Kezdőlap Napi hasznos statisztikák A nap leghasznosabb statisztikái 2020.11.15

A nap leghasznosabb statisztikái 2020.11.15

245
0

Legnica – Termalica
/1. osztály – 12:40/

A Termalica együttese 10-ből 9 találkozót megnyert a szezonban

A Legnica 5 mérkőzése nyeretlen, viszont 4 döntetlenje mellett csak egyetlen meccset buktak el. Nekik van a szezonban a legtöbb remijük, szám szerint 5. Odahaza még veretlenek, viszont 2 diadaluk mellett mind az 5 ikszet odahaza játszották. 15 idénybeli találatukból 13 született hazai pályán. Az otthonukban megrendezett 7 bajnokiból 6-on volt eredményes mindkét pályán lévő csapat.

A Termalica a 2. helyen áll, miután 9 ütközetet sikerrel vett, viszont az Arka Gdynia 0:1-re legyőzte őket. Jelenleg egy 5 mérkőzésből álló nyerő széria büszke tulajdonosai, ami a bajnokságot illeti. Idegenben 3 alkalommal kellett kifutniuk a gyepre, de mindegyik alkalommal kapott gól nélkül és 3 ponttal utazhattak haza. A szezon során a legkevesebbszer nekik zörrent meg a hálójuk, szám szerint 4-szer.

A legutóbbi 5 egymás elleni ütközetükből 4-et a Termelica nyert meg, míg egyszer a Legnica zsebelte be a diadalt.


Leganes – Alcorcon
/LaLiga 2 – 14:00/

Az Alcorcon zsinórban 8 mérkőzést veszített el

A Leganes a tabella 4. helyén áll, mivel 6 diadaluk mellett 1 döntetlenjük és 4 vereségük van. 10 találatuk nem kifejezetten sok, ami mellé őket is csak 8-szor mattolták. Ez alapján nem meglepő, hogy az idei 11 bajnokiból csak 3 alkalommal született 2.5 találatnál több. Hazai pályán kifejezetten erősek a fiúk, hiszen 5 sikerük is itt született, viszont a Girona 0:1-re felül tudta őket múlni. 8 gólt termeltek odahaza, viszont csak 3 alkalommal zörrent meg a hálójuk.

Az Alcorcon szezonja szépen kezdődött, hiszen az első két fordulót 4 ponttal zárták, de azóta minden rosszra fordult. Jelenleg 8 meccset buktak el egymás után, ráadásul ezen mérkőzéseken mindössze 1 alkalommal találtak a kapuba, míg őket 14-szer mattolták. Mindössze egyetlen találkozón fordult elő az, hogy mind ők, mind az ellenfelük eredményes tudjon lenni. Arra is csak 3-szor volt precedens, hogy a végeredmény 2.5 gól felett legyen. Otthonuktól távol még nem tudtak a kapuba találni. Vendégszerepléseik során egy 0:0-s döntetlen mellett 3 csörtét is 1:0-ra buktak el.


Deinze – Seraing
/Proximus League – 16:00/

A Seraing idei 9 mérkőzéséből 7 esetben született legalább 3 találat

A Deinze 3-3 vereséggel és győzelemmel, valamint 2 döntetlennel a belga másodosztály 5. helyén áll. Hazai pályán nem teljesítenek olyan rosszul, hiszen amióta a St. Gilloise ellen 0:2-re kikaptak 2 győzelmet és egy döntetlent könyvelhettek el. A legutóbbi 2 hazai összecsapásukon rendre legalább 3 gól.

A Seraing 6 győzelmével és 3 vereségével a 2. helyen áll. Egy 5mérkőzésből álló sikersztori szakadt meg legutóbb, amikor a Lierse legyőzte őket 1:3-ra. A védelem sokszor nincs a helyzet magaslatán, amit alátámaszt az is, hogy a 2. legtöbb gólt ők kapták (19). Fontos kiemelni, hogy elsöprő erejű támadásaik révén eddig egyetlen alkalommal maradtak csak gól nélkül. A fentiek alapján nem olyan meglepő, hogy 7 bajnokijukon is esett legalább 3 gól. Otthonuktól távol mind a 4 találkozó átlépte a 2.5 találatos határt, sőt a leggólszegényebb ütközetükön 5 alkalommal zörrent meg a háló.


Moldova – Görögország
/Nemzetek Ligája – 20:45/

Moldova 1 ponttal és ugyanennyi rúgott góllal áll a C divízió 3. csoportjának utolsó helyén

Moldova Koszovó ellen kezdte meg a Nemzetek Ligájában a küzdelmet. Ez a meccs egészen jól alakult számukra, hiszen 1 pontot tudtak szerezni. Ezt követően azonban nem sok örömük lehetett, hiszen 3 vereség következett zsinórban, amelyek során 7-szer kapituláltak, ők azonban már nem tudtak eredményesek lenni. Minden sorozatot figyelembe véve a moldávok 14 legutóbbi csörtéjük során csupán 3 alkalommal találtak a kapuba. Ezen derbikből 2 zárult döntetlennel, míg 12-t elbuktak.

Görögország egyértelműen a B divízióba való feljutást tűzte ki célul, amihez mostantól minden mérkőzésüket meg kell nyerniük. Egyelőre még veretlenek, de Koszovó és Szlovénia elleni is gól nélküli döntetlent értek el. Nem játszanak sok gólos meccseket, összesen 4 alkalommal zörgették meg az ellenfeleik hálóját, viszont a kapusuk eszén is csak egyszer tudtak túljárni.

Érdemes megemlíteni a két válogatott egymás elleni mérlegét is. 6 eddigi viadalukból ötöt a görögök nyertek meg, míg 2009-ben Moldovában egy világbajnoki selejtező alkalmával 1:1-es döntetlen született.


Universidad Catolica – Cobresal
/Primera Division – 01:00/

Az Universidad Catolica a legutóbbi 9 hazai mérkőzéséből 7-nek megnyerte az első és a második félidejét is a bajnokságban

A chilei bajnokság éllovasa kirobbanó formában van, ami a hazai mérkőzéseket jelenti. Minden sorozatot figyelembe véve a legutóbbi 8 odahaza megvívott meccséből 7-et megnyert az alakulat, ráadásul ezen találkozókon csak 4 gólt kaptak, míg 20-at rúgtak. A bajnokságot jelenleg 3 ponttal vezetik. Érdemes kiemelni, hogy ők a legeredményesebbek az idei kiírásban a maguk 41 találatával, míg ők mindössze 16 alkalommal kapituláltak.

A Cobresal 6 győzelmének, 4 döntetlenjének és 7 vereségének köszönhetően a 9. helyen áll. Idegenben eddig nem különösen brillíroztak, hiszen 2-2 diadaluk és remijük mellett 7 esetben üres kézzel kényszerültek hazautazni. 21 kapott góljukból 15 esett vendégszerepléseik során és mindössze egy meccset úsztak meg kapott gól nélkül.

A hazaiak malmára hajtja a vizet az egymás elleni mérlegük is. A legutóbbi 7 összecsapásukból 6 esetben az Universidad Catolica szerezte meg a 3 pontot, míg egyszer döntetlen született. A legutóbbi 3 ütközetükön a Cobresal még a kapuba sem tudott betalálni.

Előző cikkA nap legfontosabb hiányzói 2020.11.15
Következő cikkNemzetek Ligája, Olaszország – Lengyelország – 2020.11.15 – 20:45