Kezdőlap Mérkőzés elemzések Anglia, League Two, 12. forduló – Bolton Wanderers- Salford City- 2020.11.13 –...

Anglia, League Two, 12. forduló – Bolton Wanderers- Salford City- 2020.11.13 – 20:45

328
0

BOLTON WANDERERS – SALFORD CITY

2020.11.13. 20:45, League Two
 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

Helyszín:A mérkőzés Horwich városában, az University of Bolton Stadionban kerül megrendezésre, amelynek a befogadóképessége pontosan 28,723 fő. A hazaiak azonban ma nem élvezhetik a szurkolói többség támogatását, hiszen a járványhelyzet miatt ez a mérkőzés is zártkapus lesz.
Távolság: A vendégeknek egy nagyon rövid, 25 km-es utat kellett megtenniük a mérkőzés helyszínéig, amely a csapatbusszal maximum 20 percnyi időt vesz igénybe.
Várható időjárás:Horwich-ba, a meccs idejére 5C fokot, 90%-os páratartalmat, mérsékelten szeles és esős időt jósolnak a meteorológusok.
Játékvezető:Darren Drysdale fogja dirigálni a két válogatott összecsapását! Az 49 éves szakember eddigi karrierje során összesen 51 profi mérkőzésen fújhatta a sípot, amelyeken kiosztott 161sárga (3,16/meccs) és 5piros lapot (~0,1/meccs). Emellett megítélt 12 büntetőt is (~0,24/meccs)!
Közvetítés:
Egymás elleni eredmények:Ma csap össze először a két klub egymással.

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

KEZDŐCSAPAT

BOLTON WANDERERS

SALFORD CITY

HIÁNYZÓ JÁTÉKOSOK

BOLTON WANDERERS

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     
DoyleTámadó821
PoliticKözéppályás000
JonesVédő400

SALFORD CITY

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     
GibsonKözéppályás400

KÉRDÉSES JÁTÉKOSOK

BOLTON WANDERERS

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     
DelfounesoKözéppályás1030
     

SALFORD CITY

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     
     

VISSZATÉRŐ JÁTÉKOSOK

BOLTON WANDERERS

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     

SALFORD CITY

JátékosPozícióMeccsGólGólpassz
     

HASZNOS INFORMÁCIÓK

CSAPAT HÍREK

BOLTON WANDERERS

– A hazai pályán játszó csapatnál hivatalosan 3 biztos hiányzó van a keretből, emellett további 1 játékos állapota kérdéses.
– Gethin Jones közel van a visszatéréshez, de ma még nem léphet pályára, így a védővel továbbra sem számolhatnak a hazaiak.
– Remekül működik a vonalak közötti játéka a Boltonnak. Viszonylag könnyen átjutnak az ellenfél letámadásán, azonban Eoin Doyle hiányában ez lehetséges, hogy kevésbé lesz működőképes.
– Dennis Politic keresztszalag-sérülést szenvedett, így az egész szezont ki kell hagynia a román középpályásnak.
– A csapat egyik legjobb játékosa ebben a szezonban Antoni Sarcevic. A sokoldalú középpályás igazi motorja a Bolton csapatának, hiszen eddig 9 bajnokin – a jobb oldali félterületekben mozogva – 3 gólt szerzett, 12 kulcspasszt kiosztott, és 18 sikeres szerelést mutatott be.

SALFORD CITY

– Az utóbbi szezonokban nem igazán állt jól jobbhátvédeket tekintve a Salford, manapság azonban Di’Shon Bernard remek teljesítményt nyújt azon a poszton, így valamelyest stabilizálja a csapata védekezését.
– Darren Gibson 4 bajnokit követően lábtörést szenvedett, így hosszú ideig nem számolhatnak a Salfordnál a rutinos ír középpályással.
– James Wilson abszolút a csapata egyik legjobbja. 8 bajnoki alatt 4 gólt szerzett, emellett 1 gólpasszt is kiosztott, valamint 10 kulcspassz és kialakított gólhelyzet is fűződik a nevéhez.

HASZNOS STATISZTIKÁK

BOLTON WANDERERS

– A szebb napokat megélt Bolton az angol negyedosztály tabellájának a 20. helyét foglalja el, így 3 pozícióra a kieséstől. 11 League Two mérkőzést követően 10 pontot gyűjtöttek be a hazaiak, emellett 9 gólt szerzetek és 17-et kaptak.
– 3 mérkőzése nyeretlenek a hazaiak (vs Leyton, Mansfield, Crewa Alexandra).
– A Bolton utóbbi 7 mérkőzéséből 5 meccsen mindkét pályára lépő csapat betalált az ellenfél kapujába.
– A hazai együttes előző 7 mérkőzésén 6 alkalommal fordult elő, hogy a Bolton kapott először gólt a meccsen.
– Nem volt sok dolga a bírónak az utóbbi időben a Bolton meccsein. A hazaiak az utóbbi 5 mérkőzésük mindegyikén megesett, hogy a bíró kevesebb mint 5 lapot mutatott fel 90 perc alatt.

SALFORD CITY

– A Salford mintegy 10 helyezést ver a mai ellenfelére. A vendégek a tabella 10. helyét foglalják el, az ehhez tartozó teljesítmény: 16 pont, 16 rúgott és 8 kapott gól.
– A vendégek az előző 6 mérkőzésükből 5 meccsen (a mérkőzések ~83%-án) is megszerezték a találkozó első gólját.
– A Salford legutóbbi 5 meccse mindegyikén a két pályára lépő csapat együttesen kevesebb mint 11 sarokrúgást harcolt ki.

MÉRKŐZÉS ELŐTTI NYILATKOZATOK

BOLTON WANDERERS

SALFORD CITY

ÖSSZEGZÉS

Lentebb az elemzés írójának saját tapasztalatain alapuló véleményét olvashatod, amelyért felelősséget nem vállal!

A korábbi eredményeket, a statisztikákat és a két csapat helyzetét figyelembe véve, szoros meccsre számíthatunk, ahol várhatóan kevés gól születik majd, és a klubok múltja ide vagy oda, de ma a vendégek az esélyesebbek, ha csak kevéssel is.

Előző cikkVB Selejtező, Chile – Peru, 2020.11.14 – 00:00
Következő cikkBrasileiro B, Ponte Preta – Brasil de Pelotas, 2020.11.13 – 20:00