Kezdőlap Napi hasznos statisztikák A nap leghasznosabb statisztikái 2020.11.14

A nap leghasznosabb statisztikái 2020.11.14

286
0

GKS Jastrzebie – LKS Lodz
/1. osztály – 12:30/

A Lodz az idei 10 bajnokijából 9-et megnyert

A Jastrzebie a lengyel másodosztály utolsó előtti helyén áll, mivel csak 4 pontot szereztek az eddigi 11 mérkőzésükön. 8 találatuk mellett 20 gólt kaptak. Otthonukban ezidáig 3 alkalommal léphettek pályára, de sok örömük nem volt, mivel mindegyik meccset elbukták, ráadásul még a kapuba sem tudtak betalálni.

A Lodz veretlen 10 fordulót követően, ráadásul ezen ütközetekből 9-et meg is tudtak nyerni. 26 találatukkal a legeredményesebbek, viszont a védelmük engedte a legkevesebb gólt, szám szerint 4-et. Idegenbeli mutatót tekintve is ligaelsők 4 győzelemmel és 1 döntetlennel. Otthonuktól távol 11 hálózörgetésig jutottak, amire az ellenfeleiknek 2-szer volt csak válasza.


Dordrecht – Graafschap
/Eerste Divisie – 16:30/

A Dordrecht 33 gólt kapott 11 forduló alatt

A Dordrecht sereghajtóként várja a mai találkozót, mivel mindössze 5 egységet szereztek meg az idei 11 pályára lépésük során. A védelmük nagyon gyenge, már 33 gólt kaptak, ami a 2. legtöbb a holland másodosztályban. Ők 8 alkalommal voltak eredményesek, ami szintén kifejezetten rossz, sőt a leggyengébb teljesítménynek mondható, bár mindenképp meg kell jegyezni, hogy ebből 6-ot a legutóbbi 5 mérkőzésükön szereztek. Az elmúlt 6 összecsapásukon rendre esett legalább 3 gól.

A Graafschap a tabella 2. fokán helyezkedik el a maga 8 győzelmével, 1 döntetlenjével és 2 vereségével. 24 találatukra 17 esetben jött válasz. Idegenben ugyan első mérkőzésüket elbukták (Jong AZ ellen 7:3-ra), de azóta 3 diadalt és 1 döntetlent könyvelhettek el.


Lettország – Feröer-szigetek
/Nemzetek Ligája – 18:00/

A két együttes legutóbbi 3 összecsapásán egyszer sem bírtak egymással a felek

Lettotszág a Nemzetek Ligája D jelzésű divíziójának a 3 helyén áll 4 fordulót követően, mivel nyeretlenek, azonban már 3 döntetlenjük is van. Nem túl izgalmas mérkőzéseket játszottak, egyiken sem született 2 találatnál több. Szerdán a csapat San Marino ellen lépett pályára és azt az ütközetet 0:3-ra tudta megnyerni, ami azért nagy dolog, mivel utoljára majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt, az osztrákok elleni EB selejtezőn tudtak utoljára diadalmaskodni.

Feröer-szigetek csapata kiválóan játszik, 3 sikerük mellett csak a lettek tudtak tőlük pontot lopni, amikor Tórshavnban 1:1-et játszottak velük. A feröeriek is pályára léptek szerdán, de nekik már nem volt ilyen jó napjuk, mivel Litvánia 2:1-re felülmúlta őket. A legutóbbi 6 csörtéjükből csak a Dánia elleni barátságos mérkőzésen nem sikerült a kapuba találniuk.

Érdekesség, hogy a lettek és a feröeriek legutóbbi 3 megmérettetése során egyaránt döntetlen született. Egyedül 2016-ban, egy világbajnoki selejtező során került kiosztásra 3 pont, aminek a feröeriek örülhettek.


Lugo – Albacete
/La Liga 2 – 18:30/

Az Albacete 5 idegenbeli derbije során mindössze 1 pontot szerzett és ugyanennyi gólt rúgott

A Lugo a középmezőnyt erősíti a maga 5-5 győzelmével és vereségével, ami mellé 1 alkalommal 1 döntetlen is becsúszott. Ugyanilyen kiegyenlített a gólarányuk is: 13:13. Otthonukban 3 diadalt tudnak felmutatni, míg a Mallorca 0:1-re, az Almeria 0:2-re múlta őket fölül.

Az Albacete mindössze 2 esetben örülhetett a 3 pontnak, míg 4-szer remiztek az 5 bukásuk mellett. Idegenbeli mutatójuk az igazán aggasztó, hiszen 5 vendégszereplésük során csak 1 egységet tudtak felpakolni a táblára. 8 lőtt és 13 kapott góljukból csupán 1-et szereztek otthonuktól távol, azonban 8 alkalommal mattolták őket. Így elmondható, hogy a spanyol másodosztályban övék a leggyengébb idegenbeli mutató.


Guairena FC – Diaz
/Primera Division – Clausura – 22:30/

A Diaz együttese 5 összecsapás során még nem tudott pontot szerezni

A Guairena 2-2 győzelemmel és döntetlennel, valamint egy vereséggel áll a tabella 5. helyén. 6 góljuk mellett már 7 alkalommal jutott ált a labda a kapusukon. A szezon első mérkőzése nem volt olyan jó számukra, hiszen hazai pályán 0:3-ra kaptak ki a Libertad alakulatától. Azóta rendeződött a helyzet és veretlenek.

A Diaz együttesének még nem sikerült a pontszerzés, mivel mind az 5 bajnokijukat elbukták, amelyek során 4 alkalommal találtak a kapuba, míg őket 10-szer mattolták. Otthonuktól távol a 12 de Octubre ellen 2:1-re, majd a Guaranitól 2:0-ra kaptak ki. A Diaz idén még egyetlen mérkőzés során sem vonulhatott előnnyel a félidei szünetre.

Előző cikkIsmét van egy koronavírusos a horvát válogatottban!
Következő cikkNemzetek Ligája, Málta – Andorra, 2020.11.14 – 15:00