Kezdőlap Napi hasznos statisztikák A nap leghasznosabb statisztikái

A nap leghasznosabb statisztikái

393
0

A NAP LEGHASZNOSABB STATISZTIKÁI

2020.11.24
Mérkőzés:Cserno More – Slavia Szófia
Bajnokság és kezdés:Parva Liga – 16:30
Statisztika:A Slavia Szófia csapata nem tudott még pontot szerezni idegenben
Magyarázat:A Cserno More 5-5 győzelem és vereség mellett 3 döntetlent ért el, ami a 7. helyre elég. 18 találatuk mellett 17-et kaptak is. Otthonukban a legutóbbi 4 meccsükből 3-at megnyertek.

A Slavia Szófia 2-2 győzelemmel és döntetlennel, valamint 7 vereséggel az utolsó előtti. Nagyban hozzájárul a borzalmas szezonukhoz az idegenbeli formájuk, hiszen mind az 5 vendégszereplésüket elbukták, ráadásul 3:13-as gólarányuk is siralmasnak mondható. Ebből az 5 találkozóból 4-en született legalább 3 gól.

Érdemes megjegyezni, hogy nem szokott gólban gazdag összecsapásokat vívni egymással a két együttes. Minden sorozatot figyelembe véve a legutóbbi 20 ütközetükből 17-en kevesebb, mint 2.5 találat született.

Mérkőzés:Lviv – Mariupol
Bajnokság és kezdés:Premier League – 18:00
Statisztika:A Mariupol a legutóbbi 6 egymás elleni csörtéjükből 5-öt megnyert, ímg egyszer döntetlen született
Magyarázat:A Lviv 2 győzeletteml, 1 döntetlennel és 6 vereséggel, valamint 5:21-es gólaránnyal áll az ukrán élvonal utolsó előtti helyén. A Vorkszla elleni diadal hatalmas esemény volt a csapat életében, mivel előtte 15 nyeretlen ütközetből álló szériájuk volt. Odahaza 3 alkalommal léptek pályára, amiből 1 diadallal és 2 vereséggel zárult. Ők 2 alkalommal tudták megzörgetni a hálót, míg ellenfeleik 8-szor.

A Mariupol eddig minden mérkőzését idegenben játszotta. 3-3 sikerük és vereségük mellé 4 döntetlent tudnak felmutatni. Jelenleg 4 mérkőzéses nyeretlen szériában vannak, ami azonban 3 döntetlent és 1 vereséget foglal magába.

Fontos kiemelni az egymás elleni mérlegüket, hiszen az elmúlt 6 csörtéjükből 5-öt a Mariupol nyert meg egyetlen döntetlen kíséretében. A Lviv utoljára 2008-ban tudta legyőzni a Mariupolt.

Mérkőzés:Darmstadt – Braunschweig
Bajnokság és kezdés:Bundesliga 2 – 18:30
Statisztika:Mindkét együttesnek 6 bajnokija zárult már az idén 2.5 gól felett
Magyarázat:A mindössze 2 győzelmet tud felmutatni a szezonban, ami mellett 3-3 döntetlen és vereség id született, így csak a 14. helyen állnak. Legutóbbi 2 bajnokijukat egyaránt elveszítették. Sokkal érdekesebb, hogy 12:18-as gólkülönbséggel rendelkeznek, amit annak köszönhetnek, hogy 6 meccsük zárult már idén legalább 3 góllal. Az utolsó 2 mérkőzésük teljes csőd volt, hiszen 7 gólt kaptak és egyet sem rúgtak. Ez azért is fontos, mert előtt 5 fordulón keresztül mind ők, mind az ellenfeleik egyaránt a hálóba tudtak találni.

A Braunschweig sem teszi ki ezt a szezont a dicsőségfalra, hiszen 8 pontot gyűjtöttek 8 forduló alatt. 9 alkalommal jártak csak túl a kapusok eszén, viszont őket már 17 esetben tudták mattolni. Nekik a legutóbbi 6 összecsapásuk rendre 2.5 gól felett zárult, valamint érdemes megemlíteni, hogy ezen meccsekből csak 1-en maradt ütes valamelyik kapu.

Érdekesség, hogy a Darmstadt otthon, míg a Braunschweig idegenben nem tudott még nyerni a szezon során. Előbbinek 2 döntetlenje és 1 veresége van hazai pályán, míg utóbbi 1 döntetlen mellett 3 vereséget ért el vendégszereplései során. A gólarány 2:6 és 3:11.

Mérkőzés:St. Pauli – Osnabrück
Bajnokság és kezdés:Bundesliga 2 – 18:30
Statisztika:Az Osnabrück csapatának idén csak egyetlen olyan mérkőzése volt, amelyiken nem zörrent meg mindkét oldalon a háló
Magyarázat:A St. Pauli együttese siralmas szezont fut, hiszen 1 győzelme mellé 4 döntetlen és 3 vereség jött csak össze, ami az utolsó előtti helyre elegendő számukra. 12 gólt szereztek, valamint 16-ot kaptak az idei kiírásban. 8-ból 6 ütközetükön született legalább 3 találat.. Hazai pályán mindegyik meccsükön esett legalább 3 gól, ráadásul meg kell említeni, hogy mindhárom derbin mindkét csapat eredményes tudott lenni.

Az Osnabrück 3 győzelem mellé 4 döntetlent tud felmutatni, valamint a hét közepén elszenvedték első vereségüket (1:4 a Nürnberg ellen). Otthonuktól távol egyelőre veretlenek, ugyanis 1 diadal mellett 3 döntetlen született. Ki kell emelni, hogy 8 forduló alatt csak egyetlen mérkőzésen nem tudott mindkét fél eredményes lenni, ez pedig a Bochum elleni 0:0-ás döntetlen volt.

Legutóbbi 8 egymás elleni csörtéjük során egyetlen mérkőzés tárult csak 2.5 gól alatti eredménnyel, és ugyancsak 1-en tudott üres maradni valamelyik oldali háló.

Mérkőzés:Austria Wien II – Lafnitz
Bajnokság és kezdés:2. Liga – 18:30
Statisztika:A Lafnitz idén 5-ből 4 idegenbeli bajnokiját megnyerte
Magyarázat:Az Austria Wien 2. csapata az osztrák másodosztály utolsó előtti helyén áll, miután 9 győzelem nélküli fordulót követően (3 D, 6 V) végre nyerni tudott (Amstetten ellen 1:2). 10 lőtt góljuk a bajnokságban a legkevesebb, ami mellé 19-et kaptak (3. legtöbb). Odahaza 3 vereségüket csak a Lustenau elleni 1:1 szépíti meg némileg.

A Lafnitz a Liefering mögött a 2. helyen áll, miután 7 győzelmük mellett 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhettek el. Vendégszerepléseik során csak a listavezetőtől kaptak ki 1:0-ra, de ezen felül 4 diadaluk van, valamint 9:4-es gólkülönbségük. Összességében ők rendelkezunek a ligán belül a legjobb védelemmel, hiszen a legkevesebb gólt ők kapták, szám szerint 8-at.

4 alkalommal mérte össze e két csapat az erején. Az első 3 esetben a Linfitz hozta el a 3 pontot, míg legutóbb gól nélküli döntetlen született.
Előző cikkUEFA Európa Liga, CSZKA Moszkva – Feyenoord, 2020.11.26. – 18:55
Következő cikkLigue 1, Strasbourg – Rennes, 2020.11.27, 21:00