Kezdőlap Napi hasznos statisztikák A nap leghasznosabb statisztikái

A nap leghasznosabb statisztikái

577
0

A NAP LEGHASZNOSABB STATISZTIKÁI

2020.12.08
Mérkőzés:Eskisehirspor – Tuzlaspor
Bajnokság és kezdés:1. Lig – 14:00
Statisztika:Az Eskisehirspor 25 bajnoki mérkőzés óta nyeretlen
Magyarázat:Az Eskisehirspor már 25 mérkőzés óta nyeretlen, ami a török bajnokságokat illeti. Idén mindössze 4 döntetlenre és 8 vereségre tellett tőlük, így az utolsó helyen állnak. A legkevesebb góljuk is nekik van (5), míg a legtöbbször is az ő hálójuk zörrent meg (25). A legutóbbi 4 fordulóban rendre kaptak legalább 2 gólt.

A Tuzlaspor 6 győzelemmel, 3 döntetlennel és 2 vereséggel a 4. helyen áll. 3 meccses nyeretlen széria szakadt meg a hétvégén, amikor 2:0-ra kiütötték az Istanbulspor alakulatát. 19 találatukkal a 3. legeredményesebbek, de őket is mattolták már 16 alkalommal, ami nem túl impozáns. Idegenbeli összecsapásokat illetően nekik a legjobb a mutatójuk, hiszen 3 diadal mellett 2 esetben 1 egységet be tudtak zsebelni, és csak 1 meccset buktak el.

Mérkőzés:Jablonec – Bohemians 1905
Bajnokság és kezdés:1. Liga – 17:00
Statisztika:A Bohemians 4 vendégszereplése során mindössze 1 pontot tudott bezsebelni
Magyarázat:A Jablonec 5 sikere mellet 1 döntetlent és 3 vereséget tud felmutatni, így a cseh élvonal 5. helyét foglalja el. 14 találatuk mellett ők kapták a második legkevesebb gólt, szám szerint 8-at. Otthonukban 4-szer léptek pályára, amelyből 3-at meg is nyertek, míg legutóbb a Brno le tudta nullázni őket. Csupán 2 alkalommal zörrent meg eddig odahaza a hálójuk.

A Bohemians 3 győzelem és 2 döntetlen során szerzett már 11 pontot, de 4 alkalommal üres kézzel zárták a fordulót. 12:12 lőtt és kapott góljuk van. Otthonuktól távol eddig nem sok sikerélményük van, ugyanis csak a Brno elleni szezon eleji döntetlen hozott pontot számukra, de azóta 3 vereségbe is beleszaladtak, ráadásul ezek során csak 2 gólt tudtak szerezni, míg ellenfeleik 7-et.

Érdekesség, hogy a legutóbbi 6 csörtéjük során mindig az éppen aktuálisan hazai pályán játszó csapat tudott diadalmaskodni. Ezen meccsek során 4 Jablonec és 2 Bohemians győzelem született.

Mérkőzés:Leuven – Mouscron
Bajnokság és kezdés:Jupiler League – 17:00
Statisztika:A Leuven legutóbbi 9 ütközetén rendre 2.5 találat feletti végeredmény született
Magyarázat:A Leuven 6 sikere mellett 4-4 döntetlent és vereséget tud felmutatni, ami csak a 8. helyre elegendő. Érdekesség az ő meccseiket illetően, hogy igazán gólgazdagra sikerednek mostanában, hiszen az elmúlt 9 forduló során minimum 3 gólt termeltek a csapatok, összesen pedig 14-ből 11 zárult 2.5 találat feletti eredménnyel. Ennek az az oka, hogy habár jól támadnak, de a védekezés rendre csődöt mond és 25 góljuk mellett ugyanennyit kaptak is már. 14 idei derbijükből csak 1-en nem talált be mindkét csapat a hálóba.

A Mouscron 2 diadala mellett 4 döntetlent és 8 vereséret ért el, így ők a belga élvonal sereghajtói. Habár az utóbbi időben volt egy jobb szériájuk, ami során 2 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhettek el, de szombaton újabb verést mért rájuk a Waasland legénysége (2:0). 9 alkalommal találtak a kapuba, ami magasan a legkevesebb, míg őket 23-szor mattolták, ami egészen tűrhető. Csupán 1 mérkőzést úsztak meg kapott gól nélkül.

Mérkőzés:Watford – Rotherham
Bajnokság és kezdés:Championship – 20:45
Statisztika:A Rotherham a legutóbbi 5 idegenbeli mérkőzését elbukta
Magyarázat:A Watford 7 sikerének és 6 döntetlenjének köszönhetően 27 egységgel a 7. helyen áll. Főként remek hazai mutatójuknak köszönhetik ezt a pozíciót, ugyanis 19 pontot hazai pályán szereztek (6 GY, 1 D, 1 V). Mi sem mutatja jobban, hogy odahaza milyen félelmetes erőt képviselnek, mint az, hogy 19 idei találatukból 16-ot saját stadionjukban rúgtak. Hazai pályán szerzett gólokat tekintve ők a legjobbak.

A Rotherham 3 győzelemmel, 4 döntetlennel és 9 vereséggel éppen elkerüli a kieső zónát. Nincsenek valami jó formában, hiszen 5 legutóbbi csörtéjük során csak 1 pontot tudtak szerezni, ráadásul ezen meccsekből 4-en is kaptak legalább 2 gólt. Otthonuktól távol 7 forduló óta nyeretlenek, ráadásul a legutóbbi 5-öt elbukták. Ezen az 5 meccsen mind a két félidőt el is bukta a Rotherham.

Mérkőzés:Libertad – Palmeiras
Bajnokság és kezdés:Libertadores Kupa – Play Off – 01:30
Statisztika:A Palmeiras 8 nemzetközi meccséből 7-et megnyert
Magyarázat:A Libertad 2 sikerével, 1 döntetlenjével és 3 vereségével jutott túl a csoportjából. Ezt követően a Wilstermann gárdáját oda vissza meg tudták verni. Összességében már 5 mérkőzés óta veretlenek, 3 diadaluk és 2 döntetlenjük van. A bajnokságban ők a legeredményesebbek, mivel 9 forduló alatt 17 alkalommal juttatták át a labdát a gólvonalon.

A Palmeiras 14 legutóbbi csörtéjéből csak 1-et bukott el minden sorozatot figyelembe véve, tehát kiváló formában vannak. A csoportjukat 5 győzelemmel és 1 döntetlennel megnyerték, ráadásul 6 meccs alatt 17 gólt lőttek és csak kettőt kaptak. Remekül hangoltak, hiszen a Delfint 8:1-es összesítéssel ütötték ki.
Előző cikkBajnokok Ligája, Chelsea – Krasznodar, 2020.12.08., 21:00
Következő cikkBajnokok Ligája, RB Leipzig – Manchester United, 2020.12.08 – 21:00