Kezdőlap Napi hasznos statisztikák A nap leghasznosabb statisztikái 2020.11.17

A nap leghasznosabb statisztikái 2020.11.17

344
0

Altinordu – Bandirmaspor
/1. Liga – 11:30/

A Bandirmaspor a legutóbbi 6 mérkőzésén mindössze 2 pontot tudott csak szerezni

Az Altinordu a török másodosztály 7. helyén áll, miután 4 diadala mellett 2-2 döntetlent és vereséget is elkönyvelhettek. 12 találatukra 11-szer jött válasz. Hazai pályán még kikaptak a szezon elején a Bursasportól, de azóta 2:0-ra az Ankarasport, míg 2:1-re az Altay-t ütötték ki. Ezen felül legutóbbi mérkőzésüket szintén hazai pályán játszottak, ami egy kupameccs volt és 2:1-re múlták felül a Fethiyesport.

A Bandirmaspor mindössze egyetlen győzelmet tud felmutatni, valamint 2 esetben 1 egységet zsebeltek be, így nem túl meglepő, hogy csak a 15. pozíció az övék. 6 bajnoki óta nyeretlenek, ezen derbiken 2 pontot zsákmányoltak. Otthonuktól távol még nem jött össze nekik a pontszerzés.

Egyedül és utoljára 2011-ben tudott nyerni az Altinordu ellen a Bandirmaspor. Azóta 5 alkalommal mérték össze az erejüket, amelynek 3 Altinordu siker és 2 pontosztozkodás lett a vége.


O’Higgins – Palestino
/Primera Division – 14:30/

Az O’Higgins elmúlt 13 haza mérkőzéséből 11-en született legalább 3 gól

Az O’Higgins 4 győzelemmel, 3 döntetlennel és 11 vereséggel a 16. helyet foglalja el a tabellán. Egy 5 mérkőzésből álló nyeretlen sorozat szakadt meg legutóbb, amikor 0:1-re legyőzték az Evertont. Ligán belül a leggyengébb hazai mutatóval rendelkeznek, hiszen 9 meccs alatt csak 4 pontra futotta tőlük. Mindenképp kiemelendő, hogy az O’Higgins legutóbbi 13 hazai bajnokijából 11-en esett legalább 3 gól. Érdemes azt is megemlíteni, hogy az elmúlt 7 hazai meccsükből 6-on kaptak legalább 2 gólt.

A Palestino sem muzsikál valami fényesen. 6 győzelmük mellett 8 vereséget könyvelhettek el, valamint 4 alkalommal kellett beérniük 1 ponttal. Nekik is egy kifejezetten rossz széria szakadt meg, hiszen 6 vereséget követően jött legutóbb a Colo Colo elleni 3:1-es siker. Otthonuktól távol elbukták a legutóbbi 5 csörtéjüket.

Az O’Higgins és a Palestino legutóbbi 3 összecsapása rendre döntetlennel végződött, de figyelemre méltó, hogyha az O’Higgins játszott otthon, akkor a legutóbbi 3 meccsük mindegyikén született legalább 3 gól, mindegyiken betalált az O’Higgins legalább kétszer, de a Palestino sem maradt adós a góllal.


Franciaország – Svédország
/Nemzetek Ligája – 20:45/

Franciaország utoljára 2016-ban kapott ki hazai pályán tétmérkőzésen

Franciaország a Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjának az éllovasa és nyertese is lett egyben, miután a hétvégén legyőzték a portugálokat. Tétmérkőzésen utoljára 2019 júniusában kaptak ki Törökország ellen egy Európa-bajnoki selejtezőn. Ha hazai pályán elszenvedett vereséget keresünk, akkor egészen 2016-ig kell visszamennünk az időben, amikor a franciák az Európa-Bajnokság döntőjének hosszabbításában kaptak ki a portugálok ellen. Azóta 14 esetben léptek pályára saját közönségük előtt tétmérkőzésen, amelyből 11-et meg is tudtak nyerni.

A svédek a bennmaradásukért harcolnak, hiszen jelenleg ők az utolsók, de pontegyenlőséggel van előttük a horvátok válogatottja. A hétvégén szerezték meg első győzelmüket a csoportban, miután 2:1-re legyőzték Horvátországot. Minden sorozatot figyelembe véve a legutóbbi 3 meccsüket elbukták, ráadásul csak 1-szer találtak a kapuba, míg őket 7 esetben mattolták.

Svédország legutóbb 2017-be tudta legyőzni a franciákat. Fontos azonban megjegyezni, hogy amikor ők voltak a vendégek, még sosem tudtak 3 ponttal hazautazni. Történelmük során 4 francia győzelem és 2 döntetlent született Franciaországban.


Gibraltár – Liechtenstein
/Nemzetek Ligája – 20:45/

Gibraltár és Liechtenstein egyik mérkőzésén sem esett még 3 gól a Nemzetek Ligájában

Gibraltár történelmi siker előtt áll, hiszen eddig veretlenek a D divízió 2. csoportjában. 2 győzelmük és 1 döntetlenjük van, viszont mindössze 2-szer találtak eddig a kapuba, de őket még egyszer sem tudták mattolni. Ha Liechtenstein ellen 1:0-ás vereség lehet a legrosszabb eredmény, amivel még ki tudják harcolni a tovább jutásukat.

Liechtenstein 1-1 diadallal, döntetlennel és vereséggel a második helyen áll. Nekik is 2 találatuk van, viszont a hálójuk már egyszer megzörrent. Legutóbbi 3 összecsapásán nem tudtak eredményesek lenni, míg a kapujukat 4-szer is sikerült bevenni.

Liechtenstein és Gibraltár eddig 4 alkalommal mérte össze az erejét és 2 gibraltári siker mellett egy zárult liechtensteini diadallal. A legutóbbi Gibraltáron rendezett csörtéjük 2:1-re végződött, de ezen kívül mindig 2.5 találat alatti végeredmény született.


Horvátország – Portugália
/Nemzetek Ligája – 20:45/

A horvátok a legutóbbi 31 hazai mérkőzésükből mindössze 2-t buktak el és 25-öt megnyertek

Igazi tétje már csak horvát részről van ennek a találkozónak, hiszen csak a több lőtt góljuk miatt állnak a 3. helyen a svédek előtt. Nem alakultak jól számukra a dolgok, hiszen 4 vereségük mellett csak a svédeket tudták legyőzni, mégpedig 2:1-re. Bizakodhatnak a hazai pálya nyújtotta előnyökbe, hiszen utoljára 2013 vége óta 31 mérkőzést vívtak meg otthon és mindössze 2-szer kaptak ki 4 döntetlen mellett, tehát 25 győzelmük is volt. A horvátok legutóbbi 10 derbijének mindegyikén esett legalább 3 találat hazai környezetben, ráadásul ezen meccsekből csak 1-en nem tudott mindkét gárda a kapuba találni. Ha minden találkozójukat figyelembe vesszük, akkor a legutóbbi 9 átlépte a 2.5 gólos határt.

Portugália a franciák ellen elszenvedett vereségnek köszönhetően már biztosan nem fog tovább jutni a csoportjából. Ez a bukás egy 8 ütközetből álló veretlen szériát szakított meg (6 GY, 2 D). Az elmúlt 23 pályára lépésük során mindössze 2-szer maradtak alul, viszont 7 esetben döntetlent játszottak. A Legutóbbi 6 csörtéjük mindegyikén csak az egyik háló zörrent meg.

A horvátok történelmük során még sosem tudták legyőzni Portugáliát. 6 alkalommal mérték össze erejüket, amelyből 4-en végül a portugálok örülhettek, míg 2 esetben nem bírtak egymással a felek.

Előző cikkLuis Suárez és Mohamed Elneny koronavírus tesztje is pozitív lett
Következő cikkA nap legfontosabb hiányzói 2020.11.17