Kezdőlap Napi hasznos statisztikák A nap leghasznosabb statisztikái

A nap leghasznosabb statisztikái

446
0

A NAP LEGHASZNOSABB STATISZTIKÁI

2020.12.02
Mérkőzés:Sered – Dunajska Streda
Bajnokság és kezdés:Fortuna Liga – 16:00
Statisztika:A Dunajska Streda 7-ből 6 idegenbeli mérkőzését sikerrel zárta
Magyarázat:A Sered 3 győzelemmel, 6 döntetlennel és 5 vereséggel áll a szlovák élvonal 8. helyén. Nincsenek jó formában, 9 meccs óta nyeretlenek (5 D, 4 V). Összesen 16 találat áll a nevük mellett, de ők is kaptak már 23 gólt. Odahaza még úgy ahogy jól teljesítenek, hiszen 9 egységüket 2 diadaluknak és 3 döntetlenjüknek köszönhetik, míg vereséget csak 1 esetben könyvelhettek el otthonukban.

Ma azonban a remek szezont futó Dunaszerdahely látogat hozzájuk, aki a második helyen áll a tabellán (11 GY, 2 D, 1 V), ráadásul vendégszerepléseik során csak a Zsolna gárdája bizonyult jobbnak tőlük.37 eddigi góljuk hármas holtversenyben a legjobb, de őket is mattolták már 15 esetben. 14 forduló során 10-szer született legalább 3 gól. A legutóbbi 3 derbijükön rendre érintetlen maradt a hálójuk.

Mérkőzés:Leganes – Rayo Vallecano
Bajnokság és kezdés:LaLiga 2 – 19:00
Statisztika:A Leganes 7 győzelemmel és 1 vereséggel áll hazai pályán, ami a legjobb mutató a spanyol másodosztályban
Magyarázat:A Leganes 9 győzelmével, 1 döntetlenjével és 5 vereségével a LaLiga 2 tabellájának a 4. helyén áll. Pontjainak java részét otthonukban szerezték, hiszen a 28 egységből 21-et hazai pályán zsebeltek be. 17:12-es gólarányuk közepesnek mondható, azonban odahaza 11:3-mal rendelkeznek, ami már sokkal fényesebb. Legutóbbi 5 hazai csörtéjükön csak egyszer kapituláltak, míg ők 7-szer jártak túl az ellenfél kapusának az eszén. További érdekessége ennek a hazai sikertörténetnek, hogy 5-ször még döntetlen volt a félidőben az állás, majd a második játékrész hozta meg nekik a sikert.

A Rayo a 7. 7 sikerüknek és 3 döntetlenjüknek köszönhetően, amit az 5 vereségük csúfít el. Ők 16 alkalommal juttatták túl a labdát a gólvonalon, de nekik csak 12-szer kellett újra felállniuk középkezdéshez. Otthonuktól távol közel sem brillíroznak, csak 8 pont jött össze (2 GY, 2 D), valamint 4 esetben pont nélkül utaztak haza. Nem játszanak különösen gólban gazdag derbiket, arra is csak 8-szor volt precedens, hogy legalább 2 találat szülessen (53.3 %).

Mérkőzés:Middlesbrough – Swansea
Bajnokság és kezdés:Championship – 20:00
Statisztika:A Swansea eddigi 14 bajnokiján mindössze 2 alkalommal esett legalább 3 gól
Magyarázat:A Middlesbrough jelenleg 5 győzelemmel, 6 döntetlennel és 3 vereséggel 21 pontot gyűjtött, amelyből 14-et odahaza szedett össze. 14 lőtt és 9 kapott góljuk mutatja, hogy nem játszanak igazán gólgazdag ütközeteket, csupán 3 alkalommal esett a mérkőzéseiken legalább 3 gól, de a 2 találatot is csak 7 esetben érték el a csapatok.

A Swansea 7 sikerének és 5 döntetlenjének köszönheti a 26 pontját, teljesítményükbe 2 vereség rondít bele csupán. 16 alkalommal találtak a kapuba, míg őket 8-szor mattolták, amiből lehet következtetni rá, hogy nem lehet a mérkőzéseiket gólparádéval jellemezni. Mindössze 2 esetben érte el a végeredmény a 3 gólt, amelyből mindegyik hazai bajnoki volt. Otthonuktól távol 3-3 győzelmet és döntetlent tudnak felmutatni, valamint 1 vereséget, amihez 7:4-es gólkülönbség tartozik. Azt is érdemes megjegyezni, hogy egy 4 meccses nyeretlen széria szakadt meg (3 D, 1 V), ami a vendégszerepléseidet illeti, hiszen a legutóbb 0:1-re felül tudták múlni a Nottingham gárdáját.

Mérkőzés:Shrewsburry – Accrington
Bajnokság és kezdés:League One – 20:45
Statisztika:Az Accrington együttese a legutóbbi 5 bajnokiját kapott gól nélkül úszta meg
Magyarázat:A Shrewsburry nincs túl jó formában, hiszen az angol harmadosztályban 8 mérkőzés óta nyeretlen (3 D, 5 V). A góllövéssel nincsenek gondok, hiszen az elmúlt 5 fordulóban rendre eredményesek voltak, ráadásul 8 gólt termeltek, viszont a védelem nagyon nem működik, hiszen ezen az 5 meccsen 14-szer zörrent meg a hálójuk. A bajnokságban 1 győzelmük mellé 6 döntetlent és 6 vereséget tudnak csak felmutatni, így nem meglepő, hogy ők az utolsó előttiek. Az idei 14 összecsapásukból csak 2-t úsztak meg kapott gól nélkül.

Az Accrington kirobbanó formában van, amit az is jól mutat, hogy 5 mérkőzés óta veretlenek (4 GY, 1 D), ráadásul ezen derbik során még gólt sem kaptak. Ők eddig 11-szer léptek pályára, amelyek során 7-szer 3 pontot tudtak szerezni, 1 alkalommal döntetlent értek el és 3 esetben vesztesen kellett elhagyniuk a pályát. Jelenleg az holtversenyben a legkevesebb gólt ők kapták (10), de támadások terén még van hova fejlődniük.

Mérkőzés:Cambridge United – Mansfield
Bajnokság és kezdés:League Two – 20:45
Statisztika:A Cambridge idén még nem kapott ki hazai pályán
Magyarázat:A Cambridge az angol negyedosztály 3. helyén áll a 7 győzelem, 4 döntetlen és 2 vereség során szerzett 25 pontjuknak köszönhetően. Otthonukban ezidáig még nem találtak legyőzőre, 7 bajnokiből 4-et megnyertek, míg 3 alkalommal be kellett érniük 1 ponttal. Érdemes megjegyezni, hogy holtversenyben a legtöbb gólt eddig ők szerezték (26), míg 10 kapott találattal egyértelműen övék a legjobb védelem. Fontos kiemelni, hogy mostanában mindig csúszik egy kis hiba a rendszerbe, hiszen az elmúlt 6 bajnokijukból 5-ön is megzörrent a hálójuk.

A Mansfield csupán 1 diadallal, viszont 8 döntetlennel szerzett 11 pontot, míg 5 forduló során üres kézzel kellett levonulniuk a pályáról. Egyedüli győzelmüket idegenben szerezték, amikor a Forest Green együttesét tudták felülmúlni 1:2-re. 13 találatuk mellett ők 19 alkalommal kapituláltak. Legutóbbi 5 bajnokijukból csak 1-en született legalább 3 gól, de szintén egy esetben nem zörrent meg mindkét oldalon a háló.
Előző cikkUEFA Bajnokok Ligája, Marseille – Olympiakosz, 2020.12.01. – 21:00
Következő cikkBajnokok Ligája, Ferencváros – Barcelona, 2020.12.02, 21:00