Kezdőlap Napi hasznos statisztikák A nap leghasznosabb statisztikái

A nap leghasznosabb statisztikái

499
0

A NAP LEGHASZNOSABB STATISZTIKÁI

2020.12.03
Mérkőzés:Sporting Gijon – Albacete
Bajnokság és kezdés:LaLiga 2 – 21:30
Statisztika:A Sporting Gijon az idei 7 bajnokijából még egyet sem veszített el hazai pályán
Magyarázat:A Sporting Gijon 8 győzelemmel, 3 döntetlennel és 4 vereséggel 27 pontot szereztek eddig, amelyből 17-re odahaza tettek szert. Hazai környezetben 5 győzelmük és 2 vereségük van, ráadásul ezidáig csak 4-szer zörrent meg otthon a hálójuk. 15 forduló alatt 17 gólt termeltek, amelyből 11-et saját stadionjukban szereztek.

Az Albacete jelenleg a spanyol másodosztály sereghajtója, miután 2 győzelmet, 4 döntetlent és 9 vereséget tudnak csak felmutatni. Egymás után 4 vereséggel rendelkeznek jelenleg, amelyek során ráadásul csak 1 gólt tudtak szerezni, de nyeretlen szériájuk már 7 bajnoki óta tart (2 D, 5 V). Vendégszerepléseikre nem igazán lehetnek büszkék, hiszen 7 összecsapás során csupán 1 pontot zsákmányoltak, összesen 1 gólt rúgtak míg 11-et kaptak.

Mérkőzés:Cerro Porteno – Olimpia Asuncion
Bajnokság és kezdés:Primera Division – Clausura – 23:30
Statisztika:A Cerro Porteno odahaza veretlen, ráadásul csak 1 gólt kapott eddig
Magyarázat:A Cerro Porteno 7 győzelemmel és 3 döntetlennel a tabella első helyén áll. 10 találatuk mellett őket csak 4 alkalommal mattolták. Hazai pályán eddig 3 diadaluk és 1 döntetlenjük van, 6 góljuk mellé csak 1-et kaptak. Eddig egyetlen alkalommal sem vonultak a félidei szünetre hátránnyal, de előnynek is csak 2-szer örülhettek.

Az Olimpia gárdája a második 4 győzelmének, 2 döntetlenjének és egy vereségének köszönhetően, viszont ők már 15-ször találtak a kapuba, míg a hálójuk 9-szer zörrent meg. Ez alapján nem túl meglepő, hogy 6 bajnokijukon is 2.5 felett volt a gólok száma. Vendégszerepléseik során akadtak a gondok, hiszen a Guairena FC ellen 2:1-re kikaptak, majd a Sol De Americat 1:3-ra legyőzték, de legutóbb a Luquena ellen csak 2:2-re futotta tőlük. Idén még egyetlen bajnokit sem úsztak meg kapott gól nélkül.

Mérkőzés:Molde – Dundalk
Bajnokság és kezdés:Európa Liga – 21:00
Statisztika:A Dundalk legutóbbi 5 Európa Liga mérkőzése során esett legalább 3 találat
Magyarázat: A Molde jelenleg nagy harcban van a csoport 2. helyéért a Rapid Wien együttesével, hiszen mind a ketten 6 ponttal rendelkeznek. A Molde eddig az Arsenaltól kapott csak ki, de az eddig kapott 8 góljukból 7-et az Ágyúsok rámoltak be nekik. Összességében elmondható róluk, hogy gólgazdag mérkőzéseket szoktak játszani, hiszen minden sorozatot figyelembe véve az elmúlt 11 csörtéjükből 10-en lépte túl a gólszám a 2.5-et, de az Európa Ligában is 4-ből 3-szor esett legalább 3 gól a meccseiken.

A Dundalk gárdájának komoly megterhelést jelent a kétfrontos szereplés és nem is igazán tudnak helytállni sehol. Legutóbbi 9 pályára lépésük során csak a 2 kupameccsüket tudták megnyerni, ahol alacsonyabb osztályú együttesekkel kellett összemérniük erejüket. Ezen kívül azonban 6 vereséget és 1 döntetlent könyvelhetnek el. A nemzetközi porondon eddig a pontszerzés se jött össze nekik, ráadásul minden meccsükön esett legalább 3 gól, amiből ők minimum 2-t kaptak.

Mérkőzés:Slavia Praha – Hapoel Beer Sheva
Bajnokság és kezdés:Európa Liga – 21:00
Statisztika:A Praha minden meccsét megnyerte, míg a Hapoel mindet elbukta az európai kupában
Magyarázat:A Slavia ugyan az első körben kikapott a Hapoel ellen, de azóta szenzációsan teljesít, hiszen a Nice csapatát oda-vissza legyőzte, de a Leverkusent is 1:0-ra felül tudta múlni. Ezzel a teljesítményükkel jelenleg vezetik a csoportjukat. 8 találatuk mellé csak 6-ot kaptak, amelyből 3-at az első ütközet során a Hapoel rámolt be nekik. Itt a revans ideje, hiszen – minden sorozatot figyelembe véve – utoljára februárban kaptak ki hazai pályán, de azóta 14 sikerük és 5 döntetlenjük van saját stadionjukban. A fent említett derbik során 8 gólt kaptak mindössze, míg ők 42-t szereztek.

A Hapoel a Praha elleni győzelem óta egyetlen pontot sem tudott gyűjteni. Összesen 6 gólt szereztek, viszont őket már 10 alkalommal mattolták (ebből 8 gólt a Leverkusen szerzett ellenük). Otthonuktól távol 4 mérkőzés óta nyeretlenek, amely meccsek alatt 7 gólt kaptak és csak 1-et szereztek. Összességében a nyeretlen szériájuk már 8 ütközetre terjed ki (4 D, 4 V).

Mérkőzés:Sporting Kansas – Minnesota United
Bajnokság és kezdés:MLS – Play Off – 02:30
Statisztika:A Sporting a legutóbbi 8 egymás elleni meccsükből 7-et megnyert hazai pályán
Magyarázat:A Kansas alakulata a Nyugati Főcsoport megnyerésével jutott az MLS rájátszásába, ahol az első fordulóban egy nagyon szoros mérkőzés során büntetőkkel ejtették ki a San Jose Eartquakes gárdáját. A csoportot 12 győzelemmel, 3 döntetlennel és 6 vereséggel nyerték meg, amelyek során 38-szor voltak eredményesek, míg a hálójukat a 3. legkevesebbszer, 25 alkalommal zörgették meg. Otthonukban nem nyújtottak kimagasló teljesítményt (6 GY, 1 D, 4 V; gólarány: 22:16).

A Minnesota a Colorado Rapids 3:0-ás kiütésével jutott tovább az első körből, így már 9 mérkőzés óta veretlenek (5 GY, 4 D). Ők a 4. helyen zárták az alapszakaszt, miután 9 győzelmet, 7 döntetlent és 5 vereséget értek el. 36 gólt termeltek, ami mellé 26-ot kaptak. Idegenben 4-4 siker, döntetlen és vereség jött össze nekik az alapszakaszban 17 lőtt és kapott góllal.

A Kansas mérlege kiválónak mondható a Minnesota ellen, hiszen odahaza a legutóbbi 8 meccsükből 7-et meg tudtak nyerni, ráadásul ebből 6-on gólt sem kaptak.
Előző cikk2020.12.03, Európa Liga – Arsenal – Rapid Wien, 21:00
Következő cikkUEFA Európa Liga, Sivasspor – Villarreal, 2020.12.03, 18:55