Kezdőlap Mérkőzés elemzések Nemzetek Ligája, Moldova – Görögország – 2020.11.15 – 20:45

Nemzetek Ligája, Moldova – Görögország – 2020.11.15 – 20:45

358
0

MOLDOVA – GÖRÖGORSZÁG

2020.11.15. 20:45 – Nemzetek Ligája, C divízió, 3. Csoport, 5. forduló
 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

Helyszín:A mérkőzés a Zimbru Stadionban kerül megrendezésre. A kisinyovi sportlétesítmény lelátójának a kapacitása mintegy 10 500 fő. A hazaiak azonban ma nem élvezhetik a szurkolói többség támogatását, hiszen a járványhelyzet miatt ez a mérkőzés is zártkapus lesz.
Távolság: A vendégeknek egy 1070 km-es, 1 óra 40 perces repülőutat kellett megtenniük Kisinyov városáig.
Várható időjárás:A moldáv fővárosba, a meccs idejére 5-6C fokot, 83%-os páratartalmat, szélcsendes és felhős időt jósolnak a meteorológusok.
Játékvezető:Fran Jovic fogja dirigálni a két válogatott összecsapását! A horvát szakember eddigi karrierje során összesen 204 profi mérkőzésen fújhatta a sípot, amelyeken kiosztott 969 sárga (4,75/meccs) és 68 piros lapot (~0,3/meccs). Emellett megítélt 84 büntetőt is (~0,4/meccs)!
Közvetítés:Hazánkban egyetlen televízió csatorna sem közvetíti ezt a mérkőzést.
Egymás elleni eredmények:Eddigi történelmük folyamán összesen 6 mérkőzésen csapott össze a két nemzeti csapat. Ebből ötöt nyertek meg a vendégek, a maradék egy meccsen pedi döntetlen született – azaz a moldávok még soha nem győzték le a mai ellenfelüket. A Gólok számában az összesített állás 11-2, a görögök javára.

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

KEZDŐCSAPAT

MOLDOVA

GÖRÖGORSZÁG

HIÁNYZÓ JÁTÉKOSOK

MOLDOVA

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz

GÖRÖGORSZÁG

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     

KÉRDÉSES JÁTÉKOSOK

MOLDOVA

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     
     

GÖRÖGORSZÁG

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     
     

VISSZATÉRŐ JÁTÉKOSOK

MOLDOVA

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     

GÖRÖGORSZÁG

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     

HASZNOS INFORMÁCIÓK

CSAPAT HÍREK

MOLDOVA

– A hazai pályán játszó válogatottnál nem ismert egyetlen hiányzó játékos sem.
– Mondhatjuk, hogy szinte értékelhetetlen a moldáv játékosok eddigi teljesítménye a Nemzetek Ligájában. Egyetlen egy góljukat Ion Nicolaescu szerezte, emellett még Nicolae Milinceanu nevéhez fűződik egy kihagyott tizenegyes.
– Legutóbbi mérkőzésüket hazai pályán, az orosz válogatott ellen játszották a moldávok. A végeredmény 0-0 lett, ami egész szép eredmény ahhoz képest, hogy az ezt megelőző 4 meccsüket elveszítették a hazaiak.

GÖRÖGORSZÁG

– A görögöknél nincs egyetlen kimaradó sem a keretből.
– Kostantinos Manolas és Sokratis nem tagjai a ketnek, sőt még egyszer sem léptek pályára a válogatottban az idei naptári év alatt.
– 4 mérkőzés után csak Antonio Bakasetas szerzett több mint 1 kanadai pontot a görögök részéről a Nemzetek Ligájában.
– A vendégek legutóbbi meccsüket a Ciprus ellen játszották. A görög csapat hazai pályán győzte le a ciprusiakat 2-1-re, Tzolis és Giakoum

HASZNOS STATISZTIKÁK

MOLDOVA

– A moldáv csapat a Nemzetek Ligája C divíziójában, a 3. csoport tabellájának 4. azaz utolsó, kiesést érő helyét foglalja el. A hazaiak eddigi 4 meccsük alatt mindössze 1 pontot szereztek – 1 döntetlen, 3 vereség – 1-szer találtak be összesen az ellenfelek kapujába, emellett 8 gólt kaptak.
– Minden sorozatot figyelembe véve zsinórban 14 mérkőzése nyeretlen Engin Firat csapata! Ebből 12 meccsen (86%) vereséget szenvedett Moldova csapata, 2 alkalommal (14%) pedig kiharcolt egy döntetlent.
– A moldovaiak az előző 5 meccsükön nem szereztek gólt, ellenben ebből 4 találkozón (80%) az ő kapujukba landolt a labda.
– A hazaiak utóbbi 7 mérkőzéséből 5 találkozón (a meccsek ~72%-án) is megesett, hogy 2,5 gól alatt termeltek a pályára lépő csapatok.
– Moldova az elmúlt 5 mérkőzéséből 4 találkozón (a mérkőzések 80%-án) kapta a meccsek első gólját, ezeken a meccseken pedig az első félidőben eldőlt a 3 pont sorsa.
– Nem játszott főszerepet a spori az utóbbi időben kisinyoviak meccsein. A hazaiak az utóbbi 7 találkozójából 5 mérkőzésen (a mérkőzések ~72%-án) is előfordult, hogy a bíró kevesebb, mint 5 lapot mutatott fel 90 perc alatt.
– A hazaiak az előző 8 mérkőzésének mindegyikén jellemző volt, hogy együttesen kevesebb mint 11 sarokrúgást harcolt ki a pályára lépő két csapat.

GÖRÖGORSZÁG

A görög válogatott a Nemzetek Ligája C divíziójában, a 3. csoport tabellájának a 2. helyét foglalja el, 2 ponttal elmaradva az éllovas szlovénektől. A vendégek 4 meccsen 8 pontot zsebeltek be – 2 győzelem, 2 döntetlen – 4 gólt szereztek, és cserébe 1-et kaptak.
– Görögország az utóbbi 5 meccséből 4találkozón (a mérkőzések 80%-án) képes volt megszerezni a találkozó első gólját.
– A görög nemzeti csapat utóbbi 7 olyan mérkőzésből, ahol valamelyik válogatott javára eldőlt a meccs 5 alkalommal (~72%) lett 2-1 (vagy 1-2) a végeredmény.
– Volt bőven dolga a bírónak az utóbbi időben a görögök meccsein. A hazaiak az utóbbi 5 találkozójukból 4 meccsen (80%) esett meg, hogy a bíró több mint 4 lapot mutatott fel 90 perc alatt.
– A vendég válogatott legutóbbi 8 meccséből 7 alkalommal (a mérkőzések 87,5%-án) is előfordult, hogy a pályára lépő két csapat együttesen kevesebb mint 11 sarokrúgást harcolt ki.

MÉRKŐZÉS ELŐTTI NYILATKOZATOK

MOLDOVA

GÖRÖGORSZÁG

ÖSSZEGZÉS

Lentebb az elemzés írójának saját tapasztalatain alapuló véleményét olvashatod, amelyért felelősséget nem vállal!

A korábbi eredményeket, a statisztikákat és a két csapat helyzetét figyelembe véve, egy egyhangú mérkőzésre számítok, ahol 1-2 gól különbséggel a vendégek győznek, emellett igen nagy esélye van annak, hogy a hazaiak még gólt sem szereznek.

Előző cikkNemzetek Ligája, Fehéroroszország – Litvánia, 2020.11.15 – 18:00
Következő cikkNemzetek Ligája, Törökország-Oroszország, 2020.11.15.,18:00