Kezdőlap Napi hasznos statisztikák A nap leghasznosabb statisztikái 2020.11.13

A nap leghasznosabb statisztikái 2020.11.13

266
0

Hapoel Iksal Imad – Hapoel Petah Tikva
/Leumit League – 14:00/

A Hapoel Petah Tikva zsinórban 5 mérkőzést bukott el

A Hapoel Iksal Imad az izraeli másodosztály éllovasa, ráadásul még veretlenek. Idén 7 fordulóból 4-et nyertek meg, míg 3 döntetlenjük is van már. 12 találatukkal a második legeredményesebbek, viszont már 8 alkalommal zörrent meg a hálójuk. Odahaza kifejezetten erősek, hiszen még az első hazai meccsükön csak 3:3-as döntetlent tudtak játszani, de azóta 3 győzelmet zsebeltek be egymás után. Fontos megjegyezni velük kapcsolatban azt is, hogy az eddigi 7 bajnokijukból 5-ön tudtak ők, és az ellenfelük is a kapuba találni.

A Tikva együttese nem lehet túl boldog, hiszen a szezon első 2 mérkőzésén még 4 pontot zsebeltek be, de azóta 5 alkalommal is üres kézzel zárták az ütközeteiket. 7 fordulót követően az 5:11-es gólarányuk nem túl impozáns. Ugyan egyedüli győzelmüket otthonuktól távol szerezték, de azóta a Jerusalem ellen 3:1-re, míg a Ramat Gan ellen 2:0-ra kaptak ki. Az idény során mindössze az Iron Rishon ellen 0:2-re megnyert derbi során nem kaptak gólt, míg ők 3 esetben maradtak adósok a találattal.

Eddig 3 alkalommal mérte össze az erejét a két csapat, melyből kettőt a Tikva nyert meg és egyszer gól nélküli döntetlen született


Arka Gdynia – Belchatow
/1. osztály – 16:00/

A Belchatow idegenben még nem talált a kapuba

A Gdynia 5 győzelemmel, 3 döntetlennel és 2 vereséggel a lengyel másodosztály 6. helyén áll. 18 találatukkal a második legeredményesebbek, míg 8 kapott góljuk a 3. legkevesebb. Odahaza egyelőre felemásan muzsikálnak, hiszen 4 hazai mérkőzésükből még az első kettőt sikerrel abszolválták, de azóta csak 1 pontot tudtak csak megszerezni. 10 forduló során 7 esetben csak az egyik csapat hálója zörrent meg.

A Belchatow 3 sikere mellé 4-4 döntetlen és vereség is összejött már. Érdemes megjegyezni, hogy nincsenek rossz formában, hiszen 5 legutóbbi bajnokijuk egyikén sem győzték le őket (2 GY, 3 D). Nagyon érdekes azonban, hogy vendégszerepléseik során még egyetlen gólt sem tudtak szerezni, míg őket már 6-szor is mattolták. Legutóbbi 3 idegenbeli összecsapásuk mindegyike gól nélküli döntetlenre végződött, de előtte zsinórban 5 derbit buktak el.


Helmond – Excelsior
/Eerste Divisie – 18:45/

A Helmond 5 hazai ütközete során csupán csak 1 pontot tudott szerezni

A Helmond 2 győzelemmel, 3 döntetlennel és 6 vereséggel a holland másodosztály 15. helyén áll. Jelenleg 4 mérkőzés óta nyeretlenek (2 D, 2 V). 9 alkalommal juttatták át a labdát a gólvonalon, ami a 2. legkevesebb a bajnokságban, azonban őket már 19 esetben mattolták. Odahaza eddig nem sok babér termett nekik. 4 vereségük volt zsinórban, amit a Maastricht elleni 1:1-es döntetlen tört meg. Otthonukban mindössze 3-szor találtak a kapuba, azonban az ő hálójuk már 11 esetben zörrent meg. Ezzel övék a legrosszabb hazai mutató az idei szezonban.

Az Excelsior gárdájának 5 diadala mellett 2 döntetlen és 4 elbukott mérkőzése is van már, azonban igazán remek formában van a csapat. Minden sorozatot figyelembe véve 6 ütközetet hoztak le vereség nélkül, ráadásul ezekből 4-et meg is nyertek. A fent említett 6 derbi során csak 1 alkalommal jártak túl a kapusuk eszén, míg ők 11 gólt termeltek. Vendégszerepléseik során csak 1-szer kellett üres kézzel hazautazniuk, míg 3 alkalommal győzelmet könyvelhettek el és 2 esetben 1 egységet tudtak felpakolni a tabellára. Érdemes kiemelni, hogy eddig csak 3 meccsükön vonulhattak előnnyel a félidei szünetre, de ezen csörték mindegyikét meg is nyerték.

Fontos megjegyezni, hogy a két alakulat idén már megmérkőzött egymással a kupában. Ekkor az Excelsior 4:0-ra ütötte ki a Helmond csapatát. Minden sorozatot figyelembe véve az Excelsior az elmúlt 5 egymás elleni ütközetük mindegyikét meg tudta nyerni.


Cajamarca – Alianza Huanuco
/Liga 1 – Clausura – 19:15/

A Cajamarca jelenleg veretlen, ráadásul a bajnokság legeredményesebb csapata is

A Cajamarca 3 győzelemmel és 2 döntetlennel a 2. pozíciót foglalja el. 14 alkalommal jártak már túl az ellenfél kapusának az eszén, míg őket csak 4 esetben mattolták. Mindössze a Grau elleni gól nélküli döntetlen során maradtak csak adósok a góllal.

A Huanuco együttese 4 elveszített mérkőzése mellett egyetlen győzelmet tud csak felmutatni. 4 lőtt góljukra 8-szor jött már válasz. Otthonuktól távol a Binacional 2:1-re, a Sporting Cristal pedig 2:0-ra múlta őket felül. A szezon minden eddigi mérkőzésén megzörrent a hálójuk, ők azonban csak 2 alkalommal találtak a kapuba.


Kolumbia – Uruguay
/Világbajnoki selejtező – 21:30/

Uruguay legutóbbi 8 mérkőzéséből 7-szer kaptak is, de lőttek is gólt

Kolumbia 3:0-ra legyőzte Venezuelát a világbajnoki selejtező nyitányán, viszont Chile csapata ellen már csak 2:2-t játszottak otthonuktól távol. Hazai pályán utoljára a 2018-as világbajnoki selejtezőn kaptak ki Paraguay ellen, de azóta 3 meccset is megvívtak már otthonukban, amelyből 2-t megnyertek, míg Venezuela ellen gól nélküli döntetlent értek el, bár ezek mindegyike csak barátságos mérkőzés volt. Érdemes kiemelni, hogy a legutóbbi 12 ütközetükön mindössze csak 4-en született 2.5-nél több gól, igaz, a legutóbbi kettő egyaránt túllépte ezt a határt.

Uruguay együttese Chilét 2:1-re verte meg az első körben, majd kisebb meglepetésre 4:2-re kikaptak Ecuador vendégeként, amellyel egy 7 összecsapásból álló veretlen széria szakadt meg. Igazán izgalmas és fordulatos ütközeteket szokott játszani a válogatott, hiszen a legutóbbi 8 derbijükből csak egyen nem zörrent meg mind a két oldalon a háló (Peru elleni 1:0-ra megnyert barátságos mérkőzés). Legutóbbi 3 találatukat egyaránt Suarez szerezte büntetőből.

Érdekesség, hogy az elmúlt 6 csörtéjükből 5 alkalommal a hazai csapat tudott diadalmaskodni, míg a legutóbbi találkozásuk során nem sikerült eldönteni, hogy melyikük a jobb (2:2).

Előző cikkVilágbajnoki selejtező, Kolumbia – Uruguay, 2020.11.13 – 21:30
Következő cikkVilágbajnoki selejtező, Brazília – Venezuela – 2020.11.14 – 01:30