Kezdőlap Mérkőzés elemzések LaLiga, Atletico Madrid – Valladolid, 2020.12.05 – 18:30

LaLiga, Atletico Madrid – Valladolid, 2020.12.05 – 18:30

277
0

Atletico Madrid – Valladolid

2020.12.05. 18:30, LaLiga – 12. forduló
 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

Helyszín:A bajnokit a Wanda Metropolitanoban rendezik majd meg, zártkapuk mögött.
Távolság: A vendégek a 210km-es távot csapatbusszal tették meg, mely körülbelül 2 órát vett igénybe.
Várható időjárás:A hőmérséklet 5 fok körül alakul majd, 65%-os páratartalom mellett. Továbbá elszórtan felhős és enyhén szeles idő várható, csapadékra nem kell számítani.
Játékvezető:Az összecsapást Pablo González Fuertes vezeti majd, aki ebben az idényben öt meccsen fújta a sípot. Ezalatt kiosztott összesen 27 sárgalapot (5,4 átlagban) és 4 pirosat, míg büntetőt egyszer sem ítélt meg.

Ez lesz a második alkalom, hogy Atletico – Valladolid összecsapást vezényel, ugyanis idén júniusban egy bajnoki meccs keretében ő fújta a találkozót, amit a madridiak vettek sikerrel (1-0). A hazaiak 4, míg a vendégek 2 sárgát kaptak a bírótól.

Pályafutása során három mérkőzésen dirigált az Atletico Madrid együttesének, akik sípja során egyszer sem veszítettek mérkőzést (2-1-0). A csapat az ütközetek alatt 5 sárgalapot gyűjtött be a sípmestertől (1,66 átlagban).

A Valladolid alakulatával tízszer hozta össze a sors, akik csak egyetlen mérkőzést tudtak megnyerni, mikor Fuertes dirigált (1-3-6). A Blanquivioletas eddigiekben 21 sárgalapot (2,1 átlagban) huzatott elő a negyvenéves játékvezető zsebéből, míg büntetőt 1-szer ítélt a javukra.
Közvetítés:A mérkőzést a Spíler 2 közvetíti majd hazánkban 18:25-től.
Egymás elleni eredmények:Összesen 95-ször feszültek egymásnak a felek, amely ütközetek során főképp madridi dominanciát láthattunk, ugyanis a Blancok 54 győzelmet zsebeltek be, míg a Valladolid 21-et és 19-szer döntetlennel végeztek.

Ha az elmúlt tíz csörtéjükre tekintünk vissza, akkor egyértelműen az Atletico Madrid a mai favorit, hiszen a csapat egyszer sem kapott ki ez idő alatt az Albivioletas-tól (9-1-0), ráadásul a Wanda Metropolitanoban zsinórban ötször győzték le őket.

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

Előfizetői tartalom

Az elemzés érdekes része most következik, amely minden kulcsinfót feltár előtted a mérkőzésről! Tarts velünk és legyél Te a legfelkészültebb sportfogadó, blogger, focirajongó! Az előfizetéshez klikk ide! Már előfizetőnk vagy? KLIKK IDE a bejelentkezéshez!

Előző cikkA nap legfontosabb hiányzói 2020.12.05.
Következő cikkA nap leghasznosabb statisztikái