Kezdőlap Napi hasznos statisztikák A nap leghasznosabb statisztikái

A nap leghasznosabb statisztikái

413
0

A NAP LEGHASZNOSABB STATISZTIKÁI

2020.11.24
Mérkőzés:Caen – Chateauroux
Bajnokság és kezdés:Ligue 2 – 19:00
Statisztika:A Caen mindössze 1 gólt kapott hazai mérkőzései során
Magyarázat:A Caen a francia másodosztály 3. helyén áll a maga6 győzelmével, 2 döntetlenjével és 3 vereségével. A pontjainak a java részét odahaza szerezte, hiszen 4 győzelmet és 2 döntetlent könyvelhettek el saját stadionjukban. 11 találatuk nem éppen kimagasló, viszont őket csak 9 alkalommal tudták mattolni, ami a 3. legkevesebb ligán belül. Odahaz ezzel szemben csak 1 alkalommal zörrent meg a hálójuk.

A Chateauroux 3 győzelmet, 2 döntetlent és 6 vereséget tud felmutatni, ami a 16. helyre elegendő. Egy 4 meccses nyeretlen széria szakad meg legutóbb (1 D, 3 V), amikor a Sochaux együttesét verték meg 2:1-re. Mindössze 10 alkalommal találtak a kapuba, míg a gólvonalukon 14-szer jutott már át a labda. Vendégszerepléseik során 4 pontot termeltek 5 bajnokin, ráadásul 4 lőtt és 6 kapott gólos mutatójuk van. Érdekesség, hogy eddig egyetlen idegenbeli meccsükön sem kellett hátránnyal a félidei szünetre vonulniuk, viszont 2 esetben is előnnyel várhatták a második játékrészt, mégis hátrányban voltak a lefújás pillanatában.

Mérkőzés:Vibonese – Ternana
Bajnokság és kezdés:Serie C – C csoport – 15:00
Statisztika:A Ternana 12 forduló után is veretlenül vezeti a csoportját
Magyarázat:A Vibonese 3-3 győzelemmel és vereséggel, valamint 4 döntetlennel áll a 9. helyen. Nincsenek valami jó formában, hiszen a legutóbbi 3 mérkőzésükből kettőt elveszítettek, míg az utolsó során 1:1-es döntetlent játszottak a Foggia csapatával. 13 lőtt és 14 kapott góljuk van az idény során. Odahaza mindössze egyszer kaptak csak ki, de győzelmet is csak kétszer értek el a 3 döntetlen mellett. Itt 9 alkalommal tudtak eredményesek lenni, de a kapujukat csak 6-szor tudták bevenni.

A Ternana vezeti a csoportját 9 diadallal és 3 döntetlennel. Magasan ők szerezték eddig a legtöbb gólt (31), viszont ugyancsak ők kapták a legkevesebbet is (6). Otthonuktól távol 4 sikert tudnak felmutatni, valamit 1 alkalommal be kellett érniük 1 egységgel. 8 mérkőzésükön született legalább 3 találat, de vendégszerepléseik során minden meccs 2.5 feletti eredménnyel zárult. 6 alkalommal tudták megnyerni mind a két félidőt. Egyetlen esetben voltak csak hátrányban a félidei szünetben, de azt az ütközetet is sikerült dönteltenre menteniük. Érdemes megjegyezni, hogy eddig még egyetlen gólt sem kaptak a 45. és a 75. perc között, de a második játékrészben is mindössze 2 alkalommal tudták megzörgetni a hálójukat, amelyből mindkettő idegenben esett.

Mérkőzés:Cardiff – Luton
Bajnokság és kezdés:Championship – 16:00
Statisztika:A Luton legutóbbi 11 idegenbeli bajnokijának egyikén sem esett 3 gól
Magyarázat:A Cardiff 5-5 döntetlen és vereség mellet 3 győzelmet tud felmutatni, ami csak a 18. helyre elegendő. 3 mérkőzés óta nem tudnak nyerni (1 D, 2 V). Gólarányuk 13:13. Odahaza mindössze 5 pontot gyűjtöttek 6 ütközet során. Idén 10 csörtéjük maradt 2.5 gól alatt. Összesen 7 esetben kellett hátránnyal a félidei szünetre vonulniuk.

A Luton 5 győzelem mellett 4-4 döntetlent és vereséget ért el. Zsinórban 4 meccs óta veretlenek, de ebből csak 1-et tudtak megnyerni. 11 lőtt és 13 kapott góllal rendelkeznek eddig a szezonban. Otthonuktól távol nem teljesítenek rosszul, már 10 pontot zsebeltek be. 4:4-es gólarányuk van idegenben. 2 bajnokijukon esett eddig legalább 3 gól, de idegenben még nem zártak idén 2.5 feletti eredménnyel, így már összesen 11 vendégszereplésük maradt 2.5 találat alatt.

Mérkőzés:Sporting CP – Moreirense
Bajnokság és kezdés:Primeira Liga – 21:30
Statisztika:A Sporting 19 mérkőzés óta egyszer sem kapott ki a Moreirense ellen
Magyarázat:A Sporting veretlenül vezeti a portugál bajnokságot, ráadásul 7 mérkőzéséből 6-on diadalmaskodni is tudtak. 19 találatukkal ők a legeredményesebbek, míg 4 kapott góljuk a legkevesebbnek számít. Odahaza hullajtottak egyedül pontot, amikor a Porto ellen 2:2-t játszottak. Minden sorozatot figyelembe véve 6 mérkőzésükön született legalább 3 gól. Érdemes azt is megjegyezni, hogy az idei szezonban minden csörte során a kapuba találtak legalább kétszer. Az együttes eddig egyetlen alkalommal várta hátrányból a második játékrészt, de végül sikerült döntetlenre menteniük a találkozót. Ezen kívül 4 alkalommal kitartott a félidei előny a mérkőzés végéig.

A Moreirense mindenből kettőt szedett össze, így 8 ponttal a 11-ek. 5 találatuk a 3. legkevesebb, viszont a 6 kapott gólra nem lehet panasz. Otthonuktól távol még csak 1 pontot tudtak megszerezni, ráadásul ezen a 3 derbin nem tudtak a kapuba találni, de 4-szer már túljárt az ellenfél a kapusuk eszén. Idén csupán csak 1 összecsapásuk során esett 3 gól.

A Sporting a legutóbbi 19 Moreirense elleni megmérettetés során veretlen tudott maradni, ráadásul ezen mérkőzések közül 13-at meg is nyertek. Egyszer fordult csak elő, hogy a Sporting ne találjon be a Moreirense kapujába.

Mérkőzés:Alaves B – Leioa
Bajnokság és kezdés:Segunda Division B – 2. csoport – 16:00
Statisztika:A Leioa idén csak 1 pontot tudott feltenni a táblára
Magyarázat:Az Alaves B 3 győzelemmel, 1 döntetlennel és 2 vereséggel rendelkezik, ami a 3. helyre elegendő. Odahaza brillíroznak, hiszen 3 bajnokin 7 pontot zsebeltek be, ráadásul gólt még nem kaptak hazai pályán. Odahaza kétszer vezettek a félidei szünet előtt, de ezt az előnyt meg is tudták tartani, míg amikor döntetlennel kezdtek neki a második játékrésznek, akkor csak 1 pont jutott nekik.

A Leioa 1 döntetlennel és 4 vereséggel az utolsó előtti helyen áll. 1 alkalommal tudták csak túljuttatni a labdát a gólvonalon, míg őket 5 alkalommal mattolták. Otthonuktól távol mindhárom bajnokit elbukták, ráadásul még gólt sem tudtak szerezni. A Leioa ide mérkőzéseinek egyikén sem született még 3 gól. Érdemes megjegyezni azt is, hogy a vendég csapat még nem tudott idén előnnyel a bemenni az öltözőbe az első félidő után.
Előző cikkPremier League, Brighton – Liverpool, 2020.11.28 – 13:30
Következő cikkBundesliga, Vfb Stuttgart – Bayern München, 2020.11.28 – 15:30