Kezdőlap Napi hasznos statisztikák A nap leghasznosabb statisztikái

A nap leghasznosabb statisztikái

391
0

A NAP LEGHASZNOSABB STATISZTIKÁI

2020.11.24
Mérkőzés:Rosenborg – Brann Bergen
Bajnokság és kezdés:Eliteserien – 19:00
Statisztika:A Brann Bergen 9 összecsapás óta nyeretlen
Magyarázat:A Rosenborg 13 győzelemmel, 6 döntetlennel és 5 vereséggel áll a norvég élvonal 4. helyén, így jelenleg 1 ponttal vannak lemaradva az Európa Ligát érő 3. helytől. 43:25-ös gólkülönbségük igazán impozánsnak mondható, a Bodo és a Molde mögött a 3. legjobb mutató. Otthonukban 8 diadalt tudnak felmutatni, míg 3 alkalommal meg kellett elégedniük 1 ponttal, de legyőzni őket csak a hétvégén bajnoki címet szerző Bodo/Glimt együttese tudta.

A Brann Bergen a kiesőzóna elől menekül, hiszen 6 győzelemmel, 7 döntetlennel és 11 vereséggel 25 pontot gyűjtöttek, ami csak egyel több, mint a jelenleg osztályozós helyen álló Strömsgodset együttesének. Nincsenek jó formában, ugyanis a legutóbbi 9 meccsük egyikét sem tudták megnyerni, ráadásul ezen csörték során csak 4 egységet tudtak felpakolni a tabellára.

Mérkőzés:Linfield – Glentoran
Bajnokság és kezdés:NIFL Premiership – 20:45
Statisztika:A Linfield mind a 6 bajnokiját megnyerte az idei kiírásban
Magyarázat:A Linfield 6 győzelmével vezeti a bajnokságot. 16 alkalommal zörgették már meg a hálót, amire csak 5-ször jött válasz. Mindenképp kiemelendő, hogy a Linfield eddig minden félidei pihenőre előnnyel tudott elvonulni. Odahaza 9:2-es gólarányuk van 3 derbin. Utoljára 2020 januárjában kaptak ki a bajnokságban, de azóta 11 diadal szerepel a nevük mellett az északír élvonalban.

A Glentorannak eddig nem sok babér termett, hiszen 4 alkalommal léptek pályára, de mindössze 2 pontot tudtak szerezni. Ezen meccseken 2 esetben tudták túljuttatni a labdát a gólvonalon, míg az ő kapusuk eszén 4-szer jártak túl. Idegenben 2 alkalommal játszottak, de üres kézzel tértek mindig haza.

Mérkőzés:Bournemouth – Nottingham
Bajnokság és kezdés:Championship – 21:00
Statisztika:A Nottingham legutóbbi 10 idegenbeli bajnokiján rendre 2.5 gól alatti végeredmény született
Magyarázat:A Bournemouth 6 győzelemmel, 5 döntetlennel és csupán egy vereséggel áll a második helyen az angol másodosztályban. 19 találatukkal a 2. legeredményesebbek, viszont őket csak 11-szer tudták mattolni. Hazai környezetben 4 diadaluk mellett 2 esetben 1 ponttal kellett beérniük. Odahaza a gólarányuk 10:5. 12 fordulót követően csak 4 esetben esett legalább 3 gól a találkozóikon, míg otthonukban 2 ilyen ütközetük volt

A Nottingham 3-3 győzelme és döntetlenje során tudott pontokat gyűjteni, míg 6 esetben üres kézzel kellett levonulniuk a fűről. Mindössze 9-szer tudtak a kapuba találni, de a hálójuk már 14 alkalommal zörrent meg. Idegenben kifejezetten rosszul teljesítenek, hiszen 6 vendégszereplésük alatt mindössze 4 pontra futotta tőlük. Gólarányuk 2:7. Érdemes kiemelni, hogy kifejezetten gólszegény meccsek vannak mögöttük, ugyanis 2 esetben lépte át a végeredmény a 2.5 találatot, míg otthonuktól távol erre az idény során még nem volt precedens.

Mérkőzés:Ponte Preta – Oeste
Bajnokság és kezdés:Campeonato Brasileiro B – 23:15
Statisztika:Az Oeste együttesen 10 vendégszereplése során egyszer sem tudott nyerni az idei kiírásban
Magyarázat:A Ponte Preta 9 győzelemmel, 6 döntetlennel és 7 vereséggel áll a 7. helyen. Jelenleg 4 ütközet óta veretlenek, de ebből a legutóbbi 3 döntetlennel zárult. Nagyon hajtaniuk kell, ha el akarják csípni valamelyik feljutást érő helyezért, amitől jelenleg 4 ponttal vannak lemaradva. Otthonukban 5 diadaluk mellett 3-3 döntetlent és vereséget könyvelhettek el.

Az Oeste a brazil másodosztály sereghajtója és jelenleg 14 pontra vannak a bennmaradást jelentő 16. helytől. 2 győzelmük mellett 5 döntetlent és 15 vereséget tudnak felmutatni. Egy 12 mérkőzésből álló nyeretlen széria (2 D, 10 V) szakadt meg a legutóbbi, Brasil de Pelotas elleni bajnokin, akiket 2:1-re kiütöttek. Otthonuktól távol 3 pontot tudtak szerezni 10 pályára lépésük során, de a győzelem eddig még nem jött össze vendégszerepléseik során. Érdemes itt is megemlíteni, hogy zsinórban 5 meccset buktak el, majd ezt a Chapecoense elleni 0:0 szakította meg.

Mérkőzés:Racing Club – Flamengo
Bajnokság és kezdés:Libertadores Kupa – 01:30
Statisztika:A Flamengo legutóbbi 8 nemzetközi mérkőzésén esett legalább 3 gól
Magyarázat:A Racing Club a legutóbbi 6 Libertadores Kupa ütközetéből 5-öt meg tudott nyerni, így csak a rosszabb gólkülönbsége miatt végzett az F csoport 2. helyén a Nacional mögött. A csoportkör során 9 lőtt és 4 kapott gólt tudtak felmutatni. Nincsenek valami jó formában, hiszen novemberben 4 alkalommal léptek pályára, de mindegyik csörtét elbukták, ráadásul 10 gólt kaptak, míg ők csak 1-et szereztek.

A Flamengo ugyancsak 5 győzelemmel és 1 döntetlennel meg tudta nyerni a csoportját, amelyeken 14 gólt szereztek és 8-at kaptak. Így elmondható, hogy a legutóbbi 8 Libertadores Kupa mérkőzésükből 7-et megnyertek (87.5 %), ráadásul a legutóbbi 6-ból 5-ön mindkét félidőt sikerrel tudták lehozni (83.3 %). Izgalmas mérkőzéseket játszanak általában, amit az is alátámaszt, hogy a nemzetközi porondon az elmúlt 8 derbijükön rendre esett legalább 3 gól, míg ha minden sorozatot figyelembe veszünk, akkor a legutóbbi 15 pályára lépésük során 12 végződött 2.5 találat felett (80%).
Előző cikkA Baltimore Ravens két futója COVID pozitív lett, így ki kell hagyniuk a Steelers elleni rangadót
Következő cikkBajnokok Ligája, F-csoport, Lazio-Zenit, 2020.11.24., 21:00