Kezdőlap Mérkőzés elemzések Eerste Divisie, Helmond – Excelsior, 2020.11.13 – 18:45

Eerste Divisie, Helmond – Excelsior, 2020.11.13 – 18:45

315
0

HELMOND – EXCELSIOR

2020.11.13. 18:45, Eerste Divisie, 12. forduló
 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

Helyszín:A mérkőzésnek a „SolarUnie ” aréna ad otthont, amely 4 700 fő befogadására képes. Azonban a helyszínre egy szurkoló sem látogathat ki, így üresen maradnak a lelátók.
Távolság: A vendégekre 120 km-es út várt, amit csapatbusszal sikeresen teljesítettek is!
Várható időjárás:A mérkőzés idejére 13C fokot, 85%-os páratartalmat, kissé szeles és végig borús időt jósolnak.
Játékvezető:Martijn Vos, a tapasztalt holland bíró fogja dirigálni a két klub összecsapását. Karrierje során 63 alkalommal volt középbíró, ez idő alatt 136 sárgát (2,15-ös) és 8 pirosat (0,12-es átlag) osztott ki a játékosoknak. Emellett elkönyvelhetett 15 befújt tizenegyest is!
Közvetítés:Hazánkban egyetlen csatorna sem közvetíti élőben.
Egymás elleni eredmények:A két gárda legutóbbi hat találkozása során pontosztozkodással egyszer sem kellett megelégedniük a feleknek, a hazaiak egyszer győztek, míg a vendégek ötször is diadalmaskodni tudtak! A gólarányt is az Excelsior uralja, 6:16 a javukra.

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

KEZDŐCSAPAT

HELMOND

EXCELSIOR

HIÁNYZÓ JÁTÉKOSOK

HELMOND

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     
CetinVédő000
TheunissenTámadó200

EXCELSIOR

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     
BruinsKözéppályás403
van RooijenKözéppályás800

KÉRDÉSES JÁTÉKOSOK

HELMOND

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     
van de VorstKözéppályás200
     

EXCELSIOR

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     
SeysTámadó401
     

VISSZATÉRŐ JÁTÉKOSOK

HELMOND

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     

EXCELSIOR

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     

HASZNOS INFORMÁCIÓK

CSAPAT HÍREK

HELMOND

– A hazaiaknál két biztos hiányzó van, illetve további egy játékosuk állapota kérdéses
– A mai meccset egészen biztosan kihagyja Berk Cetin, aki a védelem baloldalán szokott tevékenykedni. A 20 esztendős török bekk kölcsönben szerepel itt a Kasimpasa együtteséből, viszont eddig egyszer sem számíthattak rá a sérülése miatt. Visszatéréséről semmilyen hivatalos információt nem lehet találni.
– A megmérettetés során nem számíthatnak Dani Theunissen szolgálataira sem, akinek a kiesése szintén nem mondható nagy problémának. A fiatal játékos a nyáron érkezett a csapathoz, eddig háromszor szerepelt a keretben, kétszer lépett pályára. Mindössze 37 játékpercet kapott a mestertől. Visszatérésére még várni kell, de egyáltalán nem nevezhető még alapembernek.
– Kérdéses az állapota Kay van de Vorstnak, aki eddig egyszer volt a kezdőcsapat tagja, illetve egyszer beszállt csereként. A 19 éves holland középpályás hatszor volt a keretbe nevezve, most viszont könnyen elképzelhető, hogy nem fog pályára lépni. Ez sem érvágás a hazaiaknak.
– A csapat legeredményesebb játékosa Karim Loukili, aki az idényben kétszer vette be az ellenfelek kapuját, emellett egyszer szolgálta ki a társakat. A marokkói szélső ezúttal is a kezdőcsapatba várható.
– Legutóbb a Nijmegen otthonában léptek pályára, ahol a harmadik percben előnyhöz is jutottak Goselink révén. A szünetben 1-1-re álltak a felek, majd a második játékrész harmadik minutumában újabb gól esett, viszont ezúttal a hazaiak szereztek előnyt. Nem sokkal a rendes játékidő lejárta előtt érkezett az egyenlítés, Loukili volt eredményes és 2-2-re mentette az eredményt.

EXCELSIOR

– A vendégeknél is két biztos hiányzó van, és van egy kérdéses állapotú is.
– A középpályáról kihullott Luigi Bruins, aki egészséges állapotában alapembernek számít a vendég alakulatnál. A 33 éves rutinos játékos idén négyszer lépett pályára az Excelsior színeiben, ezeken három gólpasszt osztott ki. Mindenképp rossz hír, hogy nem számíthatnak rá. Azt viszont fontos megemlíteni, hogy nem ez az első meccs, amit kihagy sérülés miatt, így valószínűleg nem érte váratlanul a vezetőséget.
– Szintén nem örülhetnek Mitchell van Rooijen kiesésének sem, aki kulcsfontosságú szerepet tölt be a klubon belül. Annak ellenére, hogy kölcsönben érkezett az Utrecht együttesétől, idén már nyolc lejátszott meccsel büszkélkedhet a vendégek színeiben. Ezúttal viszont rá sem számíthat a mester.
– A kezdőcsapatban egy rutinos, jól összeszokott csapat várható, egyetlen újonccal sem fog próbálkozni Marinus Dijkhuizen.
– A csapat legeredményesebb játékosa Elías Már Ómarsson, akire egyszerűen nem találnak ellenszert. A 25 esztendős izlandi csatár már 15 találatot könyvelhetett el 12 meccs leforgása alatt. Ezúttal is a kezdőcsapatba várható.
– A legutóbbi találkozójukon hazai pályán vívtak az Oss ellen, ahol egy nagyon sima győzelmet arattak. Többek között az előbb említett Ómarsson volt a főszereplő, aki egy mesterhármast lőtt a vendégeknek, ezzel beállítva a 3-0-ás végeredményt és bezsebelve a három pontot.

HASZNOS STATISZTIKÁK

HELMOND

– Nem túl jó formában szerepelnek a saját közönségük előtt: a legutóbbi 10 hazai összecsapásukból kettőt nyertek meg, két döntetlen és hat vereség mellett!
– A tabella tizenötödik helyét foglalják el, 9 ponttal rendelkeznek összesen. 2 győzelem, 3 döntetlen és 6 vereség az eddigi mérlegük!
– Az elmúlt 5 meccsüket figyelembe véve egyszer sem tudtak diadalmaskodni! Három vereséget és két döntetlent könyvelhettek el.
– Ugyanezt az öt megmérettetést figyelembe véve ötször volt rá példa, hogy legalább egy gólt kaptak az ellenfelüktől.
– Az utolsó 10 meccsüket nézve kilencszer fordult elő, hogy nem tudták kapott gól nélkül lehozni az adott mérkőzést.
– A legutóbbi 10 hazai összecsapásukat figyelve elmondható, hogy hétszer a gólszám 2,5 alatt maradt!

EXCELSIOR

– A 20 fős tabellán a nyolcadik helyen tanyáznak, 5 győzelemmel, 2 döntetlennel és 4 vereséggel. A 11 forduló alatt 22 gólt lőttek és 16-ot kaptak.
– Az elmúlt 10 idegenbeli csatájukból ötöt nyertek meg, három vereség és két egál mellett.
– Összesen három megmérettetés óta VERETLENEK idegenben.
-Ha az utolsó 5 találkozójukat vesszük figyelembe egyszer játszottak egált, négyszer diadalmaskodtak.
– Ugyanezen az öt megmérettetésen egyszer sem volt példa rá, hogy mindkét fél eredményes tudott volna lenni.
– A legutóbbi 15 idegenben lejátszott csatájukat nézve mindössze kétszerfordult elő, hogy nem lőttek egy gólt sem.

MÉRKŐZÉS ELŐTTI NYILATKOZATOK

HELMOND

EXCELSIOR

ÖSSZEGZÉS

Lentebb az elemzés írójának saját tapasztalatain alapuló véleményét olvashatod, amelyért felelősséget nem vállal!

– Az elmúlt meccsek eredményeit és teljesítményeit figyelve elmondható, hogy a meccs favoritjai a vendégek. A Helmond hazai pályán sem tudott igazán nagy uralmat kialakítani, míg az Excelsior nagyszerű formának örvend. Nem kell gólzáporra számítani, de igazán meglepő lenne, ha a vendégek nem tudnák elrabolni a három pontot.

Előző cikkVilágbajnoki selejtező, Brazília – Venezuela – 2020.11.14 – 01:30
Következő cikkLaLiga 2, Zaragoza – Real Oviedo, 2020.11.13 – 21:00