Kezdőlap Napi hasznos statisztikák A nap leghasznosabb statisztikái

A nap leghasznosabb statisztikái

488
0

A NAP LEGHASZNOSABB STATISZTIKÁI

2020.12.01.
Mérkőzés:Sahtar Donyeck – Real Madrid
Bajnokság és kezdés:Bajnokok Ligája – 18:55
Statisztika:A Sahtar legutolsó 22 Bajnokok Ligája ütközetéből 18-szor esett legakább 3 találat.
Magyarázat:A csoport 3. helyén áll jelenleg az ukrán alakulat, 4 szerzett pontjával, amit 1 sikerrel és 1 remivel értek el, 2 kudarc ellenében. Ebből a 4 találkozóból 3-szor nem állt meg a gólszám 3 alatt, 3:12-es gólarányuk is erről árulkodik. A két csapat ezt megelőző 3 ütközetén nem volt hiány látványban, ugyanis ezeken 16-szor voltak összesen eredményesek, ami átlagosan több, mint 5 találat meccsenként.

A Real Madrid a 2. pozíció foglalja el, nekik egyel több győzelmük van, és egyel kevesebb zakójuk, mint ellenfelüknek. A spanyolok legutóbbi 9 párbajából 8-szor eredményes tudott lenni mindkét csapat, ebből pedig 7-szer több, mint 2,5 gól született. Ha csak a Bajnokok Ligáját nézzük, akkor a Real 4 csoportmeccséből 3 alkalommal megzörrent a háló legalább 3-szor.

Mérkőzés:Lincoln – Wigan
Bajnokság és kezdés:League One – 20:00
Statisztika:A Wigan legutóbbi 4 idegenbeli bajnokiját el bukta.
Magyarázat:A Lincoln jelenleg a tabella 4. helyén áll, 8 győzelemmel, két döntetlennel, illetve 3 vereséggel, amivel 26 pontot gyűjtöttek eddig. Hazai pályán kifejezetten jól muzsikálnak, 6 mérkőzésükből 4-et is sikerrel zártak. Minden sorozatot figyelembe véve saját pályájukon utolsó 5 meccsükből csak egyszer vallottak kudarcot, egy rendes játékidős remi mellett (amit a ráadást követően behúztak), valamint 3 sima diadallal. Egyetlen alkalommal fogadták a Wigan együttesét, ott 1:0-ra fölül tudtak kerekedni.

A Wigan jelenleg a sereghajtó, mindössze 8 pontot tudtak összekaparni 2 sikerrel, 2 remivel és 9 vereséggel. 13 forduló alatt 20 gólt kaptak, ami kicsit sem irigylésre méltó adat. Legutóbbi 11 vendégszereplésük alkalmával csak egyszer mehettek haza boldogan, 8 zakóval (ebből egy ráadást követően), és két döntetlennel. Utolsó 4 bajnoki megmérettetésükön még találatot sem tudtak szerezni.

Mérkőzés:Atalanta – Midtjylland
Bajnokság és kezdés:Bajnokok Ligája – 21:00
Statisztika:A Midtjylland legutóbbi 4 BL mérkőzését rendre el bukta, mindegyiken legalább két gólt kapva.
Magyarázat:Az Atalanta a továbbjutásért harcol jelenleg az Ajax-szal, és a Liverpoollal együtt, 7 pontjukkal a tabella 3. helyén állnak. Kétszer szereztek 3 pontot a csoportban, míg egyszer megelégedtek a pontosztozkodással is, egy vereség mellett. Gólkülönbségük 8:7-es, ami átlagosan 2-es találati arány meccsenként. Legutolsó 8 hazai ütközetükből 6-szor 2,5 fölé emelkedett a gólszám.

A dánok nyeretlenül sereghajtók a ‘D’ csoportban, 2:11-es gólaránnyal, ami kifejezetten pocséknak mondható. Nem igazán megy nekik mostanában otthonuktól távol, ezelőtti 9 tétmeccsükből 3 győzelmet és két döntetlent arattak, míg 3-szor érezték a kudarc keserű ízét. Utolsó 7 idegenbeli megmérettetésükből 5 alkalommal is esett legalább 3 találat.

Mérkőzés:Atletico Madrid – Bayern München
Bajnokság és kezdés:Bajnokok Ligája – 21:00
Statisztika:A Bayern legutóbbi 11 Bajnokok Ligája ütközetéből 10-szer több, mint 2,5 gól esett.
Magyarázat:Az Atletico a csoport második helyén áll, 5 szerzett egységével, amit egy győzelemmel és két egállal sikerült elérniük, 1 vereség ellenében. Ezt a zakót pont a Bayern ellen könyvelhették el, az a találkozó 4:0-val ért véget, nem tudta feltartóztatni a védelem Gnabryékat. A Salzburg ellen is kifejezetten gólzáporos derbit játszottak, 3:2-vel ért véget az az összecsapás.

A Bayern már túl van a nehezén, már biztosan csoportelsőként várja a nyolcaddöntők sorsolását. Ettől függetlenül minden sorozatot véve 13 meccse veretlenek, idegenben pedig ezelőtti 8 megmérettetésüket győzelemmel zárták. Legutolsó 9 vendégszereplésükön rendre esett legalább 3 gól, és a legutóbbi 11 BL mérkőzésükből 9-szer maguk is megzörgették a hálót háromszor.

Mérkőzés:Santos – LDU Qito
Bajnokság és kezdés:Copa Libertadores – 23:15
Statisztika:A Santos a legutóbbi 7 Libertadores kupamérkőzéséből 6-on győzelmet aratott.
Magyarázat:A Santos a csoportjából veretlenül jutott tovább a kieséses szakaszba, 6 találkozójából 5-öt győzelemmel zárt a csoportban, míg egyszer leikszeltek. Az LDU Quito otthonában az első fordulóban 1:2-es diadalt arattak, így várhatják ezt a mai derbit. Legutóbbi 12 hazai ütközetéből mindössze 1-et bukott el a Santos, azt is hazája bajnokságában 0:1-es arányban.

A Quito csak a második helyen tudta megszerezni a továbbjutást a River Plate mögött, 4 győzelmével és 2 zakójával. Az ecuadori bajnokságban sem remekelnek mostanában, minden sorozatot figyelembe véve legutóbbi 5 vendégszereplésükből csak egyszer jöhettek haza sikerélménnyel, két-két iksz és botlás mellett.
Előző cikkBajnokok Ligája, Liverpool – Ajax, 2020.12.01, 21:00
Következő cikkBajnokok Ligája, Atalanta – Midtjylland, 2020.12.01 – 21:00