Kezdőlap Napi hasznos statisztikák A nap leghasznosabb statisztikái

A nap leghasznosabb statisztikái

424
0

A NAP LEGHASZNOSABB STATISZTIKÁI

2020.11.22
Mérkőzés:Maccabi Ahi Nazareth – Hapoel Afula
Bajnokság és kezdés:Leumit League – 18:00
Statisztika:A Hapoel Afula 9 mérkőzés óta veretlen, ráadásul jelenleg 5 vereségük van egymás után
Magyarázat:A Nazareth 3 győzelemmel, 5 döntetlennel és csupán 1 vereséggel áll a 8. helyen. 9 forduló alatt 10-szer tudták megzörgetni ellenfeleik hálóját, míg pket 9 alkalommal mattolták. A Legutóbbi 3 összecsapásuk egyikén sem született 2-nél több gól.

Az Afula nagyon rossz formában van. Egymás után elbukták legutóbbi 5 meccsüket, ráadásul ezeken a csörtéken csak 1 gólt tudnak felmutatni, míg ellenfeleik 8-szor juttatták túl a labdát a kapusukon. 7 találatuk mellett 15-öt kaptak. Érdemes kiemelni, hogy 9 bajnokiból csak 2-n esett legalább 3 találat.

Mérkőzés:Gorica – Varazdin
Bajnokság és kezdés:1. HNL – 18:00
Statisztika:A Gordica legutóbbi 8 csörtéjének mindegyikén esett legalább 3 gól
Magyarázat:A Gorica 6 győzelemmel, 1 döntetlennel és 2 vereséggel a 3. helyen áll, de 2 mérkőzés hátrányba van az előttük állókkal szemben. Odahaza 2 sikerük mellett egy alkalommal be kellett érniük egy egységgel. 22-szer zörgették meg az ellenfél hálóját, míg az övékbe 14 esetben jutott be a játékszer. Kiemelendő, hogy idén mind a 9 bajnokijukon esett lebalább 3 gól.

A Varazdin 11 forduló alatt 8 pontot gyűjtött, ami 2-2 sikerrel és döntetlennel ért el. Egy 6 derbiből álló vereségszéria szakadt meg, amikor a Lokomotiv Zagreb ellen 2:2-t játszottak. Mindkét diadalukat otthonuktól távol szerezték meg még a szezon elején. 20 kapott góljuk a legtöbb a bajnokságban, ami mellé ők csak 10-et szereztek.

Mérkőzés:Volos – OFI Kréta
Bajnokság és kezdés:Szuperliga – 18:30
Statisztika:A Kréta csapata a legutóbbi 9 idegenbeli mérkőzéséből 8-at elbukott
Magyarázat:A Volos a görög élvonal 5. helyén áll a maga 3-3 győzelmével és döntetlenjével, ami mellé mindössze 1 vereség csusszant be. 8 találatuk és 5 kapott góljuk erős közepesnek mondható. Otthonukban csak 1 siker és 2 döntetlen során tudtak pontokat szerezni, míg egyetlen vereségüket is hazai pályán könyvelhették el. A Volos mindössze 2 olyan derbit tudott le, amelyen született legalább 3 gól.

Az OFI Kréta gárdája 1 győzelemmel, 3 döntetlennel és 4 vereséggel a 10. helyen tanyázik. Zsinórban elbukták a 3 legutóbbi bajnokijukat. Ők is 8 alkalommal találtak idén a kapuba, viszont az övéket 14-szer vették be, ami a legtöbb a bajnokságban. Idegenben még az első meccsüket meg tudták nyerni, de azóta 3 csörtén is alulmaradtak, így már elmondható, hogy a legutóbbi 9 vendégszereplésükből 8-at elbuktak a Szuperligában. Gólarányuk a jelenlegi bajnokságban 3:7.

Mérkőzés:Leuven – St. Truiden
Bajnokság és kezdés:Jupiler League – 20:45
Statisztika:A Leuven megnyerte a legutóbbi 3 haza meccsét, míg a St. Truident elbukta az elmúlt 3 vendégszereplését
Magyarázat:A Leuven 5 siker mellett 3-3 döntetlent és vereséget ért el a belga élvonalban, így a 9. helyen állnak. Minden sorozatot figyelembe véve egy 5 találkozós veretlen széria szakadt meg legutóbb, amikor a Beerschot 4:2-re kiütötte őket. 19 találatuk mellett ugyanennyi gólt is kaptak. Legutóbbi 6 csörtéjük mindegyikén született legalább 3 találat, ráadásul ezen összecsapásokból 5-ön rendre a kapuba találtak legalább 2 alkalommal.

A St. Truiden 2 győzelemmel, 3 döntetlennel és 6 vereséggel a 16. pozíció birtokosa. 12 góljuk mellé 21-et kaptak. Otthonuktól távol idén még nem jött össze a győzelem, ráadásul 5 fordulót követően mindössze 1 pontot sikerült feltenni a tabellára idegenbeli túráik során. Gólarányuk otthonuktól távol 5:15.

Mérkőzés:Cerro Largo – Liverpool Montevideo
Bajnokság és kezdés:Primera Division – Torneo Intermedio – 22:00
Statisztika:A Liverpool Montevideo legutóbbi 13 mérkőzésén egyszer sem maradtak a kapuk érintetlenek
Magyarázat:A Cerro Largo jelenleg 2 győzelemmel és 1-1 döntetlennel áll az A csoport második helyén. A nyitány szép volt, hiszen 2 diadallal kezdtek, de azóta hanyatlás indult meg. 5 góljuk mellé csak 2-t kaptak. Hazai pályán utoljára 2019 november elején kaptak ki, azóta, ha minden sorozatot figyelembe veszünk, akkor 15 pályára lépésükből 10-et meg is nyertek.

A Liverpool Montevideo jelenleg vezeti az A csoportot, hiszen 2-2 diadaluk és remijük van. Érdekesség velük kapcsolatban, hogy 13 meccs óta rendre eredményesek tudnak lenni, de a kapujukat is minden alkalommal be tudták venni. Fontos kiemelni, hogy ezen ütközetekből csak 1 alkalommal nem zörrent meg a háló legalább 3-szor.
Előző cikkPremier League, Burnley – Crystal Palace, 2020.11.23. – 18:30
Következő cikkSuperliga, FC KÖBENHAVN – RANDERS, 2020.11.23, 19:00