Kezdőlap Mérkőzés elemzések League One – Hull – Burton, 2020.11.14 – 16:00

League One – Hull – Burton, 2020.11.14 – 16:00

363
0

HULL – BURTON

League One, Hull – Burton, 2020.11.14 – 16:00, 12. forduló
 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

Helyszín:A mérkőzésnek a „KCOM” aréna ad otthont, amely 25 500 fő befogadására képes. Azonban a helyszínre egy szurkoló sem látogathat ki, így üresen maradnak a lelátók.
Távolság: A vendégekre 170 km-es út várt, amit csapatbusszal sikeresen teljesítettek is két és fél óra alatt!
Várható időjárás:A mérkőzés idejére 14C fokot, 88%-os páratartalmat, kissé szeles és végig esős időt jósolnak.
Játékvezető:Graham Salisbury, a tapasztalt angol bíró fogja dirigálni a két klub összecsapását. Karrierje során 603 alkalommal volt középbíró, ez idő alatt 1846 sárgát (3,06-os) és 107 pirosat (0,17-es átlag) osztott ki a játékosoknak. Emellett elkönyvelhetett 118 befújt tizenegyest is!
Közvetítés:Hazánkban egyetlen csatorna sem közvetíti élőben.
Egymás elleni eredmények:A két gárda korábban kétszer mérte össze az erejét, mindkétszer a Tigrisek nyertek. A Hull a két mérkőzés alatt kilencszer vette be a Burton kapuját, amire ők összesen eggyel tudtak válaszolni.

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

KEZDŐCSAPAT

HULL

BURTON

HIÁNYZÓ JÁTÉKOSOK

HULL

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     
MagennisTámadó1133

BURTON

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     

KÉRDÉSES JÁTÉKOSOK

HULL

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     
     

BURTON

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     
     

VISSZATÉRŐ JÁTÉKOSOK

HULL

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     

BURTON

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     

HASZNOS INFORMÁCIÓK

CSAPAT HÍREK

HULL

– A hazaiaknál egy biztos hiányzó van, így viszonylag előnyös helyzetben vannak.
– A mai meccset egészen biztosan kihagyja Josh Magennis, a 30 esztendős észak-ír csatár. Idén 11 alkalommal szerepelt a klubjában, háromszor vette be az ellenfelek kapuját, illetve kiosztott három gólpasszt is! Meghívót kapott a válogatottba, ezért nem lehet ma a csapatával a Burton ellen.
– Az értékelések alapján a Tigrisek legjobb játékosa az idényben Honeyman, aki 7,58-as értékeléssel büszkélkedhet az idei szezonban. 14 összecsapás alatt két gólt lőtt és kiosztott öt gólpasszt, amivel egyértelműen vezeti is a listát csapatán belül. Ezúttal is a kezdőcsapatba várható George.
– A csapat legeredményesebb játékosa Keane Lewis-Potter és Mallik Wilks. Mindkét játékos hatszor köszönt be az ellenfeleknek, emellett kiosztottak egy-egy gólpasszt is. Utóbbinak viszont hárommal kevesebb mérkőzésre volt szüksége mindezekhez.
– Legutóbb a Harrogate otthonába látogattak egy kupameccse keretein belül. Szünetben még gól nélküli döntetlenre álltak a felek, aztán viszont Scott és Jones is eredményesek voltak, így 0-2-re diadalmaskodni tudott a Hull!

BURTON

– A vendégeknél egyetlen hiányzóval sem kell számolni, ezért Jake Buxton akár a legerősebb kezdőcsapatot is pályára küldheti a Hull ellen.
– A Burton bajban lehet, hiszen a rögzített szituációkat nagyon jól használják a Tigrisek, míg számukra éppen ezek levédekezése okozza a legnagyobb fejtörést. Egy-egy szöglet, vagy szabadrúgás eredményezhet gólt a hazaiaknak.
– Ezzel szemben a kontratámadások felépítése és befejezése nagyon jól megy nekik, góljaik több, mint felét ellentámadásokból szerzik. Amennyiben úgy dönt a Hull, hogy agresszív letámadást alkalmaz feltolt védőkkel, mindenképp figyelniük kell.
– A kezdőcsapatban egyetlen újonc nevét sem láthatjuk majd, mind rutinos játékosok fogják alkotni. A fiatal koruk ellenére több lejátszott meccs is van már a lábukban, ezért aligha fognak megremegni egy fontos szituációban.
– A csapat legeredményesebb játékosa Kane Hemmings, aki augusztusban érkezett a Dundee együttesétől, ráadásul ingyen. A 29 éves csatár 16 meccsen ötször volt eredményes, illetve kiosztott két gólpasszt is.
– A legutóbbi találkozójukon hazai pályán vívtak a Fulham U21 ellen az EFL kupa keretein belül. A felek nem tudtak dűlőre jutni, ezért büntetők következtek, amit meg is nyert a Burton. Négyből egy tizenegyest sem hagytak ki, míg a Fulham játékosai kettőt is rontottak.

HASZNOS STATISZTIKÁK

HULL

– Nem túl jó formában szerepelnek a saját közönségük előtt: a legutóbbi 10 hazai összecsapásukból ötöt nyertek meg, emellett ötöt buktak el.
– A tabella ötödik helyét foglalják el, 21 ponttal rendelkeznek összesen. 7 győzelem, 0 döntetlen és 3 vereség az eddigi mérlegük!
– Az elmúlt 5 meccsüket figyelembe véve háromszor tudtak diadalmaskodni, illetve elszenvedtek két vereséget is.
– Ugyanezt az öt megmérettetést figyelembe véve mindig sikerült legalább egy gólt lőniük!
– Az utolsó 10 meccsüket nézve hétszer sikeresen megőrizték a kapujukat, nem kaptak gólt.
– A legutóbbi 10 hazai összecsapásukat figyelve elmondható, hogy hétszer a gólszám 2,5 alatt maradt!

BURTON

– A 24 fős tabellán a huszonharmadik helyen tanyáznak, 1 győzelemmel, 4 döntetlennel és 6 vereséggel. A 11 forduló alatt 13 gólt lőttek és 21-et kaptak.
– Az elmúlt 10 idegenbeli csatájukból egyet nyertek meg, öt vereség és négy egál mellett.
– Összesen kilenc megmérettetés óta NYERETLENEK idegenben.
-Ha az utolsó 5 találkozójukat vesszük figyelembe kétszer játszottak egált, egyszer diadalmaskodtak és kétszer kikaptak.
– Ugyanezen az öt megmérettetésen egyszer volt példa rá, hogy csak az egyik csapat talált be.
– A legutóbbi 15 idegenben lejátszott csatájukat nézve mindössze kétszer fordult elő, hogy nem lőttek egy gólt sem.

MÉRKŐZÉS ELŐTTI NYILATKOZATOK

HULL

BURTON

ÖSSZEGZÉS

Lentebb az elemzés írójának saját tapasztalatain alapuló véleményét olvashatod, amelyért felelősséget nem vállal!

– Az elmúlt meccsek eredményeit és teljesítményeit figyelve elmondható, hogy a hazaiak a favoritok. Bár a Burton rendre gólt szerez idegenben, a győzelmet nagyon ritkán tudja bezsebelni. Óriási meglepetés és nagy hiba kellene ahhoz, hogy ma a Hull kikapjon. Az viszont borítékolható, hogy egyik csapat kapuja sem marad érintetlen.

Előző cikkNemzetek Ligája, San Marino – Gibraltár, 2020.11.14 – 15:00
Következő cikkNemzetek Ligája, Lettország – Feröer-Szigetek, 2020.11.14 – 18:00