2007-ben tudott nyerni az Almeria otthonában.

Mérkőzés:Hapoel Haifa – Hapoel Tel Aviv
Bajnokság és kezdés:Ligat ha’Al – 19:00
Statisztika:A Hapoel Tel Aviv eddigi 8 mérkőzéséből csak 1-en esett legalább 3 gól
Magyarázat:A Hapoel Haifa 8 pontot gyűjtött 2-2 győzelem és döntetlen során, míg 4 alkalommal üres kézzel hagyták el a pályát. 8 találatuk a 3. legkevesebb, míg őket 12-szer mattolták már. Hazai pályán 2-2 győzelmet és vereséget tudnak felmutatni. Eddig még egyetlen mérkőzést sem úsztak meg kapott gól nélkül, viszont ők 3 alkalommal maradtak adósok a találattal.

A Tel Aviv csapata kifejezetten gyenge szezont fut, hiszen egyetlen győzelmük van, ami mellett 3 döntetlen során tudtak csak pontokat szerezni, míg 4 alkalommal elbuktak. Mindössze 3 találatukkal ők a legkevésbé eredményesek, viszont a védelmük rendre helyt tud állni, ugyanis 7 kapott góljuk a 3. legjobb mutató. Mindössze egyetlen derbi során esett 3 gól, mégpedig a Kfar Saba ellen 2:1-re elbukott ütközeten.

Mérkőzés:Brentford – Derby
Bajnokság és kezdés:Championship – 20:45
Statisztika:A Brentford 9 mérkőzés óta veretlen
Magyarázat:A Brentford 7 győzelemmel, 6 döntetlennel és 3 vereséggel az angol másodosztály 7. helyén áll. Remek formában vannak, ugyanis 9 forduló óta veretlenek (4 GY, 5 D). Az is jól mutatja, hogy remekül játszanak, hogy az elmúlt 3 bajnokin rendre eredményesek tudtak lenni legalább 2-szer. Összesen 24 góljuk és 15 kapott találatuk van. Hazai pályán csak egyetlen ütközet során nem találtak a kapuba, ráadásul 8-ból 6 meccsen ők szerezték az első találatot.

A Derby együttesének nincs jó szezonja. 2 diadaluk mellett 5 döntetlent és 9 vereséget értek el. Ők szerezték idén a legkevesebb gólt, szám szerint 8-at, ami mellé 22-t kaptak is. Érdekesség, hogy a kapott góljaiknak a 64 %-át a második játékrészben kapták, ráadásul 11 gólt a 76 és 90 perc között kaptak. Idegenben nem teljesítenek olyan borzalmasan, hiszen 11 pontjukból 8-at otthonuktól távol szereztek, gólarányuk 5:9. Vendégszerepléseik során 7-szer mattolták őket a félidei szünetet követően.

Mérkőzés:Sao Paulo – Botafogo
Bajnokság és kezdés:Campeonato Brasileiro – 01:30
Statisztika:A Botafogo 8 bajnoki óta nyeretlen, ráadásul az utolsó 5-öt egymás után elbukta
Magyarázat:A Sao Paulo vezeti a brazil élvonalat, miután 13 győzelmet, 8 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. 16 mérkőzés óta veretlenek, ráadásul a legutóbbi 11-ből 8-at meg is nyertek. Hazai környezetben még nem kaptak ki a szezonban, 8 sikerük mellett 4 alkalommal kellett beérniük 1 ponttal. Legnagyobb erényük a remek védelmük, ami a idén a legkevesebb gólt engedte (20).

A Botafogo az utolsó előtti, ráadásul a legkevesebb győzelemmel is ők rendelkeznek az élvonalban. Mindössze 3 esetben diadalmaskodtak, míg 11 döntetlent és 9 vereséget tudnak még felmutatni. 22 eddigi találatuk nem igazán sok, míg őket 30 esetben tudták már mattolni. Otthonuktól távol csak 1 siker jött össze nekik, valamint 6 döntetlent és 3 vereséget értek el. Borzalmas formában vannak, hiszen legutóbbi 5 meccsüket zsinórban elbukták, mindegyiket 1 gólos különbséggel.

Legutóbbi 6 egymás elleni ütközetük során 4-szer a Sao Paulo szerezte meg a 3 pontot, míg 2 alkalommal be kellett érniük a feleknek 1-1 egységgel.
Előző cikkBajnokok Ligája, Midtjylland – Liverpool, 2020.12.09 – 18:55
Következő cikkBajnokok Ligája, Internazionale-Sahtar Donyeck, 2020.12.09., 21:00