Kezdőlap Napi hasznos statisztikák A nap leghasznosabb statisztikái

A nap leghasznosabb statisztikái

416
0

A NAP LEGHASZNOSABB STATISZTIKÁI

2020.11.29
Mérkőzés:Nürnberg – Fürth
Bajnokság és kezdés:Bundesliga 2 – 13:30
Statisztika:A Fürth a legutóbbi 4 meccsén legalább 2 gólos különbséggel tudott nyerni
Magyarázat:A Nürnberg a legutóbbi forduló során megtörte az 5 mérkőzésből álló nyeretlen sorozatát, miután 1:4-re kiütötte az Osnabrück gárdáját. Így már 2 győzelmük és 2 vereségük van, valamint 4 alkalommal játszottak döntetlent. 14:12-es gólarányuk közepesnek mondható. Eddig egyetlen ütközet során nem tudott mindkét fél eredményes lenni.

A Fürth 4 győzelemmel, 3 döntetlennel és mindössze 1 vereséggel jelenleg a 3. helyet foglalja el a német másodosztályban. Kirobbanó formában van a csapat, hiszen zsinórban 4 meccset tudtak megnyerni, de nem akárhogy, hiszen mindegyiket legalább 2 gólos különbséggel zárták. Ezen összecsapásokon 12-szer voltak eredményesek, míg őket 3-szor mattolták. Idei 16 találatukkal a 2. legeredményesebbek, de 8 kapott góljuk a legjobbnak mondható.

Mérkőzés:KV Mechelen – Beerschot VA
Bajnokság és kezdés:Jupiler League – 13:30
Statisztika:A Beerschot 13 bajnokijából 12 végződött 2.5 gól felett
Magyarázat:A Mechelen megszenvedte a szezonkezdést, hiszen a koronavírus és a sérültek miatt folyamatosan bukták el a meccseket. Ennek is köszönhető hogy 3-3 győzelemmel és döntetlennel rendelkeznek, valamint 6 alkalommal vesztesként kellett elhagyniuk a pályát. Egy 4 meccses nyeretlen széria szakadt meg a legutóbbi forduló során, amikor a Waregem együttesét múlták felül 1:2-re. 17 találatuk mellett 22-t kaptak. Érdemes kiemelni, hogy a legutóbbi 5 bajnokijukon rendre született legalább 3 gól.

A Beerschot friss feljutóként egészen a második helyig mászott fel a belga élvonalban, amit szenzációs támadóegységének köszönhet. 8 diadaluk mellé 4 vereséget is elkönyvelhettek, míg 1 esetben be kellett érniük 1 egységgel. 35 találatuk a legtöbbnek számít az élvonalban, ami mellett 31 esetben őket is mattolták, ami a legtöbb kapott gólnak felel meg. Nem csoda tehát, hogy mindössze egy bajnokijukon nem esett legalább 3 gól, valamint hogy az eddigi összecsapásaik 85 %-án mindkét oldalon megzörrent a háló.

Mérkőzés:LASK – Altach
Bajnokság és kezdés:Osztrák Bundesliga – 14:30
Statisztika:A LASK eddig minden hazai meccsét megnyerte az idény során
Magyarázat:A LASK Linz a Salzburg mögött a 2. helyen áll jelenleg, amit 5 győzelemmel, 2 döntetlennel és 1 vereséggel ért el. 16 lőtt és 6 kapott góljuk elég impozáns mutatónak számít. Kifejezetten erősek odahaza, hiszen mind a 4 összecsapásukat megnyerték saját pályájukon, ráadásul 12 gólt termeltek és csak 1 alkalommal tudták mattolni őket.

Az Altach 1 győzelme és 2 döntetlenje során tudott csak pontokat gyűjteni, viszont 5 alkalommal üres kézzel vonultak az öltözőbe. 7 góljuk a legkevesebb az osztrák élvonalban, míg a kapusuk eszén 18 esetben jártak már túl. Idegenben ők teljesítenek a leggyengébben, pontot még nem sikerült szerezniük. Mind a 3 ütközetüket elbukták, ráadásul ezeken a meccseken 2 gólt tudtak csak szerezni, míg 11-et kaptak. Idén 5 bajnokit is legalább 2 gólos különbséggel buktak el.

Mérkőzés:Nice – Dijon
Bajnokság és kezdés:Ligue 1 – 17:00
Statisztika:A Dijon még nyeretlen a szezonban
Magyarázat:A Nice 5 győzelemmel, 2 döntetlennel és 3 vereséggel áll jelenleg a francia élvonal 9. helyén. Egy 5 mérkőzésből álló veretlen széria szakadt meg a legutóbb, amikor a Monaco ellen 1:2-re kikaptak hazai pályán. Nincsenek túl jó formában, hiszen a legutóbbi 3 tétmérkőzésüket (2 Európa Liga, 1 Ligue 1) elbukták, így pont a legjobbkor jön egy könnyebb ellenfél.

A Dijon a francia élvonal utolsó helyezettje, mivel 4 döntetlenje és 7 veresége van eddig a szezonban. 5 lőtt góljuk a legkevesebb, de a 20 kapott találatra se lehetnek igazán büszkék. Otthonuktól távol mindössze 1 pontot tudtak csak szerezni, idegenbeli gólarányuk 2:13. 11 forduló alatt csupán 1 alkalommal tudták teljesen megvédeni a kapujukat.

Mérkőzés:Bodo/Glimt – Rosenborg
Bajnokság és kezdés:Eliteserien – 18:00
Statisztika:A Bodo/Glimt a legutóbbi 29 mérkőzésén szerzett legalább 2 gólt
Magyarázat:A Bodo/Glimt együttese előző hétvégén aratott győzelmével megszerezte a bajnoki címet. Teljesen megérdemelt a sikerük, hiszen félelmetes formában játszik a csapat. 22 győzelem mellett 2 döntetlen és 1 vereség jött nekik össze, de ami igazán elképesztő, hogy 25 forduló során 85 gólt szereztek és csak 28-at kaptak. Mindkét mutató a legjobbnak számít ligán belül. A Bodo/Glimt 29 mérkőzése mindig beveszi az ellenfelei kapuját legalább kétszer, így nem meglepő, hogy ebből a 29 mérkőzésből 27 alkalommal 2.5 találat feletti végeredmény született.

A Rosenborg a dobogós helyezésért küzd, ami nemzetközi kupaszereplést is jelent. Csak 1 ponttal vannak lemaradva a 3. helytől, de az utolsó 2 bajnokijukat elbukták, így nehéz helyzetbe kerülhetnek. 13 diadaluk mellett 6-6 döntetlen és vereség jött össze nekik a szezonban, amit 45 lött és 28 kapott góllal értek el. Nekik 17 bajnokijukon született legalább 3 találat.
Előző cikkMerkantil Bank Liga, Kazincbarcika-Szeged, 2020.11.29., 17:00
Következő cikkLigue 1, Lyon – Reims, 2020.11.29, 13:00