Kezdőlap Mérkőzés elemzések Brasileiro B, Ponte Preta – Brasil de Pelotas, 2020.11.13 – 20:00

Brasileiro B, Ponte Preta – Brasil de Pelotas, 2020.11.13 – 20:00

330
0

PONTE PRETA – BRASIL DE PELOTAS

Brasileiro B, Ponte Preta – Brasil de Pelotas, 2020.11.13 – 20:00, 21. forduló
 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

Helyszín:A mérkőzésnek a „Estádio Moisés Lucarelli” aréna ad otthont, amely 20 500 fő befogadására képes. Azonban a helyszínre egy szurkoló sem látogathat ki, így üresen maradnak a lelátók.
Távolság: A vendégekre 1500 km-es út várt, amit repülővel sikeresen teljesítettek is másfél óra alatt!
Várható időjárás:A mérkőzés idejére 22C fokot, 54%-os páratartalmat, kissé szeles és végig esős időt jósolnak.
Játékvezető:Wagner Reway, a tapasztalt brazil bíró fogja dirigálni a két klub összecsapását. Karrierje során 166 alkalommal volt középbíró, ez idő alatt 854 sárgát (5,14-es) és 81 pirosat (0,48-as átlag) osztott ki a játékosoknak. Emellett elkönyvelhetett 39 befújt tizenegyest is!
Közvetítés:Hazánkban egyetlen csatorna sem közvetíti élőben.
Egymás elleni eredmények:A két gárda korábban három alkalommal mérte össze az erejét, mindkét fél egy győzelmet könyvelhetett el, illetve egyszer pontosztozkodás lett a vége. A gólarány 5-2, a Ponte Preta javára.

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

KEZDŐCSAPAT

PONTE PRETA

BRASIL DE PELOTAS

HIÁNYZÓ JÁTÉKOSOK

PONTE PRETA

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     
IvanKapus2700
RayanVédő500
DawhanKözéppályás2831

BRASIL DE PELOTAS

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     
ThallesKözéppályás200
HenriqueTámadó1922
PovedaTámadó2031

KÉRDÉSES JÁTÉKOSOK

PONTE PRETA

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     
     

BRASIL DE PELOTAS

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     
     

VISSZATÉRŐ JÁTÉKOSOK

PONTE PRETA

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     

BRASIL DE PELOTAS

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     

HASZNOS INFORMÁCIÓK

CSAPAT HÍREK

PONTE PRETA

– A hazaiaknál három biztos hiányzó van, vannak köztük kulcsfontosságúak is!
– A mai meccset egészen biztosan kihagyja Ivan, a hazai gárda első számú hálóőre. A mindössze 23 éves kapus idén már 27 alkalommal védte a Ponte Preta kapuját, és nagyon sok bravúrt mutatott be. A bajnokságban 18 mérkőzés alatt 26 gólt kapott, négyszer maradt érintetlen a portája. A helyén az az Ygor fog szerepelni, aki 33 alkalommal szerepelt a keretben, pályára viszont csak háromszor lépett.
– A megmérettetés során nem lesz jelen Rayan sem, aki kölcsönben szerepel az együttesnél. Hatszor kapott helyet a keretben, ötször lépett pályára. Sérülés miatt nem számíthatnak rá ezúttal sem, ez már a sokadik forduló, amit emiatt kénytelen kihagyni.
– Nem számíthatnak Dawhan szolgálataira sem, aki a középpályáról hullott ki, és jelenleg eltiltását tölti. A 28 mérkőzés alatt, amin pályára lépett három gólt lőtt és egy gólpasszt osztott ki. Hiányát könnyen megérezheti a csapat, hiszen első számú feladata a védelem megerősítése volt. Ezt a feladatkört rendre jól ellátta.
– A csapat legeredményesebb játékosa Joao Paulo, aki ezúttal is a kezdőcsapatba várható. Idén már hétszer vette be az ellenfelek kapuját, a listán Peixoto követi a maga négy góljával. Ma is nagy szükség lesz Joaora.
– Legutóbb az America MG otthonában meccseltek, ahol szünetben egygólos hátrányban voltak. Az egyenlítésig egészen a 78. percig várni kellett, akkor Pato érkezett és mentett pontot a vendégeknek.

BRASIL DE PELOTAS

– A vendégeknél is van három hiányzó, viszont abból kettő nevezhető igazán kulcsfontosságúnak.
– A középpályán ezúttal sem fog szerepelni Thalles, aki az idényben csupán 76 percet töltött a pályán. A 22 esztendős játékos feladatköre elsősorban a támadások építésének segítése, illetve a csatárok kiugratása. Erre viszont sok lehetősége nem volt a sérülése miatt.
– Szintén nem örülhetnek Luiz Henrique kiesésének, aki egy kulcsfontosságú szereplője a vendég alakulatnak. A 19 esztendős csatár idén 19 meccsen szerepelt, ezeken kétszer volt eredményes illetve kiosztott két gólpasszt is. Ezúttal sérülés miatt nem számíthatnak rá a csapatnál.
– A támadóharmadból fog hiányozni Gabriel Poveda , aki szintén alapembernek számít és szintén kölcsönben szerepel itt idén. A 22 éves center 20 találkozón kapott szerepet, ezeken háromszor vette be az ellenfelek kapuját és emellett egyszer kiszolgálta a társakat is. Nagy érvágás lehet a kiesése.
– A csapat legeredményesebb játékosa Matheus Oliveira, aki 15 csatát vívott a vendégek színeiben idén, ezeken ötször volt eredményes és elkönyvelhetett két gólpasszt is. Nagy szükség lenne rá a mai összecsapáson is.
– A legutóbbi találkozójukon hazai pályán vívtak a Cuiaba Esporte ellen, amellyel szemben szünetben már két góllal vezettek. Oliveira és Dellatorre voltak eredményesek. A második játékrész sem hozott sok meglepetést, Bruno Jose talált be és ezzel beállította a 3-0-ás végeredményt.

HASZNOS STATISZTIKÁK

PONTE PRETA

– Elég jó formában szerepelnek a saját közönségük előtt: a legutóbbi 10 hazai összecsapásukból ötöt nyertek meg, három döntetlen és két vereség mellett!
– A tabella hatodik helyét foglalják el, 31 ponttal rendelkeznek összesen. 9 győzelem, 4 döntetlen és 7 vereség az eddigi mérlegük!
– Az elmúlt 5 meccsüket figyelembe véve kétszer tudtak diadalmaskodni! két vereséget és egy döntetlent könyvelhettek el mellé.
– Ugyanezt az öt megmérettetést figyelembe véve mindössze egyszer tudták kapott gól nélkül lehozni a mérkőzést.
– Az utolsó 10 meccsüket nézve hétszer fordult elő, hogy a gólszám 2,5 fölé ugrott!
– A legutóbbi 10 hazai összecsapásukat figyelve elmondható, hogy hétszer a gólszám 2,5 fölé nőtt.

BRASIL DE PELOTAS

– A 20 fős tabellán a tizennegyedik helyen tanyáznak, 5 győzelemmel, 10 döntetlennel és 5 vereséggel. A 20forduló alatt 17gólt lőttek és 16-ot kaptak.
– Az elmúlt 10 idegenbeli csatájukból kettőt nyertek meg, öt vereség és három egál mellett.
– Összesen két megmérettetés óta NYERETLENEK idegenben.
-Ha az utolsó 5 találkozójukat vesszük figyelembe háromszor játszottak egált, egyszer diadalmaskodtak és egyszer kikaptak.
– Az elmúlt négy csatájuk során mindössze egyszer ugrott a gólszám 2,5 fölé!
– A legutóbbi 15 idegenben lejátszott csatájukat nézve ötször fordult elő, hogy nem kaptak egy gólt sem.

MÉRKŐZÉS ELŐTTI NYILATKOZATOK

PONTE PRETA

BRASIL DE PELOTAS

ÖSSZEGZÉS

Lentebb az elemzés írójának saját tapasztalatain alapuló véleményét olvashatod, amelyért felelősséget nem vállal!

– Az elmúlt meccsek eredményeit és teljesítményeit figyelve elmondható, hogy két hasonló erősségű csapat méri össze az erejét. A gólzáporos meccset egyikük sem kedveli, így maximum három találat képzelhető el az összecsapáson. Mindenképp a hazaiak az esélyesebbek, bár nagyarányú győzelem nem várható el tőlük.

Előző cikkAnglia, League Two, 12. forduló – Bolton Wanderers- Salford City- 2020.11.13 – 20:45
Következő cikkA Liverpool klasszisa Covid pozitív lett