Kezdőlap Mérkőzés elemzések Eerste Divisie – Oss – Eindhoven, 2020.11.13 – 21:00

Eerste Divisie – Oss – Eindhoven, 2020.11.13 – 21:00

343
0

OSS – EINDHOVEN

Eerste Divisie, Oss- Eindhoven, 2020.11.13 – 21:00, 12. forduló
 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

Helyszín:A mérkőzésnek a „Heesen Yachts Stadio” aréna ad otthont, amely 4 500 fő befogadására képes. Azonban a helyszínre egy szurkoló sem látogathat ki, így üresen maradnak a lelátók.
Távolság: A vendégekre 46 km-es út várt, amit csaapatbusszal sikeresen teljesítettek is egy óra alatt!
Várható időjárás:A mérkőzés idejére 13C fokot, 91%-os páratartalmat, kissé szeles és végig esős időt jósolnak.
Játékvezető:Robin Hensgens, a tapasztalt holland bíró fogja dirigálni a két klub összecsapását. Karrierje során 71 alkalommal volt középbíró, ez idő alatt 186 sárgát (2,61-es) és 17 pirosat (0,23-as átlag) osztott ki a játékosoknak. Emellett elkönyvelhetett 19 befújt tizenegyest is!
Közvetítés:Hazánkban egyetlen csatorna sem közvetíti élőben.
Egymás elleni eredmények:A két gárda legutóbbi hat találkozása során pontosztozkodással kétszer kellett megelégedniük a feleknek, a hazaiak háromszor győztek, míg a vendégek egyszer tudtak diadalmaskodni! A gólarányt is az Oss uralja, 12:7 a javukra.

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

KEZDŐCSAPAT

OSS

EINDHOVEN

HIÁNYZÓ JÁTÉKOSOK

OSS

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     
DamenKözéppályás500
RommensKözéppályás610

EINDHOVEN

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     
FaberVédő000
JanssenVédő000
VancampTámadó100

KÉRDÉSES JÁTÉKOSOK

OSS

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     
HuttenTámadó300
     

EINDHOVEN

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     
     

VISSZATÉRŐ JÁTÉKOSOK

OSS

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     

EINDHOVEN

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     

HASZNOS INFORMÁCIÓK

CSAPAT HÍREK

OSS

– A hazaiaknál két biztos hiányzó van, illetve további egy játékosuk állapota kérdéses
– A mai meccset egészen biztosan kihagyja Grad Damen, a fiatal középpályás. Elsősorban a védelmet szokta erősíteni, ritkábban lép fel a támadásokkal. Idén összesen ötször lépett pályára, rendre megbízható teljesítményt produkált. Ezúttal viszont sérültnek jelentette a klub, ezért ma egészen biztosan nem számíthatnak rá.
– A megmérettetés során nem lesz jelen Olivier Rommens sem, aki szintén alapembernek számít az Ossnál. Idén hat tétmeccsen egy gólt szerzett. A 25 esztendős belga egyaránt elől és hátul is a társakat segíti, rendkívül sokat fut és nagy mezőnymunkát végez. Az ő kiesését nem lesz egyszerű pótolni.
– Kérdéses az állapota Lars Huttennek, aki nem számít egyáltalán kulcsfontosságúnak a csapaton belül. Idén kilencszer nevezték a keretbe, háromszor lépett pályára és összesen 108 percet kapott a mestertől a bizonyításra. A támadóharmadban szokott elhelyezkedni, klasszikus kilences pozícióban. Gólt még nem szerzett.
– A csapat legeredményesebb játékosa Dennis van der Heijden, aki csak kölcsönben van itt. Ennek ellenére 11 összecsapás alatt kétszer vette be az ellenfelek kapuját, emellett kiosztott két gólpasszt is. Ezúttal is a kezdőcsapatba várható!
– Legutóbb az Excelsior otthonában volt jelenésük, ahol nem számítottak favoritnak, de volt keresnivalójuk. Ennek ellenére már a második minutumban hátrányba kerültek, ami kitartott egészen a szünetig. A második játékrészben még kaptak kettőt, amire egyszer sem sikerült válaszolni. Összességében 3-0 lett, nagy pofonba szaladtak bele.

EINDHOVEN

– A vendégeknél is van három hiányzó, viszont túlzás lenne kulcsfontosságúnak nevezni őket, friss kiesőnek még annyira sem lehet.
– A védelemből kihullott Cas Faber, a 21 esztendős tehetség. Idén még egyszer sem volt játékra alkalmas, ugyanis hónapokkal ezelőtt szenvedte el sérülését, keresztszalag-szakadással küzd, aminek még pár hónapig megérzi a következményét. Viszont igazoltak a helyére alternatívát, Bogaers személyében, aki eddig tökéletesen megoldja a feladatot.
– Szintén nem örülhetnek Jarno Janssen sérülésének sem, aki ugyancsak keresztszalag-szakadást szenvedett hónapokkal ezelőtt, és ő is épp a védelem szívében szokott játszani. A 20 esztendős bekk helyén Peijnenburg szokott szerepelni, ő is megbízható pontja a csapatnak.
– A kezdőcsapatban egyetlen újonc nevét sem láthatjuk majd, mind rutinos játékosok fogják alkotni. A fiatal koruk ellenére több lejátszott meccs is van már a lábukban, ezért aligha fognak megremegni egy fontos szituációban.
– A csapat legeredményesebb játékosa Kai de Rooij, aki idén öt tétmeccsen lépett pályára, ezeken összesen négyszer volt eredményes és két gólpasszt ki is osztott. A 19 esztendős holland sérüléssel küzdött, egy ideje újra edzésbe állt.
– A legutóbbi találkozójukon hazai pályán vívtak a Dordrecht ellen, ahol szünetben már háromgólos előnnyel büszkélkedhettek. A második félidőben további két gólt lőttek, amire a vendégek csak eggyel tudtak válaszolni. Végül egy nagyon sima, 5-1-es végeredményt könyvelhettek el a három pont mellé.

HASZNOS STATISZTIKÁK

OSS

– Nem túl jó formában szerepelnek a saját közönségük előtt: a legutóbbi 10 hazai összecsapásukból hármat nyertek meg, két döntetlen és öt vereség mellett!
– A tabella tizenhetedik helyét foglalják el, 8 ponttal rendelkeznek összesen. 2 győzelem, 2 döntetlen és 6 vereség az eddigi mérlegük!
– Az elmúlt 5 meccsüket figyelembe véve egyszer tudtak diadalmaskodni! Három vereséget és egy döntetlent könyvelhettek el mellé.
– Ugyanezt az öt megmérettetést figyelembe véve mindössze egyszer tudták kapott gól nélkül lehozni a mérkőzést.
– Az utolsó 10 meccsüket nézve hétszer fordult elő, hogy csak az egyik csapat tudott eredményes lenni.
– A legutóbbi 10 hazai összecsapásukat figyelve elmondható, hogy hétszer a gólszám 2,5 alatt maradt!

EINDHOVEN

– A 20 fős tabellán a tizenegyedik helyen tanyáznak, 4 győzelemmel, 3 döntetlennel és 4 vereséggel. A 11 forduló alatt 18 gólt lőttek és 21-et kaptak.
– Az elmúlt 10 idegenbeli csatájukból hármat nyertek meg, hat vereség és egy egál mellett.
– Összesen négy megmérettetés óta NYERETLENEK idegenben.
-Ha az utolsó 5 találkozójukat vesszük figyelembe egyszer sem játszottak egált, kétszer diadalmaskodtak és háromszor kikaptak.
– Ugyanezen az öt megmérettetésen egyszer volt példa rá, hogy mindkét fél eredményes tudott volna lenni.
– A legutóbbi 15 idegenben lejátszott csatájukat nézve mindössze kétszer fordult elő, hogy nem kaptak egy gólt sem.

MÉRKŐZÉS ELŐTTI NYILATKOZATOK

OSS

EINDHOVEN

ÖSSZEGZÉS

Lentebb az elemzés írójának saját tapasztalatain alapuló véleményét olvashatod, amelyért felelősséget nem vállal!

– Az elmúlt meccsek eredményeit és teljesítményeit figyelve elmondható, hogy két hasonló erősségű csapat méri össze az erejét. A gólzáporos meccset egyikük sem kedveli, így maximum három találat képzelhető el az összecsapáson. A hazaiaknál több kulcsfontosságú játékos is hiányzik, míg a vendégeknél egy friss kieső sincs. Az előjelek az Eindhoven malmára hajtják a vizet, a kérdés csak az, hogy élnek-e a lehetőséggel.

Előző cikkLaLiga 2, Zaragoza – Real Oviedo, 2020.11.13 – 21:00
Következő cikkA nap legfontosabb hiányzói 2020.11.13