Kezdőlap Napi hasznos statisztikák A nap leghasznosabb statisztikái, 2020.12.07.

A nap leghasznosabb statisztikái, 2020.12.07.

512
0

A NAP LEGHASZNOSABB STATISZTIKÁI

2020.12.07
Mérkőzés:APOEL – Omonia Nicosia
Bajnokság és kezdés:Ciprusi bajnokság – 16:00
Statisztika:Legutóbbi 29 egymás elleni csörtéjükből veretlen az APOEL.
Magyarázat:A hazaiak jelenleg a tabella 9. helyén tanyáznak, 16 szerzett pontjukkal, amit 4-4 győzelemmel és döntetlennel értek el, ehhez pedig szintén 4 vereség társul. A szezon kezdetén botladoztak igazán, viszont legutóbbi 6 bajnokijukból csak egyszer szenvedtek vereséget, két remi és 3 siker ellenében, kezdenek éledező jeleket mutatni. Hazai pályán az Omonia ellen 16 meccse veretlenek, amiből csak 3 zárult egálban, a többit megnyerték.

A vendégek egy fokkal jobban szerepelnek, ők a 7. pozícióban helyezkednek el, viszont csak 17 pontjuk van. 4 sikerrel és 5 remivel hozták ezt össze, de csak két kudarc párosul ezek mellé. Idegenben azonban nem igazán megy nekik, ráadásul ők az Európa Ligában is talpon vannak (igaz, a továbbjutás már nem lehet meg számukra). Legutóbbi 7 vendégszereplésükből minden sorozatot figyelembe véve csak egyszer térhettek haza győzelemmel, két iksz és 4 zakó mellett.

Mérkőzés:Hoffenheim – Augsburg
Bajnokság és kezdés:Bundesliga – 20:30
Statisztika:Utolsó 6 egymás elleni megmérettetésükből 5 alkalommal esett legalább 3 találat.
Magyarázat:A Hoffenheim ezelőtti 5 bajnokiján rendre betalált mindkét csapat, ráadásul ebből 3-szor is több, mint 2,5 gól született. Ebben az idényben 4 hazai pályán vívott Bundesliga ütközetükből 3-szor is elérte a gólszám a 3-at, amihez hozzájárult mindkét fél.

Az Augsburg ezelőtti 5 összecsapásából 4 alkalommal megzörrent mind a két oldalon a háló, 3-szor pedig esett legalább 3 gól. Idegenben legutóbbi 2 találkozójukon összesen 6-szor került a kapuba a labda, és 5-ször zörgettek hálót otthonuktól távol 4 bajnokijukon idén.

Mérkőzés:Fiorentina – Genoa
Bajnokság és kezdés:Serie A – 20:45
Statisztika:A Genoa legutóbbi 32 idegenbeli Serie A találkozójából csak 3-at tudott megnyerni.
Magyarázat:A Fiorentina nem kezdte fényesen az idei kiírását az olasz élvonalnak, mivel 2-2 sikert és döntetlent arattak 9 forduló alatt, amivel csak a 17. helyen állnak. Hazai pályán ettől függetlenül kifejezetten jók. Az előző idényt is figyelembe véve, az Artemio Franchi stadionban utolsó 9 tétmeccsükből csak kétszer vallottak kudarcot, két iksz és 5 győzelem ellenében. Hazai pályán a Genoa utoljára 1977-ben tudott föléjük kerekedni, azóta 22 párharc óta veretlenek a genovaiak ellen.

A vendégek rettentő rossz formában vannak, jelenleg a 19. helyen állnak egy győzelmükkel és két remijükkel szerzett 5 pontjukkal, amihez társul 6 kudarc is. Jelenleg 8 párbaj óta nyeretlenek az olasz első osztályban, otthonuktól távol pedig ugyan ez a számadat (mivel a Sampdoria ellen ugyan nyertek, de stadionjuk ugyanaz).

Mérkőzés:Mallorca – Castellon
Bajnokság és kezdés:Osztrák Bundesliga – 17:00
Statisztika:15 mérkőzése veretlen a Mallorca.
Magyarázat:35 pontjukkal jelenleg a dobogó második fokán állnak, de egy esetleges győzelemmel megelőzhetik az Espanyolt, mivel nekik egyel több lejátszott bajnokijuk van. 16 fordulóból csak a legelsőben kapott ki a Mallorca, azóta viszont 10 diadalt és 5 remit tudhatnak magukénak, ami a leghosszabb széria jelenleg a másodosztályban. Hazai pályán 8-szor szerepeltek ebben a szezonban, melyeken összesen kétszer vették be kapujukat, amivel szemben 13-at szereztek. A 2000-es években egyszer találkoztak mai ellenfelükkel, az is egy barátságos meccs volt, ott ők örülhettek, 2:0-val lerendezték a Castellon együttesét idén szeptemberben.

A Castellon ebben az évben jutott fel a második vonalba, szereplésükön pedig ez látszik is. Mindössze 4 sikert és 3 egált értek el, 9 zakó ellenében. Legutóbbi 7 vendégszereplésükön nyeretlenek, csak az első fordulóban tudtak fölényeskedni, a Ponferradina háza táján. Otthonuktól távol ráadásul ők kapták a legtöbb találatot, 13-mal.

Mérkőzés:Nacional Asuncion – Cerro Porteno
Bajnokság és kezdés:Primera Division-Clausura – 00:00
Statisztika:A paraguayi élvonalban 23 meccse veretlen a Cerro Porteno.
Magyarázat:A hazaiak legutóbbi 15 bajnokijukból csak 3-at tudtak sikerrel zárni, ellenben 5-ször kikaptak és 7 alkalommal megelégedtek a döntetlennel. Hazai környezetben legutóbb augusztus 21-én szerezték meg a 3 pontot, azóta 5 alkalommal leikszeltek, és egyszer föléjük tudtak kerekedni. Igaz még veretlenek ebben az idényben, de 9 meccsükből 5 egállal tárult.

A Cerro Porteno legutóbbi 23 paraguay élvonalában vívott megmérettetéséből 17-et megnyert, 6-szor pedig ikszeltek. 8 forduló után veretlenül vezetik a bajnokságot, 18 szerzett pontjukkal, amit 5 sikerrel és 3 döntetlennel értek el. Hazájukban vendégségben 13 meccse nem találtak legyőzőre, utoljára a Guarani állta útjukat még januárban.
Előző cikkLaLiga, Eibar – Valencia, 2020.12.07 – 21:00
Következő cikk2020.12.07., Super Lig, Trabzonspor – Sivasspor, 17:30